Korfbalvereniging DVS'69

Door Vriendschap Sterk

DVS'69 KLEDINGLIJN

De kledinglijn van DVS'69 is vanaf 10 december (2016) bij Voorwinden Intersport Zwijndrecht                              (winkelcentrum Walburg) te koop. Passen, bestellen en kopen kan zonder inmenging van de kledingcommissie plaatsvinden. Als lid van DVS'69 ontvang je 20% korting! 

De kledinglijn blijft hetzelfde als het afgelopen jaar. Er is uitgebreid met sokken en regenjacks. Het is mogelijk om de kleding te laten bedrukken. Voorwinden Intersport heeft dit in eigen beheer. De rokjes (Reece) en broekjes (Hummel) willen we echter onbedrukt, om enige uniformiteit te behouden. De wedstrijdshirts worden door de kledingcommissie en/of sponsorcommissie beheerd. Neem bij vragen daarover contact op met de kledingcommissie.

Er is een directe link geplaatst op de website naar Voorwinden zodat de kleding en prijzen alvast thuis bekeken kunnen worden.

De kledingcommissie bestaat uit Lisa van der Giesen en Paulien van Weijen. Zij zijn per mail bereikbaar voor vragen of voor het opnemen van een bestelling.

Emailadres: kleding@dvs69.nl

E-mailen
Bellen