Korfbalvereniging DVS'69

Door Vriendschap Sterk

Nieuws


Terug naar overzicht

18-08-2023

Start van het nieuwe seizoen 2023-2024

Terwijl de meesten van jullie nog aan het genieten zijn van de laatste vakantie dagen, wordt er al weer volop nagedacht over het nieuwe seizoen.

Het bestuur kwam op 8 augustus al weer bij elkaar om de eerste zaken te regelen.
De trainingen beginnen weer en de oefenwedstrijden staan gepland.
• Als eerste activiteit staat “De Zomerparkdag” weer op de agenda. Zaterdag 26 augustus zal er weer een kraam van DVS ’69 staan op deze (promotie) dag voor de vereniging.

We hebben jullie hulp hiervoor weer hard nodig!

Hieronder staat een schema, waarin staat wanneer, welk team ( met trainers) verwacht wordt bij de kraam. Kom in je korfbal tenue en laat aan alle Ambachters zien én horen hoe leuk het is bij DVS’69.

10 - 11 uur: C3 en E4
11 - 12 uur: D1 en D2
12 - 13 uur: A1 en E5
13 - 14 uur: B1 en F1
14 - 15 uur: C2 en E3
15 - 16 uur: B2 en E1
16- 17 uur: C1 en E2

Vind je het als ouder óf speler van een seniorenteam leuk om een uurtje bij de kraam te staan laat het dan even weten via voorzitter@dvs69.nl

• Daarnaast heeft het bestuur de datum geprikt voor de Algemene Ledenvergadering. Zet ook deze vast in de agenda! Deze avond is voor alle stem gerechtige leden van de vereniging ( ben je 16 jaar of ouder, dan ben je stemgerechtigd bij ons!), maar ook als ouder ben je hierbij van harte welkom. (Je mag alleen niet stemmen, als je zelf geen lid bent)

De Algemene Ledenvergadering is op Woensdag 11 oktober 2023!

• Tot slot dit: Binnenkort staan ook de eerste taken weer open in de KNKV app. Allereerst voor de oefenwedstrijden en zodra het competitie schema bekend is óók voor de competitie. Geef je op als scheidsrechter, draai een bardienst of maak een keer schoon en verdien je punten voor de inspanningsverplichting. Binnenkort hierover meer.Terug naar overzicht
E-mailen
Bellen