Nieuws
Bol.com


De site van DVS'69 heeft een banner (advertentie) van bol.com. Middels deze link kunnen we op een heel eenvoudige manier geld verdienen voor de vereniging. Door op de link te klikken kom je op de website van Bol.com waar je gewoon je aankopen kan doen. Doordat je via de link op de DVS-website er bent gekomen, krijgt de vereniging een commissie over het aankoopbedrag. De hoogte van deze commissie hangt af van het type product en ligt tussen de 2,5 tot 10% !!!

 

Hoe gaat het in zijn werk?
Wanneer je van plan bent om producten op Bol.com te bestellen, ga dan eerst naar de website van de vereniging: www.dvs69.nl . Daar staat linksonder een link naar bol.com. Door op deze link te klikken kom je op de website van Bol.com. Hierop kan je gewoon je bestelling plaatsen en deze ook afronden. Doordat er een bestelling is geplaatst via de link op de DVS-website zal de vereniging hiervoor de commissie ontvangen.
Bij de bestelling op Bol.com kan je gewoon je eigen inloggegevens gebruiken/aanmaken. Je hoeft geen apart DVS account aan te maken.

We hoeven er verder als leden niets aan te doen om geld te verdienen voor de vereniging! Het enige is dat wanneer je gaat bestellen bij bol.com je eerst even naar www.dvs69.nl moet gaan om vervolgens daar op de link te klikken.

Meer is het niet! Vertel het dus ook aan je opa, oma, oom, tante, buren, vrienden en bekende om ze aan te sporen dit ook te doen, want dan levert het meer op voor de vereniging! Zeker met de aanstaande feestdagen zouden we met elkaar een leuk geldbedrag voor de vereniging kunnen binnenhalen!
 
Recreanten


Even een berichtje aangaande de groeiende groep recreanten bij DVS'69.
Elke woensdagavond trainen de recreanten van DVS'69 van 20.00 uur tot ca. 21.00 uur op het kunstgrasveld. Deze gezellige groep bestaat uit ex-voetballers, ex-korfballers, ouders en vrienden die zijn blijven "plakken".
Door een gedegen warming-up proberen deze veelal 40+ers blessures te voorkomen waardoor het 2e (en grootste)gedeelte van de training, bij de korven, "gladjes" verloopt.
Regelmatig wordt de groep verblijd met een "nieuw" gezicht zodat de lijst van recreanten boven de 20 man/vrouw telt.
Onlangs was er zelfs een "gastspeler" op bezoek.
Echter heerst "vrijheid, blijheid", zodat aanwezigheid op prijs wordt gesteld, maar geen "must" is.
Leden, oud-leden, ouders, geïnteresseerden, etc, die het prettig vinden in een gezellige sfeer aan hun conditie te werken of de hoop hebben nog wat pondjes te kunnen verliezen (!!!), of die gewoon gezellig willen sporten, zijn van harte welkom.
Tijdens de wedstrijden ouders - kids aan het einde van elk korfbalseizoen zijn er vele "talenten" gescout!

Let wel, eind oktober starten de trainingen in de sporthal.
Deze vinden op de donderdagavond plaats in de Ridderhal van 20.00 uur - 21.00 uur.
Tot die tijd wordt er nog buiten getraind op de woensdagavond olv. Nico Kars & friends.
Tot dan.

 
Jeugdzaken verkoopt 2de handsspullen

 


Heeft u thuis ook nog goede sportschoenen en sportkleding staan of liggen welke niet gebruikt worden? Weet u niet wat u er mee aan moet, omdat het eigenlijk nog te goed is om weg te gooien?
U kunt DVS’69 ermee helpen. Jeugdzaken gaat deze sportspullen voor u verkopen. Jeugdzaken wil graag de opbrengst hiervan investeren in de DVS-jeugd. Nieuwe korfbal materialen aanschaffen, spetterende korfbalactiviteiten organiseren en alles wat nodig is op en om het korfbal veld. U bepaalt de prijs waarvoor het verkocht moet worden. Jeugdzaken zal daar minimaal 2,50 euro aan overhouden. Natuurlijk kunt u ook de sportschoen c.q sportkleding doneren aan DVS’69 en Jeugd Zaken zal trachten het te verkopen. Zo komt de verkoopprijs in zijn geheel toe aan Jeugdzaken. Mochten de sportschoenen c.q sportkleding niet verkocht worden binnen een jaar, dan krijgt u deze gewoon terug.
Hoe kunt u de vereniging hierbij helpen? Een(1) keer per maand zal Jeugdzaken in de kantine een verkoop houden van 2de hands sportspullen. Wellicht liggen hier de nieuwe sportschoenen voor uw zoon of dochter tussen. Vaak zijn kinderen, voordat de sportkleren versleten zijn, al zo gegroeid dat de kleding te klein is geworden. De sportkleding en sportschoenen kunnen dan een tweede leven gaan leiden en zo bespaart u weer de nodige euro’s.
De verkoop data wordt in de weekbrief kenbaar gemaakt.
Indien u verkoopbare spullen heeft, kunt u dit melden aan via een mail te versturen aan: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Jeugd Zaken ziet graag uw sportkleding of sportschoenen tegemoet.

 
Meet and greet TC


Net als vorig jaar willen wij, de Technisch Commissie, de spelers en ouders/ verzorgers van jeugdspelers, maandelijks de gelegenheid geven om met ons in gesprek te gaan over korfbal technische zaken.
Omdat wij een laagdrempelige (en enigszins ouderwetse) manier van communiceren erg belangrijk vinden, is er 1 x per maand de “Meet en Greet”.
Een afvaardiging van de Technische Commissie is dan aanwezig om u te woord te staan. Heeft u een vraag, een probleem of een goed idee dan bent u van harte welkom op de onderstaande data.
Tijdens het veldseizoen in de kantine van DVS ’69, van 18.30 uur tot 19.30 uur.
Tijdens het zaal seizoen vindt u ons op de tribune in de Sophiahal, van 17.30 uur tot 18.30 uur.


Donderdag 9 mei
Donderdag 6 juni

Namens de Technisch Commissie,
Ellen van Alphen, voorzitter.

 
Spelerskaarten

 


Verlopen geldigheid spelerskaarten:
R Bol
S.M van Dijken
M Keuzenkamp
A Kooiman
T.A van Rijn
R Stoute
J Verbeek

Ook worden nog pasfoto’s verwacht van:
(De volgende hebben maar 1 kaart)
Esther Steehouwer, Ruud Boer, Wessel Zuidweg, Dennis Molenaar, Erik Uding en Marcel Kooiman.

Lever allemaal z.s.m. je pasfoto(‘s) in bij Tini Westermeijer!

 
Scheidsrechterstalent Maurits!

 

Maurits Mooren, één van onze scheidsrechters die voor de bond fluit, is door de KNKV geselecteerd als ‘Talent’. Dit houdt in dat hij door de bond intensief begeleid gaat worden en op die manier willen ze bepalen tot welk niveau hij mag gaan fluiten. We willen bij deze Maurits feliciteren met dit mooie nieuws en hopelijk sta je over een aantal jaar in Ahoy te fluiten!

 
Kampioenen 2e helft veld 2012

 DVS D1 en DVS C1 zijn kampioen geworden op het veld! Van harte gefeliciteerd allemaal!!

 DVS D1
DVS D1 kampioen!

DVS C1
DVS C1 kampioen!
Lees meer...
 
«StartVorige11121314151617181920VolgendeEinde»

Pagina 19 van 20
 

Sponsoring