Nieuws
Foto's jubileum

De feestelijke activiteiten ter ere van het 45-jarig jubileum zijn helaas alweer achter de rug. Maar gelukkig hebben we de foto's nog...

Bekijk ze op onze foto-pagina!

Foto's 45-jarig jubileum

 
Jubileum

Op 8 augustus 1969 werd onze vereniging opgericht. Korfbalvereniging Door Vriendschap Sterk ‘69. Kortweg DVS’69.
Bij de oprichting heeft men er vast niet bij stil gestaan dat alle toekomstige jubilea in de zomervakantie zouden vallen, zo ook dit jaar. Op 8 augustus jongstleden was ik aan het genieten van een welverdiende vakantie aan de Jurassic Coast in Engeland (zuid kust). Ik kan het mij niet anders voorstellen dat een hoop van jullie eveneens met vakantie waren.
Bij het voorbereiden van het 45 jarige jubileum van onze vereniging is daarom besloten om op 30 augustus, in het laatste weekend van de schoolvakantie, bij dit heugelijke feit stil te gaan staan.

Lees meer...
 
Algemene Leden Vergadering

Tijdens de bestuursvergadering van afgelopen dinsdag (26 aug) is de datum voor de Algemene Leden Vergadering vastgesteld. De vergadering zal worden gehouden op donderdag 30 oktober aanstaande. Een officiële uitnodiging zal te zijner tijd volgen, maar houd alvast deze avond vrij.

In aanloop van deze vergadering wil ik jullie op de hoogte brengen van mijn besluit om als voorzitter van het bestuur af te treden en mijzelf niet herkiesbaar te stellen. Toen ik aantrad als voorzitter, begin 2010, had ik mij voorgenomen om in elk geval een periode van vier jaar vol te maken en dan te zien of ik door wilde gaan. Hoewel ik het gevoel heb dat nog niet alles bereikt is wat ik vier jaar geleden voor ogen had en daarom best nog wel even door wilde gaan, zal ik, onder andere door toegenomen drukte op zakelijk gebied, het voorzitterschap van DVS’69 neer leggen. Het bestuur is al een tijdje van mijn besluit op de hoogte. Over opvolging wordt ook hard nagedacht en ik ben er van overtuigd dat het bestuur een goede en bekwame kandidaat zal voorstellen op de ALV.

Mocht er binnen DVS’69 iemand (of meerdere personen) zijn die zich graag als kandidaat Voorzitter wil opgeven, dan kan dat door het dagelijks bestuur (voorzitter, secretaris of penningmeester) te benaderen. Zij kan precies aangeven aan welke criteria voldaan moet worden.Als afsluiter wil ik jullie alvast mijn dank uitspreken voor het vertrouwen dat ik van jullie heb gekregen. Ik ga er van uit dat mijn opvolger van hetzelfde vertrouwen kan gaan genieten.

Met vriendelijke groet,
Leo van Rijn
(voorzitter)

 
Programma 45-jarig jubileum

Jubileum DVSBeste leden van DVS'69,

Op 8 augustus 2014 bestaat onze club 45 jaar. Het is niet altijd makkelijk geweest en daarom willen we het toch niet zomaar voorbij laten gaan. Op 28 en 30 augustus zijn er een aantal activiteiten gepland. Deze staan allemaal in het  programmaboekje.

Gedurende de komende weken zullen we van een aantal dingen steeds weer een update geven. Ik kan nu vast zeggen dat het sowieso  erg gezellig wordt met jullie allemaal. Kijk het programma dus even snel door en geef je nog even op als dat nodig is.

Wij hopen jullie allemaal te zien en nog een fijne vakantie natuurlijk!

Groetjes van de Jubileum Commissie

 
Foto's beachkorfbal

Zaterdag 21 juni heeft een aantal leden van DVS meegedaan met het beachkorfbaltoernooi in Noordwijk.

Bekijk hier de foto's (met dank aan Jasper).

 
Verslag recreantentoernooi

Voor het tweede jaar in successie werd het recreanten toernooi georganiseerd in Hendrik Ido Ambacht, bij de altijd gezellige Door Vriendschap Sterk’69. De voorbereiding liepen enigszins stroef, omdat andere verenigingen al toernooien hadden georganiseerd of uitgenodigd waren bij andere verenigingen. Al met al werden er vier teams aan de start toegelaten. Zo werden Sperwers (Rotterdam) en Conventus (Zwijdrecht) toegevoegd aan het deelnemersveld van Topfit en DVS’69.
In de morgen werden nog regendruppels gevoeld, maar uiteindelijk klaarde de lucht behoorlijk op. Onder een lekker zonnetje werden de wedstrijden gespeeld. Over het niveau kon niemand klagen. Ook over het tempo van het spel kan men niet klagen. Ondanks de hogere leeftijd van de speelsters en spelers kan gesteld worden dat er in hoog tempo gespeeld werd. Later zou dit pijnlijk duidelijk voor een van de scheidsrechters. De beste man moest aan het einde van de dag bekennen dat hij maar net voldoende fit was om vijf wedstrijden in goede banen te leiden. Edwin liep dan ook tijdens de afsluitende barbecue mank van de kramp.

Lees meer...
 
Foto's recreantentoernooi

Zaterdag 14 juni j.l. is weer het jaarlijkse recreantentoernooi gehouden bij DVS. Het was wederom een geslaagd toernooi!

Bekijk hier enkele foto's van deze leuke dag (met dank aan Bas vd Ven).
deelnmers recreantentoernooi 2014

 
«StartVorige11121314151617181920VolgendeEinde»

Pagina 14 van 20
 

Sponsoring