Recreanten
Verslag recreantentoernooi

Voor het tweede jaar in successie werd het recreanten toernooi georganiseerd in Hendrik Ido Ambacht, bij de altijd gezellige Door Vriendschap Sterk’69. De voorbereiding liepen enigszins stroef, omdat andere verenigingen al toernooien hadden georganiseerd of uitgenodigd waren bij andere verenigingen. Al met al werden er vier teams aan de start toegelaten. Zo werden Sperwers (Rotterdam) en Conventus (Zwijdrecht) toegevoegd aan het deelnemersveld van Topfit en DVS’69.
In de morgen werden nog regendruppels gevoeld, maar uiteindelijk klaarde de lucht behoorlijk op. Onder een lekker zonnetje werden de wedstrijden gespeeld. Over het niveau kon niemand klagen. Ook over het tempo van het spel kan men niet klagen. Ondanks de hogere leeftijd van de speelsters en spelers kan gesteld worden dat er in hoog tempo gespeeld werd. Later zou dit pijnlijk duidelijk voor een van de scheidsrechters. De beste man moest aan het einde van de dag bekennen dat hij maar net voldoende fit was om vijf wedstrijden in goede banen te leiden. Edwin liep dan ook tijdens de afsluitende barbecue mank van de kramp.

Lees meer...
 
Foto's recreantentoernooi

Zaterdag 14 juni j.l. is weer het jaarlijkse recreantentoernooi gehouden bij DVS. Het was wederom een geslaagd toernooi!

Bekijk hier enkele foto's van deze leuke dag (met dank aan Bas vd Ven).
deelnmers recreantentoernooi 2014

 
Interview met recreant Pieter Scheurwater

pieterscheurwater.jpgHoe ziet het huidige leven van Pieter Scheurwater eruit?
Ik ben al ruim 30 jaar getrouwd met Marianne en heb 2 dochters die beiden bij DVS ’69 spelen.

Wat zijn je toekomstdromen en/of –plannen?
Ik werk als facilitair manager bij de Rabobank en ik doe dit met veel plezier.

Waarom ben je lid van een korfbalvereniging?
Door mijn dochters Jessica en Erika ben ik hierbij betrokken geraakt en ik ben het een leuke sport gaan vinden. Het lijkt zo gemakkelijk, maar speel maar eens een wedstrijd!

Lees meer...
 
Interview met recreant (en opa) Harry

harryvdwielen.jpg


Naam    : Harry van der Wielen

Wie is Harry van der Wielen en wat wil je over hem kwijt?

Ja, wie is Harry van der Wielen geboren en getogen in Rotterdam-Zuid circa 10 minuten van de kuip. Rond mijn zestiende zijn wij verhuisd van Rotterdam naar Hendrik Ido Ambacht. Inmiddels bijna 35jr getrouwd met Annamarie ook toen woonachting in Rotterdam-Zuid. Onze 1e woning was aan de van Assendelftgaarde,  drie volle jaren aldaar gewoond te hebben kregen wij een  eengezinswoning aangeboden, ook hier vijf jaren gewoond te hebben, kochten en betrokken wij een nieuwe eengezinswoning. Na 23 jaar hier met veel plezier gewoond te hebben, verhuisden wij naar een appartement in de Volgerlanden, uitgaande dat dit onze ouderdagreserve is geworden. Vanaf ons appartement kijken wij uit op het park, richting Papendrecht, Zwijndrecht en Dordrecht. 

Lees meer...
 
Dames recreanten zijn kanjers

 

Afgelopen zaterdag werd de lang verwachte revanche wedstrijd gespeeld, door de recreanten, tegen de Papendrechtse Korfbal Club. Als voorbereiding op de wedstrijd had Nico Kars al diverse mensen ingelicht wat er moest gebeuren en wie er mocht spelen. Zo werd eerder in de week een uitgebreide mail verstuurd met daarin een uitnodiging om te spelen. Een enkele speler werd ondanks het aanmelden toch niet geselecteerd voor deze wedstrijd. Toevallig of niet, maar dat betrof de speler die bij de laatste wedstrijd aangetoond heeft dat hij echt niet kan korfballen. Raar maar waar, later in de week werd deze speler aangesteld als coach voor de wedstrijd tegen PKC. Het moet niet gekker worden.

Lees meer...
 
«StartVorige12345VolgendeEinde»

Pagina 2 van 5
 

Sponsoring