Nieuws
Recreantentoernooi 8 juni

 

Belangrijk / recreantentoernooi 8 juni / Belangrijk
Nog een kleine week en dan is het zover.
Dan gaan we voor het eerst eens een paar wedstrijdjes spelen tijdens een toernooi.
In de geschiedenis van DVS’69 is dit de eerste keer dat dit op ons veld gaat gebeuren.
In vroegere tijden met o.a. fam.Rijsdijk, fam. Spoelstra , Hoogendoorn, Uiterlinde, Jongmans en uiteraard nog meer ( ja dit is een tijd geleden ) hebben we ook wel eens meegedaan met toernooitjes, alleen niet thuis bij DVS’69.
Dus deze keer gaan we ervoor en diverse personen hebben laten weten om mee te doen met ons toernooi, want we hebben ingeschreven met 2 teams.
Hopelijk weet een ieder dat hij of zij zich heeft aangemeld.
Als men de afgelopen weken naar de trainingen kijkt, hebben diverse personen zich nog niet laten zien. ( ook niet na een oproep van Bas van de Ven )
Maar we rekenen wel op jullie, anders komen we in de problemen.
De indeling van DVS A en DVS B ziet er als volgt uit.

DVS A                                            DVS B
Dames:                                          Dames:
Annet Visser                                  Elsbeth Sjardijn
Monique van Rijn                          Esther Biesbroek
Janneke Kuijper                            Annemarie Kuijper
Etta v.d. Wulp                               Carolien Scheurwater
Jessica Scheurwater                    Jantine Tibosch
Anneke de Heer                           Suzanne Barendregt


Heren:                                           Heren:
Bas van de Ven                            Raymond Sjardijn
Harry van der Wielen                    Willem Becks
Leo van Rijn                                 Jan Scheurwater
Jan Frerejean                               Dik Wendels
Arie de Heer                                 Jaap Scheurwater


Algemene Reserves zijn: Karin de Haan en Nico Kars.
Note:
We zijn ervan uitgegaan dat de heren Richard van Rijn en Arie Verwoert niet mee kunnen doen vanwege blessures.
Mocht dit niet zo is, laat ons dit dan z.s.m. weten
Stel dat u toch niet kunt meedoen, wilt u dit dan per omgaande laten weten.
De organisatie kan dan eventueel nog iemand anders benaderen.
Uiterlijk t/m 29 mei bij Nico Kars : mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of telefoon: 6812213
Nà 29 mei, doch uiterlijk 5 juni bij Karin de Haan : mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
of telefoon: 6141508
Tijdens het toernooi zal Adri Hage zijn kunsten laten zien op de bakplaat met zijn overheerlijke hamburgers.
We duimen met zijn allen op mooi weer en een sportieve dag.
Nico Kars.

 
Opbrengst rommelmarkt


Tijdens de rommelmarkt zijn er veel boeken overgebleven. Deze zijn nog niet weggedaan daar er nog steeds leden, ouders en toeschouwers interesse hebben in wat leesvoer.
Veel ouders weten dit nog niet./// dus geef dit even door.
De boeken staan opgesteld in het middengedeelte van de kantine. Wat een boek moet kosten staat aangegeven.
Dus kom tot uiterlijk 22 juni 2013 eens een kijkje nemen, want nà deze datum gaan we schoon schip maken.
Laten we met z’n allen nog even de opbrengst van de rommelmarkt omhoog krikken.
Misschien weet iedereen nog niet wat destijds de opbrengst van de rommelmarkt is geweest.
Het heeft nl. nog niet in de weekbrief gestaan. Ik kan u mededelen dat dit momenteel een bedrag is van € 2.250.
Tevens wil ik bij deze nog iedereen bedanken die hieraan heeft meegeholpen. Ik noem expres geen namen, want stel dat je iemand vergeet. Helaas een wat late reactie daar ik ervan uitging dat iemand anders dit zou publiceren.


Namens de rommelmarktcommissie,
Nico Kars.

