Nieuws
15 maanden Bol.com actie

bol_juichend.jpgWe hebben nu al 15 maanden het Bol.com logo op de website staan. Door op dit logo te klikken kom je automatisch op de website van Bol.com. Wanneer men vervolgens artikelen koopt, krijgen wij als vereniging een kleine vergoeding omdat dat via het logo op onze website gegaan is. 

Nu 15 maanden later zitten we al een bedrag van €533,-!!! Dit is geld waar we als vereniging helemaal niets voor hoeven te doen! Dus aan hoe meer opa’s, oma’s, ooms, tantes, vrienden en buren het wordt verteld hoe meer geld we eenvoudig kunnen ophalen. 

We zijn natuurlijk erg blij dat we in iets meer dan een jaar tijd zo’n mooi bedrag bij elkaar hebben gespaard. Iedereen die hierbij aan mee heeft geholpen bedankt! Laten we met z’n allen veelvuldig de link op de website blijven gebruiken dan spekt het de clubkas!

 
Kampioenen zaal 2013-2014


De eerste kampioenen van dit zaalseizoen zijn zaterdag gehuldigd!
Zowel F1 als B1 werden in het zonnetje gezet. Lees hier meer.


DVS B kampioen

DVSB1 kampioen zaal 2013-2014_400px.jpg

DVS F kampioen
DVSF kampioenzaal 2013-2014_400px.png

 
Dames recreanten zijn kanjers

 

Afgelopen zaterdag werd de lang verwachte revanche wedstrijd gespeeld, door de recreanten, tegen de Papendrechtse Korfbal Club. Als voorbereiding op de wedstrijd had Nico Kars al diverse mensen ingelicht wat er moest gebeuren en wie er mocht spelen. Zo werd eerder in de week een uitgebreide mail verstuurd met daarin een uitnodiging om te spelen. Een enkele speler werd ondanks het aanmelden toch niet geselecteerd voor deze wedstrijd. Toevallig of niet, maar dat betrof de speler die bij de laatste wedstrijd aangetoond heeft dat hij echt niet kan korfballen. Raar maar waar, later in de week werd deze speler aangesteld als coach voor de wedstrijd tegen PKC. Het moet niet gekker worden.

Lees meer...
 
Recreanten tonen vorm


Na de wedstrijden van DVS’69 1 en de laatste 10 minuten van DVS’69 2 was het de beurt aan de recreanten van DVS. Twee volledige teams ter beschikking en een gedreven coach/trainster aan de zijlijn. Karin de Haan en Bas vd Ven hadden een opstelling gemaakt. Waarschijnlijk was dit aan de hand van de laatste training van afgelopen donderdag gemaakt. De beste c.q beloften werden gekoppeld aan de mindere goden en aan de slechtste van allemaal. Zo werd de combinatie Bas vd Ven en Richard van Rijn gevormd. De eeuwige belofte zou later in de wedstrijd een magnifieke doorloper maken en heeft zodoende afstand gedaan van zijn titel. recreanten 15 feb 2014

Lees meer...
 
Recreanten DVS nu ook in de house (uh ... zaal )

 

Altijd al eens willen weten hoe leuk het is om als recreant bij korfbalvereniging D.V.S.'69 te acteren ??

Kom dan zaterdag 15 februari om 11:30 naar sporthal de... Ridderhal.

Eerst zal het vlaggenschip laten zien hoe het spelletje gespeeld hoort te worden..... en daarna gaan de recreanten een imitatie opvoeren!!!

Zolang u niet de uitgang blokkeert voor de eventuele ambulance en belooft niet te uitbundig te lachen heten wij iedereen van harte welkom bij deze voorstelling.

Oh ja, en de film rechten zijn inmiddels ook tegen een aanzienlijk bedrag verkocht... dussss!

DVS recreanten
getekend de altijd sportieve 

Recreanten van DVS

 
Verslag schoonmaakactie


Zaterdag 11 januari 2014 was de dag die Manon van Alphen had uitgezocht om de DVS’69 kantine van een grote schoonmaak beurt te voorzien. De afgelopen periode was hiervoor op verschillende manieren aandacht voor gevraagd, middels een bericht op de DVS Site, via facebook en ook nog gewoon op de ouderwetse manier door het simpelweg te vertellen binnen de groep.
Zo werden er een stuk of tien tot vijftien mensen geteld bij een duidelijke uitleg van Manon om 09:00 uur. De emmers, dweilen en ander schoonmaak spullen stonden inmiddels klaar. Overigens mag er zeker een bedankje uitgaan naar Bas van der Heiden supermarkten. Zij hebben deze schoonmaak spullen gesponsord. Geweldig bedankt, want er is  goed gebruik van gemaakt. De taken werden verdeeld en een ieder ging aan de slag.

Lees meer...
 
Aanbod tweedehands artikelen stopt


Het afgelopen jaar heeft Jeugd Zaken tweedehands sportschoenen en -kleding aangeboden. Door gebrek aan belangstelling is besloten, om hier niet langer mee door te gaan. Heb je iets voor de tweedehands artikelen ingeleverd en je wilt het terug hebben ? Dat kan. Stuur dan even een E-mail met je naam + de omschrijving van het artikel, dat je terug wilt hebben naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Tot eind maart 2014 kunnen spullen terug worden gevraagd. Voor datgene, wat na die tijd niet is opgehaald, zal een goede bestemming worden gezocht. Er zal dus niets worden weggegooid.

 
«StartVorige11121314151617181920VolgendeEinde»

Pagina 16 van 21
 

Sponsoring