Nieuws
Recreanten presteren weer uitstekend


Dinsdagavond om 18:30 uur werd er verzameld om al fietsend aan te komen bij Conventus korfbalvereniging. Op het programma stond  een wedstrijd tegen de recreanten van de gelijknamige vereniging. De Geel-Zwarten hadden de afgelopen periode een trainingsschema er op los gelaten om beter voor de dag te komen. De recreanten van Conventus heeft de afgelopen weken twee keer per week getraind. Verderop in het verslag zal u lezen dat zij wellicht meer moeten gaan trainen.

Lees meer...
 
Verslag recreantenwedstrijd 20 september

 

Vrijdag 20 september 2013 wordt in de sport analen bijgeschreven als een bijzondere dag.
In de korfbalhoofdstad van Europa werd er op recreatief niveau een wedstrijd met  grote amusementswaarde gespeeld. Op het programma stond PKC-DVS’69 genoteerd en wel op het prachtig verlichte hoofdveld van PKC.

Lees meer...
 
Wedstrijden fluiten? Hoe moet het?


Beste spelers en speelsters van DVS’69 1, 2 en 3 en andere vrijgevige scheidsrechters binnen de vereniging,

Naast DVS’69 1 en 2 speelt ook dit jaar ook het 3e in de reserve 4e klasse. De A jeugd van vorig jaar heeft de selectie een goede aanvulling gegeven om deze 3 teams te fabriceren. Maar, bij het spelen in de selectie hoort: het fluiten van wedstrijden voor je vereniging.
Dit jaar heb ik het iets anders aangepakt.

Lees meer...
 
Geslaagde 7 september


Iedereen bedankt voor de hulp en het meedoen met de zomerdag en de fotoshoot voor de spaarplaatjes. Met grote dank aan Sanne Houben voor het nemen van de foto's!
zomerparkdag


 
Interview met recreant René

 

Rene van GastelNAAM    : René van Gastel

LEEFTIJD             : 48


Wie is René van Gastel en wat wil je over hem kwijt?

Ik ben Rene van Gastel, 48 jaar oud en vader van 2 dochters en al 18 jaar woonachtig in Hendrik Ido Ambacht.

Lees meer...
 
Wedstrijdinformatie

Aanvullende informatie op het wedstrijdprogramma kun je voortaan vinden onder het kopje Wedstrijdinformatie (in het menu links op deze pagina).

 
Uitslagen schotmarathon

Afgelopen zaterdag (15 juni) was op het DVS-veld weer een hele batterij korven opgesteld voor een nieuwe editie van de schotmarathon. Maar liefst 28 teams hadden zich ingeschreven om te bepalen welk koppel zich het beste schutterskoppel van DVS mag noemen. Na een zeer geslaagde dag was uiteindelijk het koppel 'Beter dan "gewoon de beste"', bestaande uit Ruud en Patrice, de winnaar door in de finale het koppel "Gewoon de beste", bestaande uit Chris en Iris, te verslaan met 29-19. Gezien de namen van beide teams natuurlijk geen verrassing :-). De 3e plek was voor het koppel "Beauty and the Beast" (Wessel en Elianne) dat het koppel "De Poesjes" (Jaco en Manon) versloeg met 16-10.

 

Update: de foto's van de schotmarathon staan online! Bedankt Marleen!

Heb je ook foto's? Mail ze naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . (bij veel foto's svp versturen via WeTransfer)

 

Voor de liefhebbers de totaalscores van alle teams:

Lees meer...
 
«StartVorige11121314151617181920VolgendeEinde»

Pagina 17 van 20
 

Sponsoring