 
BBQ 8 juni

 

BARBECUE BIJ DVS
Zaterdag 8 juni is het weer zover onze jaarlijkse barbecue vindt dan weer plaats.
We beginnen om 18.00 met de barbecue aan te steken. Het lijkt ons gezellig om met zoveel mogelijk leden,ouders en niet leden het fantastische seizoen af te sluiten met een lekker barbecue. Er zit alleen wel een kleine bijdrage aan vast. Voor volwassene kost het 10,00 en voor de kinderen tot 12 jaar 5,00. Als je wilt opgeven kan dat achter de bar of via de e-mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Gelieve bij het aanmelden wel gelijk te betalen.
Dus twijfel niet en geef je gewoon op voor de gezellige barbecue. Laten we er met z`n allen nog een gezellig feestje van maken.

Groetjes de Activiteitencommissie
PS: Je kan natuurlijk ook gezellig heel de dag bij DVS komen kijken, want de recreanten hebben een leuk toernooi bij DVS

 

 
Van de bestuurstafel

 

Zaterdag 11 mei jongstleden zal bijgeschreven worden in de analen van DVS’69 als de dag dat het 1e kampioen werd en promotie naar de tweede klasse afgedwongen heeft.
Het bestuur wil dan ook alle basisspelers, alle invallers en natuurlijk de trainersstaf nogmaals van harte gelukwensen met dit resultaat.

Helaas was 11 mei geen zonovergoten dag. Hier en daar een regenbui, maar dat heeft de pret
niet mogen drukken. Mede dankzij de inzet van Bas van de Ven, Harry van der Wielen, Wim Becks, Jan Scheurwater, Nico Kars en Klaas Kuijper heeft een grote groep mensen droog naar de wedstrijd kunnen kijken. Heren, bij deze onze hartelijke dank.
Het bestuur wil graag alle mensen die zich hebben ingezet om deze dag tot een succes te maken van harte dank zeggen. Ik vind dat het een dag is om met goede herinneringen aan terug te denken.

Een aantal weken geleden is de donateurs wervingsactie van start gegaan. In onze kantine hangt inmiddels een bord waarop het aantal nieuwe donateurs vermeld wordt. Op het moment van schrijven stond de teller op zo’n 25 nieuwe Vrienden van DVS. Een mooi aantal, maar nog lang niet genoeg. Samen kunnen we er toch voor zorgen dat dat er veel meer worden? Is het jou gelukt een nieuwe Vriend van DVS te vinden? Geef dit zo snel mogelijk door aan onze Penningmeester. Hij zal dan voor de financiële afwikkeling zorgen.

De Technische Commissie heeft samen met de Selectie Commissie de afgelopen weken hard gewerkt aan de teamindelingen voor het seizoen 2013/2014. De komende weken zal bekend worden wie in welke team gaat spelen. Ik weet zeker dat TZ en de selectie commissie hun uiterste best hebben gedaan het iedereen zo goed mogelijk naar de zin te maken. Ik weet ook dat niet iedereen tevreden zal zijn. Ik hoop alleen dat zij die teleurgesteld worden, hier op een juiste manier mee omgaan. Ga in zo’n geval het gesprek aan met TZ. Zij zullen haarfijn uit kunnen leggen waarom bepaalde besluiten genomen zijn.

De komende tijd staat een aantal leuke activiteiten op de programma. Jullie hebben allemaal kunnen lezen dat op 8 juni, bij DVS, een recreanten toernooi gehouden gaat worden. Als ik mij niet vergis is dit een unicum voor onze vereniging. Graag wil ik iedereen oproepen om een kijkje te komen nemen tijdens het toernooi. DVS neemt deel aan het toernooi , niet met één maar met liefst twee teams. Zij nemen het op tegen Albatros, Conventus en PKC en zullen jullie aanmoedigingen meer dan goed kunnen gebruiken.

