Jeugdzaken
Spreekbeurt- en werkstukkist

Wil jij je spreekbeurt en/of werkstuk over korfbal houden/maken, kijk dan in de spreekbeurt- en werkstukkist in de kantine of vraag het even aan één van de JZ-leden.

Voor meer informatie: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 
Kaboutertraining 7 september

 

Zaterdag 7 september: training Kabouters (kids tot 7 jaar) van 09.30 uur – 10.30 uur olv. Melissa en Miranda.

Lees meer...
 
Eerste kaboutertraining

 

Zaterdag 25 mei was het om 09.30 uur gezellig druk op het veld.
Niet alleen speelden er diverse DVS-jeugdteams, maar was er ook een grote groep “jong grut” dat hun eerste stappen in de korfbalwereld konden zetten.
Onder leiding van Betty, Miranda en Melissa waren de kids actief met de bal en ander materiaal. Vele “kabouterouders” waren of zijn bekend met DVS en voor velen leek het een reünie.
Een aantal ouders en zelfs grootouders konden het niet laten actief mee te “trainen” onder het mom van het begeleiden van hun (klein-)kind!
DVS hoopt de kids en hun (groot-) ouders nog vaak en lang te verwelkomen.
De Kaboutertraining is voor Kids t/m 7 jaar zijn op zaterdag van 09.30 – 10.30.
Aanmelden via: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Klik hier voor de foto's!

 
Nieuw lid JC

EVEN VOORSTELLEN - Nieuw lid van Jeugdzaken!

Na de oproep in de weekbrief ben ik bij de commissie Jeugdzaken gekomen. Ik zal me even kort voorstellen. Ik ben Etta van der Wulp, 41 jaar oud. Mijn twee kinderen zitten allebei bij DVS’69. Sander (8 jaar) speelt bij de E2 en Martijn ( 5 jaar) is rond maart begonnen met spelen in de F1. Ik heb zelf vroeger altijd in Gouda gekorfbald en sinds kort train ik weer mee bij de recreanten. Overdag zorg ik voornamelijk voor de kids, ben ik invalleerkracht bij het basisonderwijs en help ik bij mijn zoons op school. Ik hoop dat ik Jeugdzaken van dienst zal kunnen zijn!

 
Kaboutertraining 25 mei

 

Zaterdag 25 mei om 10.00 uur start JZ, net als vorig jaar, met het verzorgen van trainingen aan de jongste jeugd. Kinderen van 3 – 7 jaar zijn van harte welkom om de eerste beginselen van het korfballen op een speelse manier aan te leren. Melissa en Miranda zullen deze groep gaan begeleiden.

Een aantal kinderen van bovengenoemde leeftijd hebben reeds een uitnodiging ontvangen en tevens zijn de eerste aanmeldingen al binnen. Alle kinderen in de leeftijd van 3 -7 jaar zijn van harte welkom.

Dus eventuele broertjes, zusjes, neefjes, nichtjes, vriendjes, vriendinnetjes, buurjongetjes en buurmeisjes zien Miranda, Melissa en JZ graag op zaterdag 25 mei om 10.00 – 11.00 uur op het DVS-veld.

Aanmelden via: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 
«StartVorige123VolgendeEinde»

Pagina 2 van 3
 

Sponsoring