Korfbalvereniging DVS'69

Door Vriendschap Sterk

Wilt u ook sponsor worden?

DVS'69, waar korfbal verder gaat dan op het veld; het is een beleving, een familie, een sociale ervaring en bovenal, een verbindende factor in ons prachtige dorp. Niet voor niets staat DVS’69 voor Door Vriendschap Sterk ‘69!

In Hendrik-Ido-Ambacht zijn we meer dan een korfbalclub; wij zijn één van de verbindende factoren in de gemeenschap. Bij DVS'69 geloven we in de kracht van samenzijn. We omarmen diversiteit en verwelkomen iedereen met open armen, van jong tot oud, ongeacht achtergrond of ervaring. Onze vereniging heeft circa 300 leden en daarbij een grote schare aan Ambachters die zich vrijwillig inzetten voor onze club.


Als sociale korfbalvereniging bieden we niet alleen sportieve uitdagingen, maar ook een platform voor sociale interactie. Onze evenementen, feesten en activiteiten brengen mensen samen, versterken vriendschappen en creëren een gemeenschap waarin iedereen zich thuis voelt. Terwijl we koesteren wat DVS'69 vandaag de dag zo bijzonder maakt, werpen we ook een blik op de toekomst met een vooruitstrevende visie. Onze toekomstige plannen omvatten het verder versterken van ons jeugdprogramma, zodat alle leden zich kunnen ontwikkelen op zijn of haar niveau, maar ook leiders van morgen te vormen. Door blijvend te investeren in inclusiviteit en diversiteit, willen we een nog representatiever beeld van Hendrik-Ido-Ambacht weerspiegelen. Samen bouwen we aan een toekomst waarin DVS'69 synoniem staat voor passie, verbinding en groei, niet alleen binnen de lijnen van het korfbalveld, maar in alle aspecten van het leven in Hendrik-Ido-Ambacht.


Om dit waar te blijven maken zoeken wij graag de verbinding met bedrijven en personen die deze missie, visie en ambities een warm hart toedragen en hieraan een bijdrage willen leveren. Voor elk budget kunnen wij een passend en op maat gesneden sponsorvoorstel leveren. Uiteraard worden donaties ook op prijs gesteld.


Wij willen je graag verder informeren over de mogelijkheden binnen onze vereniging! Voor meer informatie kun je mailen naar sponsor@dvs69.nl


Met sportieve groeten,
Maarten de Vos
Stefan van Kooten
Tim Nieuwenhout 


E-mailen
Bellen