Nieuws
Bingo/Disco-avond op vrijdag 16 november 2018

Aanvang 19.00 uur / einde om 21.15 uur.

Aanstaande vrijdag is het weer zover, dan houden we weer een gezellige bingo/disco-avond. We hopen op een goede opkomst, dus kom in groten getale naar ons clubhuis.
Bij deze een oproep aan alle begeleiders en trainers van een jeugdteam om de kinderen warm te maken dat ze naar de bingo/disco-avond gaan  (het kan zo gezellig zijn met z’n allen). Het motiveert de kinderen óók als je dan zelf ook aanwezig bent.

Het tijdstip van de bingo/disco-avond is van 19.00- 21.15 uur. Om het aantrekkelijk te maken voor onze DJ.Nico, ja u leest het goed, de jongere DJ's zijn deze avond verhinderd, draaien we 4  bingoronden voor een bedrag van € 2,50. Men krijgt voor dit geld direct 4 bingokaarten. Uiteraard kan men ook dubbele bingokaarten kopen. Neem s.v.p. gepast geld mee voor de bingokaarten anders is het wisselgeld snel op. Tevens je eigen pen / potlood meenemen!!!
We beginnen exact om 19.15 uur met de eerste ronde.

Tussendoor zal er weer lekkere muziek gedraaid worden.

Opmerking:
Wie de meeste introducees meeneemt op de avond van 5 oktober 2018 krijgt een leuk prijsje.
Dus doe je best.

Namens de aktiviteitencommissie,
Nico Kars.

Agenda activiteiten voor de jeugd tot nu toe:

16 november    Bingo / Disco vanaf 19.00 uur.
30 november    Sint-Nicolaasfeest.
19 december    Kerststukjes maken ( woensdag vanaf 14.30 uur )

Vers van de pers!

Op 15 december zal er weer een kerstparty gehouden worden in ons clubhuis. De kantine wordt dan omgetoverd in een waar kerstpaleis. Binnenkort meer hierover, dus houdt de weekbrief/ site e.d. in de gaten.

Dus zet deze data alvast in he agenda.

 
Organisatie 50-jarig jubileum

20181029_dvs_50jaar.png

We zijn op zoek naar (oud) leden en ouders van jeugdleden die mee willen denken en helpen met de organisatie van ons 50-jarig bestaan. Aan het eind van dit seizoen bestaan we 50 jaar en we willen dit niet ongemerkt voorbij laten gaan.

Lijkt het je leuk om een reünie, een leuke activiteit of een geweldig familiefeest te organiseren laat het mij dan even weten. Binnenkort is de eerste vergadering voor de organisatie van ons jubileum!

Aanmelden bij Ellen van Alphen

Voorzitter DVS'69
Via mail Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of berichtje via 0637354511

 
Schoonmaakrooster verlengd tot 16 november 2018

Attentie, Belangrijk, Attentie, Belangrijk, Attentie.

Daar de trainingen op het veld nog doorgaan t/m 15 november moet het schoonmaakrooster nog een paar weken verlengd worden.
Daar op vrijdag 2 november een bierproeverij is gepland, zal de schoonmaak op deze dag om 18.45 uur zijn (gelieve hier rekening mee te houden)

Daar de teams van B2 en de ouders van E2 niet zijn komen opdagen, zijn deze als eerste aan de beurt (hopelijk is dit geen probleem, dus wel de site, weekbrief of Facebook lezen )

Hier volgt het schema tot 16 november 2018:

2 november    18.45 uur     :   B2  en ( ouders ) van E2. ( i.v.m. Bierproeverij )
9 november    19.00  uur    :   Senioren 1  en ( ouders ) van F2
16 november    19.00  uur    :   Senioren 2   ( alleen de kleedlokalen  i.v.m. Bingo )

Bij voldoende personen kan men binnen een uurtje klaar zijn.

Opmerking:
Ruilen in onderling overleg. Van ieder team verwachten we tenminste 4 spelers / ouders per schoonmaakbeurt.

Afgelopen vrijdag was de kantine een grote zandvlakte door het natte weer. Het zand blijft dan extra kleven aan je schoenen. Bij deze vraag ik jullie beleefd om gebruik te maken van de borstels die voor de ingang staan. Menigeen maakt hier geen gebruik van en stamt het liefst zijn schoenen uit op de inloopmat. Hopelijk hebben jullie hier begrip voor. Het scheelt namelijk aardig wat tijd als de kantine wat schoner blijft.

