Nieuws
Pupillen van de week Ilse en Jasmijn

Ilse en JasmijnOp zaterdag 4 oktober waren er weer 2 pupillen van de week bij de wedstrijd van DVS 1: Ilse Robijns en Jasmijn Rademaker. 
Lees hier de interviews met Ilse en Jasmijn en de interviews die zij hadden met Iris en Marloes!

 
Foto's wedstrijden zaterdag 4 oktober

Tijdens de wedstrijden van DVS 1, 2 en A1 van afgelopen zaterdag zijn er weer mooie foto's gemaakt. Bekijk ze in ons foto-album! (met dank aan Elly van Kooten)

 
Kaboutertraining zaterdagen


Elke zaterdag van 10.00 uur - 11.00 uur mogen kids van 4, 5 en 6 jaar een training volgen op het DVS-veld.
De kinderen, uitgenodigd via de Zomerparkdag, De Brug, De Kombinatie en social media, werden op zaterdag 20 september verwelkomd met een Piratentraining.
Onder begeleiding van hoofdpiraat Jasper, compleet met Papegaai en bijgestaan door enkele DVS-trainers, A1-spelers en JZ, speelden de kids een piratenspel.
Op 27 september werden de kids getraind door Marijke, Isabel en Karin.
De trainingen zullen doorgaan tot het einde van het veldseizoen, de laatste training zal zijn op zaterdag 18 oktober. Na de zaalperiode zullen de trainingen weer worden opgepakt.
Kids van bovengenoemde leeftijd zijn van harte welkom.

 

kaboutertraining bij DVS

klik hier voor meer foto's

 
Foto's jubileum

De feestelijke activiteiten ter ere van het 45-jarig jubileum zijn helaas alweer achter de rug. Maar gelukkig hebben we de foto's nog...

Bekijk ze op onze foto-pagina!

Foto's 45-jarig jubileum

 
Jubileum

Op 8 augustus 1969 werd onze vereniging opgericht. Korfbalvereniging Door Vriendschap Sterk ‘69. Kortweg DVS’69.
Bij de oprichting heeft men er vast niet bij stil gestaan dat alle toekomstige jubilea in de zomervakantie zouden vallen, zo ook dit jaar. Op 8 augustus jongstleden was ik aan het genieten van een welverdiende vakantie aan de Jurassic Coast in Engeland (zuid kust). Ik kan het mij niet anders voorstellen dat een hoop van jullie eveneens met vakantie waren.
Bij het voorbereiden van het 45 jarige jubileum van onze vereniging is daarom besloten om op 30 augustus, in het laatste weekend van de schoolvakantie, bij dit heugelijke feit stil te gaan staan.

Lees meer...
 
Algemene Leden Vergadering

Tijdens de bestuursvergadering van afgelopen dinsdag (26 aug) is de datum voor de Algemene Leden Vergadering vastgesteld. De vergadering zal worden gehouden op donderdag 30 oktober aanstaande. Een officiële uitnodiging zal te zijner tijd volgen, maar houd alvast deze avond vrij.

In aanloop van deze vergadering wil ik jullie op de hoogte brengen van mijn besluit om als voorzitter van het bestuur af te treden en mijzelf niet herkiesbaar te stellen. Toen ik aantrad als voorzitter, begin 2010, had ik mij voorgenomen om in elk geval een periode van vier jaar vol te maken en dan te zien of ik door wilde gaan. Hoewel ik het gevoel heb dat nog niet alles bereikt is wat ik vier jaar geleden voor ogen had en daarom best nog wel even door wilde gaan, zal ik, onder andere door toegenomen drukte op zakelijk gebied, het voorzitterschap van DVS’69 neer leggen. Het bestuur is al een tijdje van mijn besluit op de hoogte. Over opvolging wordt ook hard nagedacht en ik ben er van overtuigd dat het bestuur een goede en bekwame kandidaat zal voorstellen op de ALV.

Mocht er binnen DVS’69 iemand (of meerdere personen) zijn die zich graag als kandidaat Voorzitter wil opgeven, dan kan dat door het dagelijks bestuur (voorzitter, secretaris of penningmeester) te benaderen. Zij kan precies aangeven aan welke criteria voldaan moet worden.Als afsluiter wil ik jullie alvast mijn dank uitspreken voor het vertrouwen dat ik van jullie heb gekregen. Ik ga er van uit dat mijn opvolger van hetzelfde vertrouwen kan gaan genieten.

Met vriendelijke groet,
Leo van Rijn
(voorzitter)

 
Programma 45-jarig jubileum

Jubileum DVSBeste leden van DVS'69,

Op 8 augustus 2014 bestaat onze club 45 jaar. Het is niet altijd makkelijk geweest en daarom willen we het toch niet zomaar voorbij laten gaan. Op 28 en 30 augustus zijn er een aantal activiteiten gepland. Deze staan allemaal in het  programmaboekje.

Gedurende de komende weken zullen we van een aantal dingen steeds weer een update geven. Ik kan nu vast zeggen dat het sowieso  erg gezellig wordt met jullie allemaal. Kijk het programma dus even snel door en geef je nog even op als dat nodig is.

Wij hopen jullie allemaal te zien en nog een fijne vakantie natuurlijk!

Groetjes van de Jubileum Commissie

 
«StartVorige11121314151617181920VolgendeEinde»

Pagina 13 van 20
 

Sponsoring