Nieuws
Geslaagde 7 september


Iedereen bedankt voor de hulp en het meedoen met de zomerdag en de fotoshoot voor de spaarplaatjes. Met grote dank aan Sanne Houben voor het nemen van de foto's!
zomerparkdag


 
Interview met recreant René

 

Rene van GastelNAAM    : René van Gastel

LEEFTIJD             : 48


Wie is René van Gastel en wat wil je over hem kwijt?

Ik ben Rene van Gastel, 48 jaar oud en vader van 2 dochters en al 18 jaar woonachtig in Hendrik Ido Ambacht.

Lees meer...
 
Wedstrijdinformatie

Aanvullende informatie op het wedstrijdprogramma kun je voortaan vinden onder het kopje Wedstrijdinformatie (in het menu links op deze pagina).

 
Uitslagen schotmarathon

Afgelopen zaterdag (15 juni) was op het DVS-veld weer een hele batterij korven opgesteld voor een nieuwe editie van de schotmarathon. Maar liefst 28 teams hadden zich ingeschreven om te bepalen welk koppel zich het beste schutterskoppel van DVS mag noemen. Na een zeer geslaagde dag was uiteindelijk het koppel 'Beter dan "gewoon de beste"', bestaande uit Ruud en Patrice, de winnaar door in de finale het koppel "Gewoon de beste", bestaande uit Chris en Iris, te verslaan met 29-19. Gezien de namen van beide teams natuurlijk geen verrassing :-). De 3e plek was voor het koppel "Beauty and the Beast" (Wessel en Elianne) dat het koppel "De Poesjes" (Jaco en Manon) versloeg met 16-10.

 

Update: de foto's van de schotmarathon staan online! Bedankt Marleen!

Heb je ook foto's? Mail ze naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . (bij veel foto's svp versturen via WeTransfer)

 

Voor de liefhebbers de totaalscores van alle teams:

Lees meer...
 
Kampioenen veld 2012-2013

We zijn ontzettend trots op onze kampioenen van het veldseizoen 2012-2013! Zie hieronder de foto's. Van harte gefeliciteerd allemaal!


D2

A1

DVS 4

 
Foto's online

 

Er zijn nieuwe foto's toegevoegd van het kampioenschap van DVSA1, schoolkorfbal 2013 en het recreantentoernooi van 8 juni. Klik hier.

 
Schotmarathon jeugd 15 juni

 

Wat: een korfbalclinic gevolgd door een schotmarathon voor de F t/m C jeugd
Waar: op het korfbalveld bij DVS
Wanneer: Zaterdag 15 juni van 11.00 tot 14.30
Kosten: € 1,- per team
Inschrijven: In de kantine bij de bar

Zaterdag 15 juni van 11.00 tot 14.30 wordt er voor de jeugd van de F t/m de C teams een leuke korfbalclinic en een schotmarathon georganiseerd. De korfbalclinic wordt gegeven door een selectielid (wie dit is, blijft nog even een geheim) en zal gezellig en leerzaam zijn. Na de korfbalclinic is er een schotmarathon, waar in teams van twee aan meegedaan kan worden. Verzin een leuke naam voor je team en geef je nu op in de kantine bij de barman of vrouw! De kosten zijn maar 1 euro per team en er zijn leuke prijzen te winnen voor het team met de meeste doelpunten en het team met de origineelste teamnaam! Dus geef je nu op, want er moeten voldoende inschrijvingen zijn!

 
«StartVorige11121314151617181920VolgendeEinde»

Pagina 18 van 20
 

Sponsoring