Nieuws
Bingo/Disco-avond op vrijdag 5 oktober 2018

Aanvang 19.00 uur / einde om 21.15 uur.

Over twee weken is het weer zover, dan houden we weer een gezellige bingo/disco-avond. We hopen deze keer op een goede opkomst.
Bij deze een oproep aan alle begeleiders en trainers van een jeugdteam om de kinderen warm te maken dat ze naar de bingo/disco-avond gaan  (het kan zo gezellig zijn met z’n allen). Het motiveert de kinderen óók als je dan zelf ook aanwezig bent.

Het tijdstip van de bingo/disco-avond is van 19.00- 21.15 uur. Om het aantrekkelijk te maken voor onze DJ’s draaien we 4  bingoronden voor een bedrag
van € 2,50. Men krijgt voor dit geld direct 4 bingokaarten. Uiteraard kan men ook dubbele bingokaarten kopen. Neem s.v.p. gepast geld mee voor de bingokaarten anders is het wisselgeld snel op. Tevens je eigen pen / potlood meenemen!!!
We beginnen exact om 19.15 uur met de eerste ronde.

Tussendoor zal er weer lekkere muziek gedraaid worden door de DJ’s  Rens en Sander.

Opmerking:
Wie de meeste introducees meeneemt op de avond van 5 oktober 2018 krijgt een leuk prijsje.
Dus doe je best.

Namens de aktiviteitencommissie,
Nico Kars.

Agenda activiteiten voor de jeugd tot nu toe:

5 oktober         Bingo / Disco vanaf 19.00 uur.
16 november    Bingo / Disco vanaf 19.00 uur.
30 november    Sint-Nicolaasfeest.
19 december    Kerststukjes maken ( woensdag vanaf 14.30 uur )

Dus zet deze data alvast in he agenda.

 
Shoeby Fashion VIP-night dinsdag 25 september

shoeby_logo2017.pngOp dinsdagavond 25 september is er weer een Shoeby Fashion VIP-night van 18:00 - 21:00 uur.
U krijgt 20% korting op de gehele collectie en 10% van de opbrengst gaat naar de vereniging. Komen jullie ook?

 
Leidraad voor fluiten van wedstrijden

Beste spelers uit de A en de selectie,

Een beetje een chaotisch eerste weekend wat betreft scheidsrechters en het invoeren van uitslagen, dus dat gaan we hopelijk na vandaag beter doen met z'n allen. Ik heb daarom hier een bestand gezet om te zorgen dat we met z'n allen goed voorbereid zijn om de wedstrijdjes te fluiten. Het is vooral gericht op het fluiten van je eerste wedstrijd in de E en F jeugd, maar ook voor hogere teams is het een goede leidraad. Bijvoorbeeld: Zorg dat je de KNKV Wedstrijzaken app werkend hebt.
Sinds dit jaar heeft de technische commissie ook besloten de A-jeugd wedstrijden te laten fluiten. Dit heeft verschillende redenen: het toegenomen aantal jeugdteams, ter voorbereiding voor als ze overgaan naar de senioren, de selectie niet om het weekend te hoeven laten fluiten, het eventueel vinden van een vervanger te versimpelen en de taak van een scheidsrechter te leren begrijpen om dit in je eigen wedstrijd toe te passen. Hoger dan de E'tjes en F'jes zullen zij niet ingedeeld worden, tenzij ze dit bij mij aangeven hebben dit juist graag te willen.
Tot slot wil ik nog even aangeven dat de app leidend is. Wedstrijden worden wel eens verplaatst en dit wordt niet gewijzigd in het schema op de site, maar wel netjes in de app. Dus zorg dat je die in de gaten houdt.

Veel plezier/succes verder met fluiten op het veld!

Maurits

ps. Mochten er fouten of onduidelijkheden staan in het bestand, dan hoor ik het graag.

 
Schoonmaakrooster veld tm 26 oktober 2018

Hopelijk heeft iedereen er weer zin om op de vrijdagavond een uurtje de kantine en de kleedlokalen schoon te komen maken. Begintijd van de schoonmaak is altijd om 19.00 uur en na een beetje doorwerken kan men binnen een uurtje klaar zijn  (bij voldoende personen !!!)

Hier volgt het schema:

14 september :  Senioren 2  en ( ouders ) van E 1
21 september :  Senioren 3  en ( ouders ) van E 2
28 september :  Recreanten en ( ouders ) van E 3
5 oktober      :  B 1 en ( ouders ) van D 1
12 oktober      :  B 2 en ( ouders ) van D 2
19 oktober      :  B 3 en ( ouders ) van C 1
26 oktober      :  A 1 en ( ouders ) van F 1

De ploegen die niet genoemd zijn, komen na het zaalseizoen aan de beurt.

Opmerking:
Ruilen alleen in onderling overleg.
Van ieder team verwachten wij tenminste 4 spelers / ouders per schoonmaakdienst. Laten we met z’n allen hier aan werken en iedereen is dan blij om zaterdag in een schone kantine te komen.

Tevens zijn we nog op zoek naar een vaste persoon die de coördinatie op zich wil nemen betreffende de schoonmaak op de vrijdagavond.  (schoonmaak tussen 19.00 – 20.00 uur)

Namens de kantinecommissie:
Nico Kars.

 
Foto's opening kunstgrasveld

Bij de opening van de nieuwe kunstgrasvelden op zaterdag 1 september jongstleden heeft Nico heel wat mooie plaatjes geschoten. Bekijk ze hier.

Nieuwe scorebord werd onthuld

 
Wedstrijdschema 1e helft veld

Het wedstrijdprogramma met scheidsrechter- en vervoerschema voor de 1e helft van de veldcompetie is bekend en kun je vinden op onze competitie-pagina.

 
Verslag zomertrainingen 2018

Van woensdag 21 juni t/m 22 augustus werd voor de 4e maal op rij de Zomertraining georganiseerd.
Deze trainingen voor kinderen in de leeftijd van ca. 6, 7 en 8 jaar zijn bedoelt om kinderen (en ouders) kosteloos en vrijblijvend kennis te laten maken met korfbal en DVS'69.
Gedurende 8 trainingen - 2 trainingen moesten worden afgezegd t.g.v. de hitte - gingen diverse enthousiaste kinderen, regelmatig vergezeld door huidige F- en E-leden, aan de slag om de korfbalbeginselen onder de knie te krijgen.
De gezellige groep kinderen, maar ook hun ouders, leerden elkaar kennen en hadden plezier met elkaar. Dit resulteerde in de aanmelding van een aantal nieuwe F-leden die vanaf maandag 3 september zullen worden getraind door Anna en Lotte Mulder o.b.v. Jolanda, Erwin en Jordi.
De zomertraining 2018 kan een succes genoemd worden, mede namens de begeleiders/trainers; Annie, Jordi, Jolande, Erwin, Manon, Anna, Lotte, Famke en Karin.
Dank gaat uit naar buurman IFC die hun veld beschikbaar heeft gesteld terwijl ondertussen het DVS-veld "omgetoverd" werd tot nieuw kunstgrasveld.

 
«StartVorige12345678910VolgendeEinde»

Pagina 1 van 20
 

Sponsoring