Nieuws
Informatieboekje veldseizoen 2019-2020

De Technische commissie is de laatste tijd weer volop bezig geweest om alle teams-, trainers-, oefenwedstrijden en dergelijke voor het nieuwe seizoen te regelen. In het informatieboekje vind je een overzicht van alle:

  • Teamindelingen
  • Trainers
  • Trainingstijden en startdatum eerste training
  • Oefenwedstrijden

Download het boekje hier.

 
Ohio en Kwint bezoeken DVS tijdens jubileumdag

Tijdens het onlangs gehouden jubileumweekend brachten ook 2 zeer bijzondere gasten een bezoek aan ons veld. De alpaca's Ohio en Kwint kwamen hun team aanmoedigen. Lees op deze Facebook pagina het volledige verslag (geen account nodig!).

Ohio en Kwint bij DVS

 
Verslag schoolkorfbaltoernooi 2019

Wat een prachtige dag hebben alle vrijwilligers van DVS weer georganiseerd op woensdagmiddag 5 juni, het schoolkorfbaltoernooi. Het was druk op de velden en dit jaar met een nieuwe veldindeling, kramen op het grote terras, het zag er erg gezellig uit. We hadden ook dit jaar weer een  record aantal deelnemers. Van groep 3 waren er 10 teams, groep 4 had 18 teams en groep 5 zelfs 12 Teams.
Er zijn 95 wedstrijden gespeeld en dat betekende voor alle scheidsrechters flink doorwerken. Ieder kwartier stonden er weer 2 andere teams voor hun neus. Maar het is gelukt! Mede ook dankzij de hulpjes die keurig de standenbriefjes naar de wedstrijdleiding brachten.

Er waren ook diverse leuke andere activiteiten zoals schminken (een populaire activiteit dit jaar), knutselen, het spijkerbroekhangen en spellen zoals ringwerpen, balgooien en blikwerpen.  Eten en drinken was er genoeg met ook weer een lekker stukje fruit. De poffertjes waren dit jaar erg in trek, rijen stonden er voor de kraam. En natuurlijk de gezellige muziek niet te vergeten en onze omroeper die ervoor zorgde dat iedere wedstrijd op tijd begon, een topprestatie.

Wij kijken terug op een mooie gezellige middag waarop veel kinderen hun korfbaltalenten hebben mogen laten zien. De eerste aanmeldingen (ook voor de zomertrainingen) zijn al binnen.

Wij zijn trots op alle vrijwilligers die zich enorm hebben ingezet om het schoolkorfbaltoernooi te laten slagen. Een groot applaus en dankjewel voor jullie allemaal.

En natuurlijk ook dank voor alle deelnemende kinderen, hun coaches/begeleiders en ouders. Daarnaast zijn we ook erg blij met onze sponsoren Palm Party House, TopFit by DVS’69 en Hillfresh International. Het was top! 
De uitslagen van de poules zijn als volgt:

Groep 3

Groep 4

Groep 5

1e plaats

Sol de Watervlinder 10

Wijngaard 5

Sol Admiraal/Krommeweg 2

2e plaats

Wijngaard 6

Wijngaard 2

Tweestroom 2

3e plaats

Sol Admiraal/Krommeweg 8

Wijngaard 3

Meander 1

201906 Schoolkorbaltoernooi

 
Coaches jeugdteams volgend seizoen

Beste ouders en kinderen,

Het was dit jaar weer een flink gepuzzel om op ieder team een coach te krijgen. Onderstaand is te zien welke coaches op welke teams komen. Zoals te zien is zijn er nog steeds gaten op een aantal plekken. Heeft u interesse om training te geven/coachen, laat het dan weten. U kunt zich opgeven door een mail te sturen naar: 
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

A1 Tomas,  Christiaan
A2 Stefan, Remy
A3 Pieter (we zoeken nog een trainer als duo)
C1 Dik, Arno Mulder
C2 Lisette (we zoeken nog een trainer als duo)
D1 Arno Tempelaar en Mario Verwijs
D2 Sabrina, Nynke, Daniek
D3 Jeroen, Sander Baan
E1 Dave, Michelle
E2 Jolande, Willy
E3 Jordi, Anna
E4 Manon Hage, Melissa, Deborah als trainers niet kunnen
F1 Erwin, Lotte

Veel plezier volgend seizoen!

 
Uitnodiging Jubileum dagen

Op 8 augustus 2019 bestaat onze vereniging 50 jaar!
50 jaar DVS ’69 in Hendrik Ido Ambacht.

Een lustrum wat we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni zullen we dit lustrum vieren met een programma voor elk wat wils. We openen de jubileum dagen met een sponsorloop met een fifty- fifty opbrengst voor KIKA en DVS´69. Uit dankbaarheid voor de gezondheid van onze korfballende kinderen, vinden we het een mooi gebaar richting de kinderen die minder geluk hebben met de gezondheid. Alle leden hebben inmiddels het sponsorformulier ontvangen en we hopen op veel enthousiaste lopers en sponsors uiteraard.
Een receptie/ reünie op diezelfde avond waarmee we hopen een breed publiek te trekken voor een gezellige avond. Iedereen is van harte welkom en bij deze uitgenodigd. Heeft u geen uitnodiging ontvangen, dan kunt u dit bericht als uitnodiging lezen. (U hoeft zich niet aan te melden)
Leden, oud- (bestuurs) leden en ouders van jeugdleden, maar ook sponsoren en relaties van de vereniging hopen we te verwelkomen. 
Een avond om herinneringen op te halen en met elkaar nog eens stil te staan bij een stukje historie van de vereniging en van u zelf. Veel tijd wordt er op dit moment besteed aan het verzamelen van oude foto’s, die tijdens deze avond te zien zullen zijn. U komt toch ook?

