Nieuws
Bericht kledingcommissie

De volgende maten broekjes en rokjes zijn nog verkrijgbaar bij de kledingcommissie om te ruilen of nieuwe leden:
 Rokjes: 128 3x, 152 3x, 164 1x, xs 1x, s 1x, m 2x, l 5x, xl 1x
 Broekjes: mt 0 8x, 1 4x, 2 1x, 3 2x, 4 5x, 5 2x, xs 1x, m 1x , xl 1x

Verder hebben wij in de verkoop:
 Trainingsbroek jaco wijde pijp 140 2x
 152 1x,
 Jasje jaco 152
 Jasje jaco tricot shoeby maat s
 Jasje palm maat 38

Bij interesse voor 1 van bovenstaande artikelen graag contact opnemen met de kledingcommissie.

 
DVS'69 zoekt een trainer voor het 2e team, seizoen 2015-2016

Korfbalvereniging DVS’69 is met ingang van het seizoen 2015-2016 op zoek naar een trainer/ coach voor het 2e team.
Het 2e team bestaat op dit moment uit een mix van jonge en meer ervaren spelers/speelsters.
Ons 2e team speelt in de zaal als op het veld in de reserve 3e klasse.
We zoeken een trainer voor:

Lees meer...
 
Disco-Flowerpower Party 28 maart

dvsdiscoparty2015Op a.s. zaterdag 28 maart 2015 zijn alle Senioren 1 t/m 5, recreanten, ouders en belangstellenden vanaf 18 jaar van harte welkom in ons clubhuis.

Aanvang 20.30 uur
Dansavond met als thema: “Disco-Flowerpower Party”


Op a.s. zaterdag 28 maart wordt er weer een knalfeest georganiseerd in het clubhuis van DVS’69. De Dresscode voor deze avond is Disco/Flowerpower.
Iedereen kan dan weer eens genieten van een sprankelende avond geheel in de sfeer van vroegere tijden. Dus kom in grote getale naar ons clubhuis.
De organisatie zal deze zaterdag het clubhuis om toveren tot een ware Discohome dus wat belet je en kom gewoon langs.
Op het eind van de avond zal er leuk prijsje overhandigd worden voor de Best-Dressed Person.

Lees meer...
 
Interview met recreant Richard van Rijn

Richard van RijnEen beetje achtergrondinformatie: waar ben je geboren en in wat voor gezin ben je opgegroeid?
Ik ben geboren in Takapuna, een plaats in Nieuw Zeeland, als de jongste van vijf kinderen. Ik heb drie zussen en jullie kennen mijn broer al. Op mijn tiende jaar zijn wij in Nederland komen wonen. Wateringen werd toen mijn opgroei omgeving. Zo ben ik een beetje een Westlander geworden.

Hoe ben je in Hendrik Ido Ambacht beland?
Mijn broer woonde in Hendrik Ido Ambacht en tijdens het wachten op een Chinese maaltijd keek ik naar een etalage van de makelaar. Monique en ik woonden toen in Delft en wilden onze kinderen daar niet op laten groeien. Wij hebben toen de keuze gemaakt om naar Ambacht te verhuizen. Tot op heden hebben we daar geen spijt van.

Lees meer...
 
Kleine-club-actie Ford Wensveen

kleine-club-actie Wensveen DVS'69

Met Ford Wensveen heeft de sponsorcommissie een kleine club aktie opgestart.
Van iedere €100,- besteedt bij Ford Wensveen ontvangt DVS'69 €5,-.

 
Rommelmarkt bij DVS'69 op zaterdag 14 maart 2015

De vergunning is inmiddels verleend door de Gemeente, dus we kunnen met een gerust hart doorgaan met het inzamelen voor de rommelmarkt.
Er zijn al fraaie spullen aangeleverd en de kleedlokalen raken al aardig vol. Tevens staat in het middenstuk van de oude kantine ook al veel spullen.
Uiteraard kunt u nog steeds iedere dinsdagavond langskomen om spulletjes te brengen voor de rommelmarkt.
We zijn open vanaf 19.30 uur tot 20.30 uur.

Wat kunnen wij gebruiken:
In ieder geval geen groot meubilair, daar is de ruimte te klein voor, maar wel o.a. klein meubilair, geluidsdragers ( lp’s, cd’s, Dvd’s etc. ) geluidsapparatuur, computers met toebehoren, boeken, speelgoed, prullaria, kleding, gereedschap, serviesgoed, potten en pannen enfin eigenlijk teveel om op te noemen.
Probeer er wel rekening mee te houden dat we alleen bruikbare spullen kunnen gebruiken. Als apparatuur niet meer functioneert of als er iets kapot is, liever niet inleveren, dit moeten wij na afloop ook allemaal weer afvoeren daar dit toch niet verkocht wordt.
Dus een beetje met een kritisch oog bekijken ( bij voorbaat dank )

Vanaf maandag 9 maart 2015 zijn we iedere avond bezig om de kantine en de kleedlokalen leuk in te richten en uiteraard moeten alle elektrische spullen getest worden of het nog werkt. Dus er is in deze week veel te doen in ons clubhuis en we kunnen dan veel hulp gebruiken.
Als u zich geroepen voelt om dan mee te helpen laat me dit dan weten en tevens zijn we op zoek naar verkopers op de dag zelf. Bij aanmelding gaarne vermelden welke dagen cq. welke uren u kunt assisteren op de dag van de rommelmarkt.

De rommelmarkt wordt gehouden vanaf 10.00 uur tot 14.00 uur.

De opbrengst komt ten goede voor renovatie van de kleedlokalen.
Gelieve met de trainingen en eventuele vriendschappelijke-wedstrijden hier rekening mee te houden dat het totale gebouw in week 11 niet te gebruiken is.
Voor eventuele verder informatie en aanmelden of u wilt helpen, kunt u  bellen of mailen naar Nico Kars. ( tel.nr. 078-6812213 )
Email: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 
Recreanten spelen onderling

IMGP7628.jpgZaterdag 17 januari 2015 was de Ridderhal goed bezet. DVS 1 speelde een moeilijke wedstrijd tegen een uitgebalanceerd team. Helaas werden de winstpunten dan ook niet in Ambacht gehouden. De tribune was goed bezet met allerlei mensen in sportkleding. Wat was er toch aan de hand. Had Chris Beuk nieuwe spelers en speelsters  benaderd als aanvulling voor zijn met blessures geplaagd team. Gezien  de leeftijd van deze in sportkleding gestoken mensen werd daar hevig aan getwijfeld.
Na het laatste fluitsignaal werd het speelveld bestormd door deze ouderen. De korven werden bezet, ballen vlogen je om de oren en de spelers van het eerste kregen nauwelijks de kans om het publiek te bedanken voor hun aanwezigheid. Dames en heren gestoken in witte en oranje shirts liepen zo snel als zij konden achter de zojuist geworpen bal aan. Want ja, na het schieten moet je wel afvangen. Duidelijk was dat de recreanten er zin in hadden.

Lees meer...
 
«StartVorige11121314151617181920VolgendeEinde»

Pagina 12 van 20
 

Sponsoring