Tevens zijn we nog steeds op zoek naar een vaste persoon die de coördinatie op zich wil nemen betreffende de schoonmaak op de vrijdagavond. (aanmelden bij Inge of Nico)

Namens de kantinecommissie:
Nico Kars

 
Oefenwedstrijden zaal 2018-2019

Zaterdag 10 november
17:15uur Twist 1 - DVS’69 1   Westwijkhal, Vlaardingen
16:00uur Twist 2 - DVS’69 2   Westwijkhal, Vlaardingen
10.50uur ODO E2 - DVS’69 E1   Hofstedehal, Maasland
10.50uur ODO E5 - DVS’69 E3   Hofstedehal, Maasland
09.50uur Olympia D4 - DVS’69 D2   Atletiekpad, Spijkenisse

Zaterdag 17 november
18.10uur OZC A1 - DVS’69 A1   Sporthal Wielewaal, Rotterdam
16.00uur OZC B1 - DVS’69 B1   Sporthal Wielewaal, Rotterdam
17.20uur HKC B2 - DVS’69 B2   Het Dok, Hardinxveld-Giessendam
13.00uur OZC C2 - DVS’69 C1   Sporthal Wielewaal, Rotterdam
12.45uur HKC D3 - DVS’69 D1   Het Dok, Hardinxveld-Giessendam
09.00uur OZC E2 - DVS’69 E2   Sporthal Wielewaal, Rotterdam
09.00uur OZC F1 - DVS’69 F1   Sporthal Wielewaal, Rotterdam
12.00uur Maassluis F2 - DVS’69 F2   Olympiahal, Maassluis
12.00uur Maassluis F4 - DVS’69 F3   Olympiahal, Maassluis

*Het overzicht is de laatste stand van zaken, er wordt nog verder gezocht naar oefenwedstrijden voor
teams die op dit moment nog geen oefenwedstrijd hebben.

 
Overgang veld naar zaal

Vanaf maandag 19 november starten de zaaltrainingen.
De week van maandag 12 november is een 'overgangsweek':

  • Alle trainingen zijn in principe nog op het veld.
  • Alleen op maandag 12 november kunnen er zaaltrainingen plaatsvinden in de Sophiahal. Dit geldt voor D1, C1, B1, A1, 2e en 1e.

Tot die tijd is iedereen vrij om op het veld te blijven trainen, besluit je als team een week rust te houden dan dit graag tijdig doorgeven aan Inge i.v.m. bezitting van de bar.

 

De trainingstijden voor in de zaal vind je hier

 
Speculaaspoppenactie bedrijven

Beste leden,

Dit jaar proberen we de speculaaspoppenactie iets breder te trekken.  In onderstaand stuk zien jullie een oproep aan bedrijven om ook deel te nemen aan de speculaaspoppenactie. Wij willen vragen of jullie ons mee willen helpen om dit te promoten!!

Dank jullie wel alvast.

De actiecommissie

speculaaspoppenactie_bedrijven.png

 
Speculaaspoppenactie 2018

speculaaspoppenactie.pngHallo allemaal,

Afgelopen jaar hebben wij deelgenomen aan de heerlijke speculaaspoppenactie. Na het succes van vorig jaar, doen wij ook dit jaar weer mee. Vorig jaar was de opbrengst van de actie €2161,87. Wij gaan dit jaar natuurlijk voor een nog hogere opbrengst voor de vereniging.

Wat houdt Speculaaspoppenactie precies in?
Speculaas hoort bij de decembermaand. De speculaaspop wordt gegeten rond de tijd van Sinterklaas en is in verschillende figuren verkrijgbaar. En wij weten zeker dat je vast wel iemand kent die speculaas erg lekker vindt.
De speculaaspoppen zijn groot en wegen 500 gram en worden verkocht voor €5,00 per stuk. Voor elke verkochte speculaaspop ontvangt DVS’69 €2,77. Wij hopen dat het iedereen lukt om minimaal 5 speculaaspoppen te verkopen voor de vereniging! Voor het team dat de meeste speculaaspoppen verkoopt hebben we een leuke verrassing.

De speculaaspoppenactie!
o    Vanaf vandaag tot en met donderdag 1 november hebben jullie de tijd om de speculaaspoppen te verkopen.
o    Uiterlijk donderdag 1 november moeten de bestelformulieren ingeleverd zijn bij de trainer/coach. Dit om de speculaaspoppen op tijd te kunnen bezorgen.
o    Wij hopen de speculaaspoppen in de week van 16 november binnen te krijgen. Iedereen krijgt via zijn of haar trainer de speculaaspoppen.
o    Doe je best om de speculaaspoppen voor Sinterklaasavond te bezorgen.

Bestelformulieren
Via jullie trainer/coach ontvang je de bestelformulieren. Wil je direct beginnen of is je lijst vol, het bestelformulier staat ook op de website en in de nieuwsbrief.

Contactpersonen

-    Senioren 1,2 en 3 + recreanten: Manon van de Ree: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
-    A1, B1, B2 en B3: Lisa van der Giesen: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
-    C1,D1 en D2: Sanne van Dijken: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
-    E1,E2,E3: Melanie van Gastel: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
-    F1,F2 en overige F’tjes: Melissa den Boer: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Wij hebben er heel veel zin en trek in. Zet hem op!!
Groetjes de actiecommissie

Download bestelformulier

 
«StartVorige12345678910VolgendeEinde»

Pagina 1 van 20
 

Sponsoring