Clubkleding
DVS'69 Kledinglijn

voorwinden intersportDe kledinglijn van DVS '69 is vanaf 10 december (2016) bij Voorwinden Intersport Zwijndrecht ( winkelcentrum Walburg)  te koop. Passen, bestellen en kopen kan zonder inmenging van de kledingcommissie plaatsvinden. Als DVS-lid ontvang je 20% korting! De kledinglijn blijft hetzelfde als afgelopen jaar. Er is uitgebreid met sokken en regenjacks. Het is mogelijk om de kleding te laten bedrukken, Voorwinden Intersport heeft dit in eigen beheer. De rokjes (Reece) en broekjes (Hummel) willen we echter onbedrukt om enige uniformiteit te behouden. De wedstrijdshirts worden door de kledingcommissie en/of sponsorcommisssie beheerd. Neem bij vragen daarover contact op met iemand van de kledingcommissie.
Binnenkort zal er een directe link geplaatst worden op de website naar Voorwinden en Hummel zodat de kleding en prijzen alvast thuis bekeken kunnen worden.

Bijlage 1: DVS-kledinglijn Hummel

DVSkledinglijnHummelVoorwindenArtikelen.png

De kledingcommissie bestaat uit Christa van Dijken en Paulien van Weijen. Zij zijn telefonisch en per mail bereikbaar voor vragen of voor het opnemen van een bestelling.

Christa: 06-39319594, mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Paulien: 0623209309, mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 


 

Sponsoring