Nieuws
Uitnodiging kampreunie

Uitnodiging_kampreunie.jpg

 
Van de bestuurstafel


Alle stemgerechtigde leden hebben de notulen van de Algemene Ledenvergadering van september 2019 en de notulen van de Bijzondere Algemene Ledenvergadering van december 2019, als het goed is, ontvangen in hun mail.
Als u hem niet hebt ontvangen zitten deze mogelijk in u SPAM.
Als dit niet het geval is óf u als ouder van een jeugdlid geïnteresseerd bent in de notulen kunt u deze opvragen bij de secretaresse van DVS’69. ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. )

 

UITNODIGING
Daarnaast willen we iedereen (leden, maar vooral ook ouders van jeugdleden) uitnodigen voor een informatie avond over de verbouwing/renovatie van onze kleedkamers. Deze zal gehouden worden op dinsdag 11 februari om 20.30 uur in de kantine.
Een presentatie wordt gegeven door een werkgroep van het Technasium van het Walburg College (met één van onze eigen jeugdleden), die voor ons een onderzoek hebben gedaan en een eindproduct hebben gemaakt wat we graag willen delen. Hierna willen we graag brainstormen over het vervolg.

We hopen een betrokken gezelschap te kunnen vormen, wat met ons verder wil om de verbouwing te gaan realiseren.
Kent u iemand die een aandeel kan hebben in de uitvoering van het geheel, voel u dan vrij deze persoon mee te brengen. Hierbij denken we aan aannemer, bouwkundig tekenaar, constructeur, maar ook timmerman, loodgieter, elektricien of leveranciers van bouwmaterialen.
We hopen op een goede opkomst, het is immers belangrijk voor de toekomst!!

Groet Ellen van Alphen,
Voorzitter DVS ‘69

 
Inschrijfformulier kamp 2020

Het inschrijfformulier voor het kamp van DVS vind je hier:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSedga0F9A2yKzDghzPpx2dOjrt8FX-mNiktK_tl_oANTsb7Wg/closedform

Update: het kamp is helaas al vol, maar je kunt je nog inschrijven voor de wachtlijst!

 

Groetjes,

De kampleiding

 
G-korfbal

De werkgroep G-korfbal heeft zich in 2019 ingezet om leden te werven voor het opstarten van een G-korfbalteam bij DVS'69.
Vooral Gies van Tooren heeft veel werk gestoken in het bezoeken, aanschrijven van en contact onderhouden met diverse woonvormen en dagbestedingen in Hendrik Ido Ambacht en omgeving.
Na een gedegen voorbereiding - o.m. uitleg van Dhr. Versprille vanuit G-korfbal KNKV, bezoek training Albatros G-korfbal, vaststellen trainers- en begeleidersgroep, onderhoud met hi5Ambacht.nl, informatie aanvragen aangaande de organisatie omtrent b.v. uitwedstrijden, verspreiding via ATOS-radio, organisatie m.b.t. o.m. sponsoring en wedstrijdkleding, berichten in De Kombinatie en De Brug - was de werkgroep klaar voor het ontvangen van nieuwe G-korfballers.
Echter bleek er weinig tot geen interesse voor een G-team bij DVS'69.
Besloten is niet langer aan actieve ledenwerving te doen, maar open te blijven staan indien er animo is.
Dit wil zeggen, de werkgroep blijft als zodanig bestaan en staat paraat actie te ondernemen indien gewenst.
De werkgroep beschouwt G-korfbal een verrijking voor de vereniging en hoopt eerdaags de draad weer op te kunnen pakken.
Informatie is te verkrijgen bij Gies van Tooren: 0620449264.

Brigitte Hout, Christa van Dijken, Gies van Tooren, Inge van Atten, Margreet Mulder, Marlies Kooijman, Melanie van Gastel en Karin de Haan.

G-korfbal
Voor wie?        Voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking
Waar?              Korfbalvereniging DVS’69  Sportpark Schildman  Reeweg 75 I Hendrik Ido Ambacht
Wanneer?       Elke woensdagavond van 19.00 – 20.00 uur
Contributie?    7,50 per maand. Eerste 5 trainingen kosteloos en vrijblijvend!

 
Van de bestuurstafel


Ter afsluiting van 2019, een berichtje van de bestuurstafel. Het jaar waarin we als DVS’69, succesvol, ons 50 jarig jubileum vierde.

