Recreanten
Recreantennieuws 4

 

Zoals we laatst al schreven in ons 2e recreantennieuws van 3 maart deelt de recreantengroep de lol voor sport met elkaar en onder elkaar zoals onze vereniging dan ook de naam draagt Door Vriendschap Sterk ”DVS”. Al een aantal seizoenen is deze recreantengroep sportief en gezellig bezig. Het recreantenteam bestaat uit een aantal oud DVSers van verschillende teams met uitbreiding van ouders, vrienden en kennissen. Onze leeftijden zijn dan ook verschillend, 40jr, 50jr, 60jr tot wel 65jr en zoals we meestal zeggen iedereen is welkom.
DVS'69 is opgericht op 8 augustus 1969 en telt nu 210 leden. Een korfbalvereniging met een eigen kunstgras en een eigen clubhuis wat centraal gelegen staat in het Sportpark Schildman te Hendrik Ido Ambacht. Hier op ons complex spelen we vooral korfbal op zaterdag of op een doordeweekse avond.
Met zijn allen werken wij hard om steeds ideeën uit te werken. Onze vereniging is een echte familievereniging waar iedereen met open armen van jong tot oud wordt ontvangen. Ook in ons clubhuis zitten o.a. Topfit, een bridgeclub The Swin Town Jazzband die hier op vrijdagavond lekker oefent.
Voor iedereen die het nog niet heeft meegemaakt, dit wordt dan hoog tijd op 8 juni 2013 proberen de recreanten een toernooi met acht teams te organiseren. We gaan dan genieten van een korfbalspektakel. De ploegen nemen het via een knock-outsysteem tegen elkaar op. Elk resultaat telt, dat maakt het interessant! Aan het eind van de middag is dan bekend wie dan voor het eerst de wisselbeker mee naar huis mag nemen. De volgende teams hebben zich al aangemeld, CONVENTUS – ALBATROS – PKS - DVS
Na het toernooi is er natuurlijk gelegenheid voor een hapje en een drankje (tegen betaling), douchen en omkleden. Vervolgens kunnen jullie s’ avonds genieten van een BBQ, (tegen betaling van ????). Dit in ons volgende recreantennieuws.
Voor eventuele verdere informatie of inschrijvingen over ons recreanten toernooi kunt altijd terecht bij Nico Kars (telnr. 078-6812213) Of mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 
Recreantennieuws 3

Feest februari 2013

 

Afgelopen zaterdag 23 februari organiseerden we onze feestavond in ons clubhuis DVS69 voor oud-leden, familieleden, partners, kennissen o.a. v.v. leden van ASWH, personeel Plus Volgerlanden.
Zoals we laatst al hadden geschreven was dit spontaan onder een aantal recreanten opgekomen. Tussen half negen en negen uur kwamen de meeste disco- feestgangers achter elkaar binnen gelopen. Zoals we deze avond geteld   hadden waren er ongeveer tussen de 40 en 50 genodigden in ons clubhuis binnen.Feest februari 2013 Eerlijk gezegd had onze organisatie op iets meer discogangers verwacht, helaas hoorden we achteraf dat deze waren uitgenodigd op een verjaardagsfeestje (Robin alsnog gefeliciteerd) maar dit mocht de pret uiteraard niet drukken. Hoewel de groep zeer gemêleerd was heeft iedereen zich prima vermaakt, zo kon je heerlijk dansen, wilde je even kletsen onder elkaar, alles was deze avond mogelijk. De drankjes en hapjes waren prima verzorgd, onze DJ (Nico) voelde zich uitstekend thuis achter zijn draaitafel. Ook konden we af en toe meegenieten met de muziekbeelden die te zien waren op het LCD/scherm en via de beamer   op het witte doek. Een gezellig feest staat of valt met het draaien van de juiste en goede muziek. Feest februari 2013 
Zo draaiden we door tot in de laatste uurtjes….. Natuurlijk gaat onze dank uit naar het barpersoneel, Hilly, Annamarie, Iris, Jantine en Wessel.  De Plus Volgerlanden bedankt voor de diversen versnaperingen.  Iedereen die onze avond bezocht heeft heel hartelijk bedankt en wie weet proberen we in het najaar nogmaals iets te organiseren

Namens, de recreantengroep             
Nico, Jan en Harry                                                                              
PS Wessel en Tomas
(bedankt voor het
schoonmaken en opruimen van de kantine
 
Recreantennieuws 2

 

 

