Nieuws
Foto's schoolkorfbal 2014

 

Tijdens het schoolkorfbaltoernooi zijn er weer een hoop mooie foto's genomen. Bekijk ze hier op onze foto-pagina..

Met dank aan Bas van der Ven en Elly van Kooten!

schoolkorfbal2014

 
Interview met recreant Pieter Scheurwater

pieterscheurwater.jpgHoe ziet het huidige leven van Pieter Scheurwater eruit?
Ik ben al ruim 30 jaar getrouwd met Marianne en heb 2 dochters die beiden bij DVS ’69 spelen.

Wat zijn je toekomstdromen en/of –plannen?
Ik werk als facilitair manager bij de Rabobank en ik doe dit met veel plezier.

Waarom ben je lid van een korfbalvereniging?
Door mijn dochters Jessica en Erika ben ik hierbij betrokken geraakt en ik ben het een leuke sport gaan vinden. Het lijkt zo gemakkelijk, maar speel maar eens een wedstrijd!

Lees meer...
 
Foto's Ladies Night

 

Sanne van de Berg heeft tijdens de zeer geslaagde Ladies Night van vrijdag 9 mei j.l. een heleboel leuke foto's gemaakt.

Bekijk ze op onze foto-pagina en breng ook gelijk een bezoekje aan Sanne's eigen website: www.sannefrancis.com

collageladiesnight.jpg

 
Speel mee met de VriendenLoterij en word vriend van DVS'69!


De VriendenLoterij steunt organisaties die mensen in Nederland helpen die in hun leven minder geluk hebben gehad, kwetsbaar zijn of om een andere reden onze steun verdienen. 

Draagt u DVS’69 een warm hart toe en maakt u ook graag kans op leuke prijzen? Speel dan mee met de VriendenLoterij. In 2014 heeft de totale prijzenpot een waarde van € 34,5 miljoen met iedere maand kans op tienduizenden prijzen oplopend tot € 100.000,-. 

U speelt mee voor € 12,- per lot per trekking (14 per jaar). De helft van de lotprijs gaat direct naar DVS’69.  Deelname is vanaf 18 jaar. 

Activeer hier uw lot en speel mee 

In de VriendenLoterij is uw mobiele nummer uw lotnummer. Naast de kans op prijzen oplopend tot € 100.000,- maakt u met uw mobiele nummer ook kans op de unieke AutoJackpot! De enige jackpot die niet oploopt met geld, maar met auto’s. 

Meer informatie?
Lees meer over de VriendenLoterij

Bedankje
Voor de leden/niet leden die al meedoen met de VriendenLoterij en de loten hebben gelinkt aan DVS’69 wil ik jullie namens heel DVS’69 bedanken voor het meespelen en natuurlijk veel geluk met het winnen van leuke prijzen!
vriendenloterij

 
Schoonmaken en kantinedienst

Schoonmaakrooster veld eerste helft 2017-2018

Zoals altijd maken wij met elkaar de kantine en kleedkamers op vrijdagavond schoon tijdens het veldseizoen. Daarnaast delen wij op zaterdagochtend de bardienst met elkaar. De meeste teams komen per onderdeel maar 1 x aan de beurt. Soms moet een team twee keer schoonmaken maar deze staan dan niet achter de bar of andersom. Dit i.v.m. het wedstrijdschema. Ruilen alleen in onderling overleg.

Schoonmaak
Van ieder team verwachten wij minstens 4 spelers/ouders per keer.
Op deze manier is ieder team maar 1 keer aan de beurt en delen we de last met heel DVS.  Ik wil benadrukken dat dit een afspraak is van de ALV om geen schoonmaakbedrijf in dienst te nemen en het dus zelf te doen. Niet opdagen is dus geen optie.

Begintijd van de schoonmaak is altijd om 19.00 uur en na een beetje doorwerken kan men binnen een uurtje klaar zijn ( bij voldoende personen !!! )

22 september   : de Recreanten
29 september   : Senioren 3 en ( ouders ) D1
6 oktober         : B1 en ( ouders ) C1
13 oktober        : A1 en ( ouders ) D2
20 oktober        : laatste schoonmaak B2 en ( ouders ) E1

Zoals jullie zien zijn de teams van E2; E3 en F1 niet ingedeeld.
Wees maar gerust, want deze teams zijn nà het zaalseizoen aan de beurt.

Opmerking:
Ruilen alleen in onderling overleg.
Van ieder team verwachten wij minstens 4 spelers/ouders per schoonmaakdienst.
Hopelijk geeft iedereen gehoor aan het schoonmaakrooster.
Tevens zal ik Pieter Blom benaderen of hij de coördinatie vanaf 22 september op zich wilt nemen.

Namens de kantinecommissie
Nico Kars.

Kantinerooster teams

(nog niet bekend)

 
Interview met recreant (en opa) Harry

harryvdwielen.jpg


Naam    : Harry van der Wielen

Wie is Harry van der Wielen en wat wil je over hem kwijt?

Ja, wie is Harry van der Wielen geboren en getogen in Rotterdam-Zuid circa 10 minuten van de kuip. Rond mijn zestiende zijn wij verhuisd van Rotterdam naar Hendrik Ido Ambacht. Inmiddels bijna 35jr getrouwd met Annamarie ook toen woonachting in Rotterdam-Zuid. Onze 1e woning was aan de van Assendelftgaarde,  drie volle jaren aldaar gewoond te hebben kregen wij een  eengezinswoning aangeboden, ook hier vijf jaren gewoond te hebben, kochten en betrokken wij een nieuwe eengezinswoning. Na 23 jaar hier met veel plezier gewoond te hebben, verhuisden wij naar een appartement in de Volgerlanden, uitgaande dat dit onze ouderdagreserve is geworden. Vanaf ons appartement kijken wij uit op het park, richting Papendrecht, Zwijndrecht en Dordrecht. 

Lees meer...
 
Kampioenen!


Zaterdag 1 maart was het dubbel feest; zowel F1 en B1 zijn kampioen geworden! Van harte gefeliciteerd!

Al vroeg op de zaterdagmorgen startte de kampioenswedstrijd van F1; spannend! Toch wisten de kinderen goed met de spanning om te gaan en zetten zij een heel goed resultaat neer tegen Korbatjo F1, namelijk 6-4! F1 is (alweer) kampioen en daar zijn wij als vereniging natuurlijk erg trots op! Daarna was het tijd voor een feestje. Er waren medailles, diploma’s, taart en kinderchampagne geregeld. We hopen dat jullie het leuk en lekker vonden! Nu op naar het veld om weer net zo’n mooi resultaat neer te zetten.
DVSF kampioenzaal 2013-2014_1.jpgDVSF kampioenzaal 2013-2014_2.jpg


Later op de dag was tijd voor de wedstrijd van B1. Ook zij hebben een goed resultaat neergezet en zo het kampioenschap binnengehaald. Gefeliciteerd!
Na afloop van de wedstrijd was er ook voor hen het één en ander geregeld. Zo kregen zij een mooie bos bloemen gesponsord door meneer de Sitter, bedankt! Daarnaast was er voor hen een diploma, taart en kinderchampagne geregeld. Ook voor jullie geldt: op naar het veldseizoen en naar het volgende kampioenschap!

DVSB1 kampioenzaal 2013-2014_1.jpgDVSB1 kampioenzaal 2013-2014_2.jpg

 
«StartVorige11121314151617181920VolgendeEinde»

Pagina 15 van 20
 

Sponsoring