Recreanten
Slechtste korfballer recreanten blijkt beste bowler


Donderdag 14 november was het dan eindelijk zover. Bij Palm Party House verzamelden een twintig tal recreanten, om eens met een andere soort bal te gooien. Nu een keer niet in het mandje, maar over de perfect geprepareerde houten vloer in de richting van tien pinnen. Het was de bedoeling om negen witte en 1 roze pin omver te gooien. Dit lukte niet bij een ieder even goed, maar hier en daar waren er toch recreanten die de ene strike of spare na de andere gooiden. Er waren ook mensen die  er een vreemde techniek op na hielden. Op Tv zie je de professionals met het nodige effect gooien. Bij DVS hebben we ook van dergelijke mensen. Of dit bewust  was,  zal waarschijnlijk nooit duidelijk worden.

Lees meer...
 
Interview met recreant Jan

 

Jan FrerejeanNaam: JAN FRÈREJEAN

Geboorte datum: 28 MAART 1948


Wie is Jan Frèrejean en wat wil je over hem kwijt?
Ik ben Jan Frèrejean, geboren Amsterdammer, al meer dan 40 jaar getrouwd met Ambachtse Annie, vader van Edwin, Erica en Jolanda, opa van Ruben, Roanne, Jonah en Senna en sinds een half jaar pensioengerechtigd na een duurzaam energieleven bij Eneco.

Lees meer...
 
Recreanten presteren weer uitstekend


Dinsdagavond om 18:30 uur werd er verzameld om al fietsend aan te komen bij Conventus korfbalvereniging. Op het programma stond  een wedstrijd tegen de recreanten van de gelijknamige vereniging. De Geel-Zwarten hadden de afgelopen periode een trainingsschema er op los gelaten om beter voor de dag te komen. De recreanten van Conventus heeft de afgelopen weken twee keer per week getraind. Verderop in het verslag zal u lezen dat zij wellicht meer moeten gaan trainen.

Lees meer...
 
Verslag recreantenwedstrijd 20 september

 

Vrijdag 20 september 2013 wordt in de sport analen bijgeschreven als een bijzondere dag.
In de korfbalhoofdstad van Europa werd er op recreatief niveau een wedstrijd met  grote amusementswaarde gespeeld. Op het programma stond PKC-DVS’69 genoteerd en wel op het prachtig verlichte hoofdveld van PKC.

Lees meer...
 
Interview met recreant René

 

Rene van GastelNAAM    : René van Gastel

LEEFTIJD             : 48


Wie is René van Gastel en wat wil je over hem kwijt?

Ik ben Rene van Gastel, 48 jaar oud en vader van 2 dochters en al 18 jaar woonachtig in Hendrik Ido Ambacht.

Lees meer...
 
«StartVorige12345VolgendeEinde»

Pagina 4 van 5
 

Sponsoring