Voor iedereen die de behendigheid in korfbal heel leuk is gaan vinden en lekker sportief bezig wil blijven, zonder zich in het wedstrijdgebeuren te storten, is er bij ons in de vereniging al een aantal jaren een sportieve recreantengroep. Deze recreantengroep deelt de lol voor de sport met elkaar of onder elkaar zoals onze vereniging dan ook de naam draagt. Recreaten DVS'69

Door Vriendschap Sterk.
Onderling worden we dan door een aantal medespelers getraind. Zij delen hun passie en kennis en zorgen er steeds weer voor dat onze groep nieuwe leerstof van bepaalde trainingsoefeningen krijgt. Voor een ieder die lekker fanatiek bezig wilt zijn en verder wil groeien, trainen we dan bepaalde situaties die in wedstrijden eventueel voor   kunnen komen.
Zoals we allemaal weleens over een bepaald gezegde spreken:
Van het een komt het ander, Is er een idee ontstaan onder een aantal van deze sportieve recreanten o.A Bas vd Ven, Wim Becks, Nico Kars, Karin de Haan, Jan Scheurwater en Harry vd Wielen om een toernooi bij DVS zien te organiseren.Recreanten DVS'69
Inmiddels heeft deze toernooi commissie hun eerste bijeenkomst gehad. Intussen hebben zij bepaalde ideeën uitgewerkt en op papier gezet, zoals o.a het organiseren van het toernooi, het aanschrijven van meerdere recreanten groepen,
het financiële plaatje, het regelen van scheidsrechters, ect, ect.

Namens, de recreantengroep
De Toernooicommissie
 
Recreantennieuws
Recreanten DVS'69
Het nieuwe jaar is aangebroken, alles begint weer van vooraf aan, na ons toch  wel redelijk volgegeten te hebben met allerlei lekkernijen, zijn we misschien wel aangekomen of was er een lichte groei bij sommigen zichtbaar.
Toch na een periode van rust genoten te hebben zijn onze trainingen in de zaal voor de recreanten weer begonnen. Op donderdagavond 4 januari 2013 was het onze eerste avond dat we weer aan het trainen waren geslagen. Ook deze avond was er een goed voorbereide trainingsoefening uitgezet. De aanwezige personen waren geconcentreerd bezig met het uitvoeren van de oefeningen of opdrachten. Na een uur heerlijk getraind te hebben waren de meeste voldaan, betreffende het beoefenen van een kleine conditietraining, het aanleren van afstandschoten, de doorloopbal en vele andere vormen.


Rond de klok van half tien had een kleine groep (Door Vriendschap Sterk) afgesproken in de kantine van onze vereniging om het nieuwe jaar in te luiden met een drankje en een hapje (gesponsord door de Plus Volgerlanden) onze dank hiervoor.
Tevens wensen wij dan ook iedereen veel succes en veel sportief korfbal plezier met de hervatten van het aankomende seizoen 2013.
Een recreant.


 
Recreanten


Even een berichtje aangaande de groeiende groep recreanten bij DVS'69.
Elke woensdagavond trainen de recreanten van DVS'69 van 20.00 uur tot ca. 21.00 uur op het kunstgrasveld. Deze gezellige groep bestaat uit ex-voetballers, ex-korfballers, ouders en vrienden die zijn blijven "plakken".
Door een gedegen warming-up proberen deze veelal 40+ers blessures te voorkomen waardoor het 2e (en grootste)gedeelte van de training, bij de korven, "gladjes" verloopt.
Regelmatig wordt de groep verblijd met een "nieuw" gezicht zodat de lijst van recreanten boven de 20 man/vrouw telt.
Onlangs was er zelfs een "gastspeler" op bezoek.
Echter heerst "vrijheid, blijheid", zodat aanwezigheid op prijs wordt gesteld, maar geen "must" is.
Leden, oud-leden, ouders, geïnteresseerden, etc, die het prettig vinden in een gezellige sfeer aan hun conditie te werken of de hoop hebben nog wat pondjes te kunnen verliezen (!!!), of die gewoon gezellig willen sporten, zijn van harte welkom.
Tijdens de wedstrijden ouders - kids aan het einde van elk korfbalseizoen zijn er vele "talenten" gescout!

Let wel, eind oktober starten de trainingen in de sporthal.
Deze vinden op de donderdagavond plaats in de Ridderhal van 20.00 uur - 21.00 uur.
Tot die tijd wordt er nog buiten getraind op de woensdagavond olv. Nico Kars & friends.
Tot dan.

 
«StartVorige12345VolgendeEinde»

Pagina 5 van 5
 

Sponsoring