We willen u allen laten weten dat we enorm blij zijn, dat afgelopen dinsdag bij de BALV, 36 stemgerechtigde leden aanwezig waren. Nadat Douwe Keining zich had voorgesteld, gaf iedereen zijn/ haar goedkeuring op de toetreding van Douwe tot het bestuur als penningmeester.
Nu zijn we alleen nog op zoek naar een 5e bestuurslid, die Voorzitter van de Technische Commissie wil zijn. Ook deze hopen we snel te vinden! Bent u benieuwd naar het takenpakket en de functie omschrijving voor deze functie dan informeren we u graag.

Met het vernieuwde bestuur zullen we ons gaan richten op de verbouwing/ renovatie van onze kleedkamers. Binnenkort volgt hierover meer informatie tijdens een informatie avond.

Op dit moment genieten we allemaal even van een paar korfbalvrije zaterdagen en een paar rustigere trainingsweken, om vervolgens in 2020 weer met frisse moed aan de slag te gaan. We hopen op een mooi vervolg van de zaalcompetitie en een tweede helft veldcompetitie, als we straks weer naar buiten kunnen.

Namens het bestuur, wens ik u allen Goede Kerstdagen en een sportief en gezond 2020.

Ellen van Alphen.

 
Toelichting zaalschema scheidsrechters

Hee allemaal,

Het schema voor de zaal is weer bekend en alle wedstrijden hebben weer een scheidsrechter.
Ik heb geprobeerd om zoveel mogelijk rekening te houden met jullie wensen, maar dit was niet altijd mogelijk. Zo kan het voorkomen dat je wat hoger fluit dan je wellicht zou willen. Ik begrijp dat dat eng of vervelend kan zijn, maar ik probeer iedereen even vaak aan de beurt te laten komen (dit houd ik per jaar (!) bij) en dat komt anders simpelweg niet uit.
De wedstrijden zullen ook in je app verschijnen. Mocht je niet kunnen of het echt niet aandurven, kijk dan ruim van tevoren of je kunt ruilen of regel iemand die het van je overneemt.

Voor tips of vragen kan je me altijd bereiken! Tevens staat er hier nog een document met tips.
Succes en veel plezier!

Maurits

 
Kerstparty zaterdag 14 december

201124_kerstparty2019

Aanvang 21.00 uur
Alle leden vanaf de C-Jeugd, ouders en belangstellenden zijn van harte welkom in het clubhuis van DVS’69

De dansschoenen al uit het vet gehaald? Alsnog doen want het beloofd een gezellig feest te worden en dit geheel in kerstsfeer.
De Dresscode voor deze avond is feestelijke kleding ( o.a. Black and White of Red and Black). Uiteraard niet verplicht maar wel leuk voor een gezellig fotomomentje.

De gehele kantine zal weer omgetoverd worden in een echte kerstballroom met veel kerstbomen en veel sfeerlicht.
Kom in grote getale naar ons clubhuis want deze avond is ook uitermate geschikt voor de wat oudere leden.  Dus nodig je buur(man-vrouw) ook eens uit en laat ze eens kennismaken met onze vereniging. Tevens de ouders van onze leden zijn welkom, dus zorg eens voor oppas op deze avond. Maak ook reclame als je wat oud-leden tegenkomt !!!

Op 2 december beginnen we al een aanvang te maken om de kantine te versieren.
Bij afwezigheid van DJ Robin, zal de muziek verzorgd worden door de DJ’s Rens en Sander en een oude rot in het vak DJ Nico. Zij brengen de gezellige muziek in roulatie beurt aan de man cq. vrouw. M.a.w. voor ieder wat wils dus iedereen komt aan zijn trekken. Dus hedendaagse Top 40, feestmuziek en Goud van Oud met uiteraard de beste Hits uit de Top 2000. Als rode draad ook wat all-time greatest Christmas songs.
Omstreeks tegen middernacht zal het Rad van Avontuur weer draaien met prachtige prijzen. Dus neem wat muntgeld mee voor de lootjes.

Tijdens de avond wordt er regelmatig rondgegaan met versnaperingen dus men komt niets tekort. Leuke bijkomstigheid is dat de toegang geheel gratis is.
Het korfbalprogramma komt op deze avond zeer gunstig uit want iedereen speelt thuis, dus iedereen kan op tijd aanwezig zijn.

Bent u al nieuwgierig geworden, kom dan gezellig naar het clubhuis van DVS’69.
Onze penningmeester zal dit zeer op prijs stellen en wij (de feestcommissie/aktiviteitencommissie) uiteraard ook.

Namens deze commissies,
Nico Kars

 
«StartVorige12345678910VolgendeEinde»

Pagina 1 van 22
 

Sponsoring