Op zaterdag beginnen de kinderen van de jeugdteams met een Zeskamp, waarna ze gezamenlijk pannenkoeken zullen eten. ( hiervoor zijn inmiddels al veel aanmeldingen binnen). Vervolgens het inmiddels traditionele familie toernooi. Het beloofd een leuke strijd te worden, inmiddels hebben zich al 8  teams opgegeven.
Om 18 uur zal het buffet worden geopend ( hierbij is ook iedereen welkom, maar dan moet u zich wel opgeven via de link op de website), waarna om 21 uur het grote feest losbarst met DJ Robin. Voor deze bijzondere feestavond wordt groots uitgepakt!! Je mag het absoluut niet missen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Namens het bestuur wens ik iedereen een fantastisch en spetterend 50 jarig jubileumfeest toe.
Ellen van Alphen, Voorzitter.

P.S. voor een aantal feestelijkheden zijn we nog op zoek naar de hulp van vrijwilligers. Meld je even aan bij Inge of mij als je de feestcommissie wil ondersteunen.

 
Programma 50-jarig jubileum

Beste leden en ouders,
Bijgaand het programma van het 50-jarig jubileum op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni.
Voor de sponsorloop voor o.a. Kika  op vrijdagavond worden er door leden al extra sponsorformulieren gevraagd, dat is een goed teken! Jullie komen de lopers toch wel aanmoedigen?
Ruim 70 kinderen hebben zich opgegeven voor de 6-kamp 's ochtends, na afloop is er onbeperkt pannenkoeken eten....
Er hebben zich al een aantal teams aangemeld voor het familietoernooi op zaterdag. Wie durft de uitdaging ook aan en gaat de strijd aan voor een mooie beker. Schrijf je dus snel in!
Adrie Hage zal tijdens het toernooi van 13.00 uur tot 15.00 uur heerlijke hamburgers bakken om de toernooigangers en toeschouwers van wat energie te voorzien.
Aansluitend aan het toernooi zal er een buffet zijn, ook als je niet meedoet aan het toernooi ben je van harte welkom. Inschrijven kan via de link of in de kantine.

Groetjes,
De Jubileumcommissie

Aanmelden voor de spelletjesochtend kan bij de trainers.           
Aanmelden van je team voor het familietoernooi kan via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Aanmelden voor het buffet kan via de link: https://forms.gle/Fx2zTc2U9BjRN2Tz6
Aanmelden voor het buffet kan ook in de kantine, er kan direct gepind worden.

Programma Jubileum

 
Sponsorloop 21 juni

Op vrijdagavond 21 juni wordt er een gezellige avond georganiseerd voor jong en oud. We zullen het Jubileumweekend openen met onze jaarlijkse sponsorloop. De opbrengst van de sponsorloop is dit jaar niet alleen voor DVS’69, maar ook voor KiKa. De helft van de opbrengst gaat naar KiKa.

Tijdens de voorbereiding van de sponsorloop zijn wij in contact gekomen met Wendy Rijsdijk. Zij organiseert diverse evenementen om geld op te halen voor KiKa. Elders op deze site vinden jullie een toelichting waarom zij dit doet.

Wat gaan we doen?
Iedereen heeft een half uur (kleintjes iets korter) de tijd om zoveel mogelijk rondjes om het kunstgrasveld te rennen. Jullie proberen zo veel mogelijk sponsoren te vinden die jullie een vast geldbedrag of een geldbedrag per rondje willen sponsoren.

Na het rennen van de rondjes hebben wij nog een leuke verrassing voor jullie.

Wat moet ik hieraan voorbereiden?
Op de achterkant van dit papiertje is een sponsorlijst te vinden. Het is de bedoeling dat jij aan je vrienden en familie gaat vragen of zij jou willen sponsoren. Deze mensen kunnen jou sponsoren met een vast bedrag, bijvoorbeeld € 2, -. Of met een bedrag per rondje, bijvoorbeeld € 0,10 – als jij dan tien rondjes rent, heb jij € 1, - verdiend.

Deze sponsorlijst moeten jullie uiterlijk zaterdag 1 juni inleveren bij jullie trainer/coach. Het geld lever je hierbij nog niet in. Het geld moet uiterlijk zaterdag 6 juli ingeleverd worden bij jullie trainer/coach.

Hoe laat moet ik aanwezig zijn?
Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Kom zo vroeg mogelijk en ga zo laat mogelijk naar huis, zodat we er een gezellige avond van kunnen maken.
Voor de sponsorloop is er een planning gemaakt.
Tijd             Teams
18:00 – 18:20 uur    F1 + F2 + F3
18:25 – 18:45 uur    E1 + E2 + E3
18:50 – 19:20 uur    D1 + D2 + D3
19:25 – 19:55 uur     C1 +B2 + B3 
20:00 – 20:30 uur     B1 + A1 + recreanten
20:35 – 21:05 uur     1e + 2e + 3e

Graag zien wij alle leden terug op deze avond, zodat we een mooi geldbedrag kunnen overhandigen aan KiKa en een gezellige avond met z’n allen kunnen beleven. Mochten jullie niet aanwezig kunnen zijn, zouden jullie jezelf dan willen afmelden bij je trainer/coach. Voor vragen kunnen jullie terecht bij Manon van de Ree.

Manon van de Ree
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.    
0653824976

DOWNLOAD HET SPONSORFORMULIER

 
«StartVorige12345678910VolgendeEinde»

Pagina 1 van 21
 

Sponsoring