Nieuws
Van de bestuurstafel

 

Zaterdag 11 mei jongstleden zal bijgeschreven worden in de analen van DVS’69 als de dag dat het 1e kampioen werd en promotie naar de tweede klasse afgedwongen heeft.
Het bestuur wil dan ook alle basisspelers, alle invallers en natuurlijk de trainersstaf nogmaals van harte gelukwensen met dit resultaat.

Helaas was 11 mei geen zonovergoten dag. Hier en daar een regenbui, maar dat heeft de pret
niet mogen drukken. Mede dankzij de inzet van Bas van de Ven, Harry van der Wielen, Wim Becks, Jan Scheurwater, Nico Kars en Klaas Kuijper heeft een grote groep mensen droog naar de wedstrijd kunnen kijken. Heren, bij deze onze hartelijke dank.
Het bestuur wil graag alle mensen die zich hebben ingezet om deze dag tot een succes te maken van harte dank zeggen. Ik vind dat het een dag is om met goede herinneringen aan terug te denken.

Een aantal weken geleden is de donateurs wervingsactie van start gegaan. In onze kantine hangt inmiddels een bord waarop het aantal nieuwe donateurs vermeld wordt. Op het moment van schrijven stond de teller op zo’n 25 nieuwe Vrienden van DVS. Een mooi aantal, maar nog lang niet genoeg. Samen kunnen we er toch voor zorgen dat dat er veel meer worden? Is het jou gelukt een nieuwe Vriend van DVS te vinden? Geef dit zo snel mogelijk door aan onze Penningmeester. Hij zal dan voor de financiële afwikkeling zorgen.

De Technische Commissie heeft samen met de Selectie Commissie de afgelopen weken hard gewerkt aan de teamindelingen voor het seizoen 2013/2014. De komende weken zal bekend worden wie in welke team gaat spelen. Ik weet zeker dat TZ en de selectie commissie hun uiterste best hebben gedaan het iedereen zo goed mogelijk naar de zin te maken. Ik weet ook dat niet iedereen tevreden zal zijn. Ik hoop alleen dat zij die teleurgesteld worden, hier op een juiste manier mee omgaan. Ga in zo’n geval het gesprek aan met TZ. Zij zullen haarfijn uit kunnen leggen waarom bepaalde besluiten genomen zijn.

De komende tijd staat een aantal leuke activiteiten op de programma. Jullie hebben allemaal kunnen lezen dat op 8 juni, bij DVS, een recreanten toernooi gehouden gaat worden. Als ik mij niet vergis is dit een unicum voor onze vereniging. Graag wil ik iedereen oproepen om een kijkje te komen nemen tijdens het toernooi. DVS neemt deel aan het toernooi , niet met één maar met liefst twee teams. Zij nemen het op tegen Albatros, Conventus en PKC en zullen jullie aanmoedigingen meer dan goed kunnen gebruiken.

’s Avonds, na het Topfit Recreanten Toernooi, is de jaarlijks terugkerende BBQ van DVS. Altijd een gezellige happening, één die ik van harte wil aanbevelen.
Binnenkort gaat de Schotmarathon weer van start. Op 15 juni zal om 10:00 uur het startschot gegeven worden. Tien uur lang zal er door diverse teams getracht worden om zo veel mogelijk doelpunten te scoren. Om 22:00 uur zal het eindsignaal klinken en kan de uitslag bekend gemaakt worden. Ik zou graag allen die aan dit evenement deelnemen, heel veel succes en plezier willen wensen.

Met sportieve groet, namens het Bestuur Leo van Rijn.

 
DVS 1 Veldkampioen!!!

 

Klik hier voor nog meer foto's van de wedstrijd!

 

DVS-1 NU AL KAMPIOEN EN PROMOVEERT  NU OOK IN DE VELDCOMPETITIE NAAR DE TWEEDE KLASSE, uitslag 13-6 (6-1 in rust).

kampioensteam

 

Lees meer...
 
Kaboutertraining 25 mei

 

Zaterdag 25 mei om 10.00 uur start JZ, net als vorig jaar, met het verzorgen van trainingen aan de jongste jeugd. Kinderen van 3 – 7 jaar zijn van harte welkom om de eerste beginselen van het korfballen op een speelse manier aan te leren. Melissa en Miranda zullen deze groep gaan begeleiden.

Een aantal kinderen van bovengenoemde leeftijd hebben reeds een uitnodiging ontvangen en tevens zijn de eerste aanmeldingen al binnen. Alle kinderen in de leeftijd van 3 -7 jaar zijn van harte welkom.

Dus eventuele broertjes, zusjes, neefjes, nichtjes, vriendjes, vriendinnetjes, buurjongetjes en buurmeisjes zien Miranda, Melissa en JZ graag op zaterdag 25 mei om 10.00 – 11.00 uur op het DVS-veld.

Aanmelden via: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 
Spreekbeurt / werkstuk

 

SPREEKBEURTEN- EN WERKSTUKKENKIST


Wil jij je spreekbeurt en/of werkstuk over korfbal houden/maken, goed idee. We vinden het zelfs zo'n goed idee dat we je willen helpen. Binnenkort kun je in de kantine de spreekbeurten-en werkstukkenkist vinden.
Wat kun je in de kist vinden:
- een samenvatting van de informatie over korfbal die op de KNKV-site te vinden is
- een brief voor de docent
- uitnodigingen voor een gratis training voor je klasgenoten
- korfbalartikelen zoals stickers e.d.
- brief met regels m.b.t. het gebruik van de spullen in de kist
We zouden het erg leuk vinden (een copy van) jouw werkstuk in de kist terug te vinden.
Heel veel plezier en we hopen op een goed cijfer voor je!

