Nieuws
Coaches en trainers gezocht voor het nieuwe seizoen

Beste ouders en spelers,

Voor aankomend seizoen zijn de voorbereidingen al in volle gang. Ik ben hiervoor op zoek naar mensen die een team willen coachen/trainen. Zoals het er nu uitziet zijn er zeker niet voor alle teams trainers/coaches, dus uw hulp is hard nodig!

Mocht u interesse hebben om te coachen/trainen laat het dan weten d.m.v. een mail naar: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Graag ook aangeven waar uw voorkeur naar uit gaat!

Sportieve groeten,

Dennis

 
KNKV last competitie af tot 1 juni

Vanwege de maatregelen van het kabinet rondom het coronavirus heeft het KNKV besloten om de korfbalcompetitie tot 1 juni af te gelasten.

Lees de laatste updates op de KNKV site.

 
Geen wedstrijden en trainingen tm 31 maart

Namens het bestuur van DVS’69:

Vanwege de nieuwe richtlijnen die door het RIVM zijn afgegeven, heeft de KNKV alle wedstrijden afgelast en het advies gegeven dat er geen trainingen zullen plaatsvinden. DVS’69 volgt dit advies op, tot en met 31 maart zijn er geen trainingen en wedstrijden. Wanneer er wijzigingen zijn, zullen deze worden gecommuniceerd.

 
Bericht naar aanleiding van artikel AD

Beste spelers, ouders en verzorgers,

Op vrijdag 6 maart is er op het AD Dordtenaar een artikel gepubliceerd over een 25-jarige Ambachtse korfbaltrainer die een 15-jarige speelster heeft misbruikt. De titel zou kunnen suggereren dat dit bij DVS’69 is. Pas verderop in het nieuwsbericht is te lezen dat dit een meisje uit Spijkenisse betreft.

Via deze weg willen wij jullie laten weten dat dit voorval helemaal niets met DVS’69 te maken heeft. De betreffende korfbaltrainer is, voor zover wij weten, nooit met DVS’69 verbonden geweest.

Het Bestuur en de Technische Commissie van DVS’69

 
Kaboutersport 15 april

Voor de eerstvolgende Kaboutersport activiteit van HI5Ambacht zijn we opzoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om een korfbaltraining te geven aan kleuters. Deze training zal plaats vinden op woensdag 15 april van 15.00-16.00uur in de Ridderhal. De eerste vrijwilliger is inmiddels al gevonden, het zou mooi zijn als er nog 2 willen helpen!

Mocht u/jij interesse hebben, laat het maar weten via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of 06-24670286 (Whatsapp).

 
Contactpersoon HI5Ambacht

Vanuit Technische Zaken zijn we nog steeds opzoek naar een contactpersoon voor HI5Ambacht. Anouk heeft deze taak, door de komst van een kleine, vorig jaar neergelegd. Het is eigenlijk een simpele, kleine taak die je ook kunt uitvoeren als je niet korfbalt. Het betreft het volgende:

  • Het contact met HI5Ambacht over verschillende (korfbal)activiteiten zoals:
    • Kaboutersport, meestal 2x per jaar (1x voorjaar, 1x najaar)
    • Scholensportdag, komende editie op vrijdag 12 juni 2020
    • Schoolkorfbaltoernooi
  • Het regelen van vrijwilligers voor deze korfbalactiviteiten.

Mocht u/jij interesse hebben (of nog vragen), neem dan gerust contact op met Technische Zaken.

 
Aantal korfbalballen

Ons is opgevallen dat er momenteel veel minder (gele/blauwe) korfbalballen in de kast van de Sophiahal liggen, dan aan het begin van het seizoen. Dit baart ons zorgen, want nieuwe ballen zijn zeer prijzig! Op zaterdagen wil het ook gebeuren dat er door de hele zaal/bergingen korfbalballen liggen. Laten we met z’n allen zuinig zijn op ons materiaal!

Groeten,
Technische Zaken

 
«StartVorige12345678910VolgendeEinde»

Pagina 1 van 23
 

Sponsoring