Nieuws
De E-tjes en de F-jes maken kerststukjes

Een paar enthousiaste moeders hadden bedacht dat het een leuk idee was om met de jongste teams in de kantine kerststukjes te gaan maken. Blijkbaar vonden de kinderen dat ook, want de opkomst was enorm! De kantine was gezellig aangekleed en de moeders hadden voor het groen en de versieringen gezorgd. De kinderen gingen snel aan de slag. Met kerstmuziek op de achtergrond, drinken en kerstkransjes voor de lekkere trek werd er hard gewerkt. De kerststukjes zijn allemaal heel erg leuk geworden.

Lees meer...
 
Interview met recreant Irene van der Padt

irenevanderpadt.jpg

Vraag 1. Waar ben je geboren en waar en hoe heb je je jeugd doorgebracht en hoe ben je in Hendrik-Ido-Ambacht terecht gekomen?
Ik ben geboren en getogen in Rotterdam-Heijplaat. Ik heb daar echt een heerlijke, onbezorgde jeugd gehad met vader, moeder en 2 oudere zussen. Je had er niet veel, dus voor de middelbare school moest ik naar Charlois fietsen en qua sporten had je ook voor de meisjes alleen maar turnen.
In 1997 zijn we in Rotterdam-IJsselmonde gaan samenwonen. 2 jaar later zijn we op zoek gegaan naar een leuke woonplaats in de omgeving van Rotterdam. Dat werd dus Hendrik Ido Ambacht

Lees meer...
 
Verlaat bezoek Sint aan recreanten


Wat nu, was Sinterklaas in Nederland gebleven?
En had hij de DVS recreanten in een hoek gedreven?
Het was zeker om te vertellen wat hij er van vond!!
Van de enthousiaste groep die voor hem stond.
Hij had hier namelijk alleen maar goede berichten van gekregen.

Maar er stond iets in het grote boek.
Dat klonk zo onwaar, en was meer lariekoek
Jan S. die tijdens een partijtje een doelpunt maakt.
Sterker nog, hierna werd meteen de wedstrijd gestaakt.
Het was Bas die huilend achterbleef in een hoek.

Toch staat er één ding als een ( korfbal ) paal boven water.
Door de gezelligheid wordt het op de training steeds later.
De recreanten van DVS en alles eromheen 
Is een leuke groep en hebben één ding gemeen
Sportiviteit en lol met elkaar zorgen nooit voor een kater.

 
Slechtste korfballer recreanten blijkt beste bowler


Donderdag 14 november was het dan eindelijk zover. Bij Palm Party House verzamelden een twintig tal recreanten, om eens met een andere soort bal te gooien. Nu een keer niet in het mandje, maar over de perfect geprepareerde houten vloer in de richting van tien pinnen. Het was de bedoeling om negen witte en 1 roze pin omver te gooien. Dit lukte niet bij een ieder even goed, maar hier en daar waren er toch recreanten die de ene strike of spare na de andere gooiden. Er waren ook mensen die  er een vreemde techniek op na hielden. Op Tv zie je de professionals met het nodige effect gooien. Bij DVS hebben we ook van dergelijke mensen. Of dit bewust  was,  zal waarschijnlijk nooit duidelijk worden.

Lees meer...
 
Fotoalbum kampioenschap F1


Afgelopen zaterdag won de F1 (alweer) met 7-3 en zijn ze kampioen geworden. Gefeliciteerd spelers en coaches!
De foto's van de wedstrijd en van de huldiging na afloop zijn te zien op onze foto's-pagina (met dank aan Elly van Kooten).

 
Interview met recreant Jan

 

Jan FrerejeanNaam: JAN FRÈREJEAN

Geboorte datum: 28 MAART 1948


Wie is Jan Frèrejean en wat wil je over hem kwijt?
Ik ben Jan Frèrejean, geboren Amsterdammer, al meer dan 40 jaar getrouwd met Ambachtse Annie, vader van Edwin, Erica en Jolanda, opa van Ruben, Roanne, Jonah en Senna en sinds een half jaar pensioengerechtigd na een duurzaam energieleven bij Eneco.

Lees meer...
 
Recreanten presteren weer uitstekend


Dinsdagavond om 18:30 uur werd er verzameld om al fietsend aan te komen bij Conventus korfbalvereniging. Op het programma stond  een wedstrijd tegen de recreanten van de gelijknamige vereniging. De Geel-Zwarten hadden de afgelopen periode een trainingsschema er op los gelaten om beter voor de dag te komen. De recreanten van Conventus heeft de afgelopen weken twee keer per week getraind. Verderop in het verslag zal u lezen dat zij wellicht meer moeten gaan trainen.

Lees meer...
 
«StartVorige11121314151617181920VolgendeEinde»

Pagina 17 van 21
 

Sponsoring