’s Avonds, na het Topfit Recreanten Toernooi, is de jaarlijks terugkerende BBQ van DVS. Altijd een gezellige happening, één die ik van harte wil aanbevelen.
Binnenkort gaat de Schotmarathon weer van start. Op 15 juni zal om 10:00 uur het startschot gegeven worden. Tien uur lang zal er door diverse teams getracht worden om zo veel mogelijk doelpunten te scoren. Om 22:00 uur zal het eindsignaal klinken en kan de uitslag bekend gemaakt worden. Ik zou graag allen die aan dit evenement deelnemen, heel veel succes en plezier willen wensen.

Met sportieve groet, namens het Bestuur Leo van Rijn.

 
DVS 1 Veldkampioen!!!

 

Klik hier voor nog meer foto's van de wedstrijd!

 

DVS-1 NU AL KAMPIOEN EN PROMOVEERT  NU OOK IN DE VELDCOMPETITIE NAAR DE TWEEDE KLASSE, uitslag 13-6 (6-1 in rust).

kampioensteam

 

Lees meer...
 
Donateurs gezocht!

 

VRIENDEN VAN DVS’69
DVS’69 heeft steun nodig. Steun die meer zekerheid geeft. Daarom vragen wij leden te zoeken naar familie/vrienden/kennissen die onze naam eer aan willen doen: Door Vriendschap Sterk. Zoek Vrienden van DVS die ons willen steunen voor 50 euro per jaar. Het is hard nodig!

Klik hier voor het formulier en vul hem vandaag nog in. Word Vriend van DVS'69!

 
Recreantennieuws 4

 

Zoals we laatst al schreven in ons 2e recreantennieuws van 3 maart deelt de recreantengroep de lol voor sport met elkaar en onder elkaar zoals onze vereniging dan ook de naam draagt Door Vriendschap Sterk ”DVS”. Al een aantal seizoenen is deze recreantengroep sportief en gezellig bezig. Het recreantenteam bestaat uit een aantal oud DVSers van verschillende teams met uitbreiding van ouders, vrienden en kennissen. Onze leeftijden zijn dan ook verschillend, 40jr, 50jr, 60jr tot wel 65jr en zoals we meestal zeggen iedereen is welkom.
DVS'69 is opgericht op 8 augustus 1969 en telt nu 210 leden. Een korfbalvereniging met een eigen kunstgras en een eigen clubhuis wat centraal gelegen staat in het Sportpark Schildman te Hendrik Ido Ambacht. Hier op ons complex spelen we vooral korfbal op zaterdag of op een doordeweekse avond.
Met zijn allen werken wij hard om steeds ideeën uit te werken. Onze vereniging is een echte familievereniging waar iedereen met open armen van jong tot oud wordt ontvangen. Ook in ons clubhuis zitten o.a. Topfit, een bridgeclub The Swin Town Jazzband die hier op vrijdagavond lekker oefent.
Voor iedereen die het nog niet heeft meegemaakt, dit wordt dan hoog tijd op 8 juni 2013 proberen de recreanten een toernooi met acht teams te organiseren. We gaan dan genieten van een korfbalspektakel. De ploegen nemen het via een knock-outsysteem tegen elkaar op. Elk resultaat telt, dat maakt het interessant! Aan het eind van de middag is dan bekend wie dan voor het eerst de wisselbeker mee naar huis mag nemen. De volgende teams hebben zich al aangemeld, CONVENTUS – ALBATROS – PKS - DVS
Na het toernooi is er natuurlijk gelegenheid voor een hapje en een drankje (tegen betaling), douchen en omkleden. Vervolgens kunnen jullie s’ avonds genieten van een BBQ, (tegen betaling van ????). Dit in ons volgende recreantennieuws.
Voor eventuele verdere informatie of inschrijvingen over ons recreanten toernooi kunt altijd terecht bij Nico Kars (telnr. 078-6812213) Of mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 
«StartVorige11121314151617181920VolgendeEinde»

Pagina 18 van 20
 

Sponsoring