Nieuws
Kampioenen zaal 2013-2014


De eerste kampioenen van dit zaalseizoen zijn zaterdag gehuldigd!
Zowel F1 als B1 werden in het zonnetje gezet. Lees hier meer.


DVS B kampioen

DVSB1 kampioen zaal 2013-2014_400px.jpg

DVS F kampioen
DVSF kampioenzaal 2013-2014_400px.png

 
Dames recreanten zijn kanjers

 

Afgelopen zaterdag werd de lang verwachte revanche wedstrijd gespeeld, door de recreanten, tegen de Papendrechtse Korfbal Club. Als voorbereiding op de wedstrijd had Nico Kars al diverse mensen ingelicht wat er moest gebeuren en wie er mocht spelen. Zo werd eerder in de week een uitgebreide mail verstuurd met daarin een uitnodiging om te spelen. Een enkele speler werd ondanks het aanmelden toch niet geselecteerd voor deze wedstrijd. Toevallig of niet, maar dat betrof de speler die bij de laatste wedstrijd aangetoond heeft dat hij echt niet kan korfballen. Raar maar waar, later in de week werd deze speler aangesteld als coach voor de wedstrijd tegen PKC. Het moet niet gekker worden.

Lees meer...
 
Recreanten tonen vorm


Na de wedstrijden van DVS’69 1 en de laatste 10 minuten van DVS’69 2 was het de beurt aan de recreanten van DVS. Twee volledige teams ter beschikking en een gedreven coach/trainster aan de zijlijn. Karin de Haan en Bas vd Ven hadden een opstelling gemaakt. Waarschijnlijk was dit aan de hand van de laatste training van afgelopen donderdag gemaakt. De beste c.q beloften werden gekoppeld aan de mindere goden en aan de slechtste van allemaal. Zo werd de combinatie Bas vd Ven en Richard van Rijn gevormd. De eeuwige belofte zou later in de wedstrijd een magnifieke doorloper maken en heeft zodoende afstand gedaan van zijn titel. recreanten 15 feb 2014

Lees meer...
 
Recreanten DVS nu ook in de house (uh ... zaal )

 

Altijd al eens willen weten hoe leuk het is om als recreant bij korfbalvereniging D.V.S.'69 te acteren ??

Kom dan zaterdag 15 februari om 11:30 naar sporthal de... Ridderhal.

Eerst zal het vlaggenschip laten zien hoe het spelletje gespeeld hoort te worden..... en daarna gaan de recreanten een imitatie opvoeren!!!

Zolang u niet de uitgang blokkeert voor de eventuele ambulance en belooft niet te uitbundig te lachen heten wij iedereen van harte welkom bij deze voorstelling.

Oh ja, en de film rechten zijn inmiddels ook tegen een aanzienlijk bedrag verkocht... dussss!

DVS recreanten
getekend de altijd sportieve 

Recreanten van DVS

 
Verslag feestavond 21 december 2013 ( Black and White Party )

Na een paar avondjes was het organiserend comité klaar met de aankleding van het clubhuis,
om op 21 december 2013 een gezellig feest te houden geheel in kerstsfeer.
Bij binnenkomst kregen we van veel leden een complimentje dat het er zeer gezellig uitzag.
Helaas is de wedstrijd van het eerste team van DVS 1 niet doorgegaan wegens lekkage in de sporthal van de Volgerlanden.
Dit had weer tot gevolg dat menigeen weer vroeger aanwezig was op deze feestavond.
Tot ongeveer 00.00 uur draaide Nico uitsluitend gezellige muziek met veel hits uit het stenen tijdperk met af en toe ook een muziekstuk met beeld via de beamer.
Uiteraard werd tussendoor ook een uitstapje gemaakt naar wat Top-40 muziek.

Lees meer...
 
Eeuwige belofte

Recreanten DVS

Zaterdagavond 21 december 2013 stond de wedstrijd tussen de recreanten van PKC en DVS’69 op het programma. De revanche wedstrijd, waarbij PKC een flink aantal nieuwe recreanten mocht begroeten. Na de afgang van de vorige keer, buiten op het veld, had PKC zich versterkt met spelers van het achtste. DVS’69 was niet geheel op oorlog sterkte, aangezien er nog een feestavond gepland stond op het sportpark Schildman. Met een, met alle respect, veredeld B team stond DVS dan ook in de sporthal in Papendrecht. Vanaf het begin signaal was het duidelijk dat PKC niet nog een keer met dikke cijfers wilde verliezen.

Lees meer...
 
De E-tjes en de F-jes maken kerststukjes

Een paar enthousiaste moeders hadden bedacht dat het een leuk idee was om met de jongste teams in de kantine kerststukjes te gaan maken. Blijkbaar vonden de kinderen dat ook, want de opkomst was enorm! De kantine was gezellig aangekleed en de moeders hadden voor het groen en de versieringen gezorgd. De kinderen gingen snel aan de slag. Met kerstmuziek op de achtergrond, drinken en kerstkransjes voor de lekkere trek werd er hard gewerkt. De kerststukjes zijn allemaal heel erg leuk geworden.

Lees meer...
 
«StartVorige11121314151617181920VolgendeEinde»

Pagina 16 van 20
 

Sponsoring