Namens Jeugd Zaken, Karin

 
Donateurs gezocht!

 

VRIENDEN VAN DVS’69
DVS’69 heeft steun nodig. Steun die meer zekerheid geeft. Daarom vragen wij leden te zoeken naar familie/vrienden/kennissen die onze naam eer aan willen doen: Door Vriendschap Sterk. Zoek Vrienden van DVS die ons willen steunen voor 50 euro per jaar. Het is hard nodig!

Klik hier voor het formulier en vul hem vandaag nog in. Word Vriend van DVS'69!

 
Recreantennieuws 4

 

Zoals we laatst al schreven in ons 2e recreantennieuws van 3 maart deelt de recreantengroep de lol voor sport met elkaar en onder elkaar zoals onze vereniging dan ook de naam draagt Door Vriendschap Sterk ”DVS”. Al een aantal seizoenen is deze recreantengroep sportief en gezellig bezig. Het recreantenteam bestaat uit een aantal oud DVSers van verschillende teams met uitbreiding van ouders, vrienden en kennissen. Onze leeftijden zijn dan ook verschillend, 40jr, 50jr, 60jr tot wel 65jr en zoals we meestal zeggen iedereen is welkom.
DVS'69 is opgericht op 8 augustus 1969 en telt nu 210 leden. Een korfbalvereniging met een eigen kunstgras en een eigen clubhuis wat centraal gelegen staat in het Sportpark Schildman te Hendrik Ido Ambacht. Hier op ons complex spelen we vooral korfbal op zaterdag of op een doordeweekse avond.
Met zijn allen werken wij hard om steeds ideeën uit te werken. Onze vereniging is een echte familievereniging waar iedereen met open armen van jong tot oud wordt ontvangen. Ook in ons clubhuis zitten o.a. Topfit, een bridgeclub The Swin Town Jazzband die hier op vrijdagavond lekker oefent.
Voor iedereen die het nog niet heeft meegemaakt, dit wordt dan hoog tijd op 8 juni 2013 proberen de recreanten een toernooi met acht teams te organiseren. We gaan dan genieten van een korfbalspektakel. De ploegen nemen het via een knock-outsysteem tegen elkaar op. Elk resultaat telt, dat maakt het interessant! Aan het eind van de middag is dan bekend wie dan voor het eerst de wisselbeker mee naar huis mag nemen. De volgende teams hebben zich al aangemeld, CONVENTUS – ALBATROS – PKS - DVS
Na het toernooi is er natuurlijk gelegenheid voor een hapje en een drankje (tegen betaling), douchen en omkleden. Vervolgens kunnen jullie s’ avonds genieten van een BBQ, (tegen betaling van ????). Dit in ons volgende recreantennieuws.
Voor eventuele verdere informatie of inschrijvingen over ons recreanten toernooi kunt altijd terecht bij Nico Kars (telnr. 078-6812213) Of mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 
Recreantennieuws 3

Feest februari 2013

 

Afgelopen zaterdag 23 februari organiseerden we onze feestavond in ons clubhuis DVS69 voor oud-leden, familieleden, partners, kennissen o.a. v.v. leden van ASWH, personeel Plus Volgerlanden.
Zoals we laatst al hadden geschreven was dit spontaan onder een aantal recreanten opgekomen. Tussen half negen en negen uur kwamen de meeste disco- feestgangers achter elkaar binnen gelopen. Zoals we deze avond geteld   hadden waren er ongeveer tussen de 40 en 50 genodigden in ons clubhuis binnen.Feest februari 2013 Eerlijk gezegd had onze organisatie op iets meer discogangers verwacht, helaas hoorden we achteraf dat deze waren uitgenodigd op een verjaardagsfeestje (Robin alsnog gefeliciteerd) maar dit mocht de pret uiteraard niet drukken. Hoewel de groep zeer gemêleerd was heeft iedereen zich prima vermaakt, zo kon je heerlijk dansen, wilde je even kletsen onder elkaar, alles was deze avond mogelijk. De drankjes en hapjes waren prima verzorgd, onze DJ (Nico) voelde zich uitstekend thuis achter zijn draaitafel. Ook konden we af en toe meegenieten met de muziekbeelden die te zien waren op het LCD/scherm en via de beamer   op het witte doek. Een gezellig feest staat of valt met het draaien van de juiste en goede muziek. Feest februari 2013 
Zo draaiden we door tot in de laatste uurtjes….. Natuurlijk gaat onze dank uit naar het barpersoneel, Hilly, Annamarie, Iris, Jantine en Wessel.  De Plus Volgerlanden bedankt voor de diversen versnaperingen.  Iedereen die onze avond bezocht heeft heel hartelijk bedankt en wie weet proberen we in het najaar nogmaals iets te organiseren

Namens, de recreantengroep             
Nico, Jan en Harry                                                                              
PS Wessel en Tomas
(bedankt voor het
schoonmaken en opruimen van de kantine
 
«StartVorige111213141516171819VolgendeEinde»

Pagina 17 van 19
 

Sponsoring