Nieuws
Interview met recreant Richard van Rijn

Richard van RijnEen beetje achtergrondinformatie: waar ben je geboren en in wat voor gezin ben je opgegroeid?
Ik ben geboren in Takapuna, een plaats in Nieuw Zeeland, als de jongste van vijf kinderen. Ik heb drie zussen en jullie kennen mijn broer al. Op mijn tiende jaar zijn wij in Nederland komen wonen. Wateringen werd toen mijn opgroei omgeving. Zo ben ik een beetje een Westlander geworden.

Hoe ben je in Hendrik Ido Ambacht beland?
Mijn broer woonde in Hendrik Ido Ambacht en tijdens het wachten op een Chinese maaltijd keek ik naar een etalage van de makelaar. Monique en ik woonden toen in Delft en wilden onze kinderen daar niet op laten groeien. Wij hebben toen de keuze gemaakt om naar Ambacht te verhuizen. Tot op heden hebben we daar geen spijt van.

Lees meer...
 
Kleine-club-actie Ford Wensveen

kleine-club-actie Wensveen DVS'69

Met Ford Wensveen heeft de sponsorcommissie een kleine club aktie opgestart.
Van iedere €100,- besteedt bij Ford Wensveen ontvangt DVS'69 €5,-.

 
Rommelmarkt bij DVS'69 op zaterdag 14 maart 2015

De vergunning is inmiddels verleend door de Gemeente, dus we kunnen met een gerust hart doorgaan met het inzamelen voor de rommelmarkt.
Er zijn al fraaie spullen aangeleverd en de kleedlokalen raken al aardig vol. Tevens staat in het middenstuk van de oude kantine ook al veel spullen.
Uiteraard kunt u nog steeds iedere dinsdagavond langskomen om spulletjes te brengen voor de rommelmarkt.
We zijn open vanaf 19.30 uur tot 20.30 uur.

Wat kunnen wij gebruiken:
In ieder geval geen groot meubilair, daar is de ruimte te klein voor, maar wel o.a. klein meubilair, geluidsdragers ( lp’s, cd’s, Dvd’s etc. ) geluidsapparatuur, computers met toebehoren, boeken, speelgoed, prullaria, kleding, gereedschap, serviesgoed, potten en pannen enfin eigenlijk teveel om op te noemen.
Probeer er wel rekening mee te houden dat we alleen bruikbare spullen kunnen gebruiken. Als apparatuur niet meer functioneert of als er iets kapot is, liever niet inleveren, dit moeten wij na afloop ook allemaal weer afvoeren daar dit toch niet verkocht wordt.
Dus een beetje met een kritisch oog bekijken ( bij voorbaat dank )

Vanaf maandag 9 maart 2015 zijn we iedere avond bezig om de kantine en de kleedlokalen leuk in te richten en uiteraard moeten alle elektrische spullen getest worden of het nog werkt. Dus er is in deze week veel te doen in ons clubhuis en we kunnen dan veel hulp gebruiken.
Als u zich geroepen voelt om dan mee te helpen laat me dit dan weten en tevens zijn we op zoek naar verkopers op de dag zelf. Bij aanmelding gaarne vermelden welke dagen cq. welke uren u kunt assisteren op de dag van de rommelmarkt.

De rommelmarkt wordt gehouden vanaf 10.00 uur tot 14.00 uur.

De opbrengst komt ten goede voor renovatie van de kleedlokalen.
Gelieve met de trainingen en eventuele vriendschappelijke-wedstrijden hier rekening mee te houden dat het totale gebouw in week 11 niet te gebruiken is.
Voor eventuele verder informatie en aanmelden of u wilt helpen, kunt u  bellen of mailen naar Nico Kars. ( tel.nr. 078-6812213 )
Email: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 
Recreanten spelen onderling

IMGP7628.jpgZaterdag 17 januari 2015 was de Ridderhal goed bezet. DVS 1 speelde een moeilijke wedstrijd tegen een uitgebalanceerd team. Helaas werden de winstpunten dan ook niet in Ambacht gehouden. De tribune was goed bezet met allerlei mensen in sportkleding. Wat was er toch aan de hand. Had Chris Beuk nieuwe spelers en speelsters  benaderd als aanvulling voor zijn met blessures geplaagd team. Gezien  de leeftijd van deze in sportkleding gestoken mensen werd daar hevig aan getwijfeld.
Na het laatste fluitsignaal werd het speelveld bestormd door deze ouderen. De korven werden bezet, ballen vlogen je om de oren en de spelers van het eerste kregen nauwelijks de kans om het publiek te bedanken voor hun aanwezigheid. Dames en heren gestoken in witte en oranje shirts liepen zo snel als zij konden achter de zojuist geworpen bal aan. Want ja, na het schieten moet je wel afvangen. Duidelijk was dat de recreanten er zin in hadden.

Lees meer...
 
Foto's wedstrijden zaterdag 17 januari

Tijdens de wedstrijden van DVS 1, 2, A1, C1 en de recreanten van afgelopen zaterdag 17 januari zijn er weer mooie foto's gemaakt. Bekijk ze in ons foto-album! (met dank aan Bas en Mariëlle)

update 24 januari: meer foto's toegevoegd!

 
Nieuwe webwinkel voor Sportpoint Ambacht

Sportpoint Ambacht, gevestigd aan de Brederodehof 64 en leverancier van onder andere ons clubtenue, heeft een mooie nieuwe webwinkel in de lucht. Je kunt er op 2 manieren komen, via: www.sportpointambacht.nl of via: www.jouwsportzaak.nl

Vanaf heden zijn er echt hele mooie grote aanbiedingen en kortingen te verkrijgen in de webshop tot wel 50 % !! Ga graag naar de shop en ga naar “AANMELDEN” (rechtsonder in de hoek). Laat hier je gegevens achter en blijf op de hoogte van alle mooie en nieuwe sportartikelen van alle grote merken.

Voor Sportpoint is het een logische uitbreiding van het huidige winkel assortiment en ze kunnen hiermee hun klanten nog beter bedienen !! De leveringen geschieden voorlopig gratis, retour sturen is ook gratis en bestel je voor 17.00 uur, dan wordt er de volgende dag reeds bezorgd !!

Neem een kijkje !!

p.s. : “LIKE” Sportpoint Ambacht ook op FACEBOOK !!

 
Rommelmarkt gepland op zaterdag 14 maart 2015

Een paar weken geleden heb ik reeds doorgegeven dat er een rommelmarkt wordt gehouden.
De vergunning is op 30 december 2014 aangevraagd.

Ik zou nog de inleverdata bekend maken.
Zo te zien komt de dinsdagavond het beste uit de bus, daar er op deze avond niet getraind wordt.
Dus vanaf a.s. dinsdagavond 6 januari 2015 gaan we beginnen met inzamelen.
U kunt terecht in ons clubhuis vanaf 19.30 tot 20.30 uur.
De inleverdata in januari 2015:  6; 13; 20 en 27 januari.
In de maand februari zal er bekeken worden of er frequenter ingeleverd moet worden.
We houden u op de hoogte.

Lees hier het eerdere bericht met o.a. meer details over wat bruikbaar is voor de rommelmarkt.

Namens de rommelmarktcommissie.
Nico Kars.

 
«StartVorige11121314151617181920VolgendeEinde»

Pagina 13 van 20
 

Sponsoring