Jeugdzaken
Teamindelingen jeugd 2016-2017

Sinds de bekendmaking van de teamindelingen in de kantine een paar weken geleden, zijn er nog een paar kleine wijzigingen geweest. Hieronder vind je het complete overzicht.

Lees meer...
 
Kerstgroet Jeugdzaken

Jeugdzaken wenst alle jeugdleden en hun ouders gezellige kerstdagen en een gelukkig, gezond en sportief nieuw jaar.


Ido, Anouk, Etta, Lisa, Paulien en Karin

 
Kaboutertraining zaterdagen


Elke zaterdag van 10.00 uur - 11.00 uur mogen kids van 4, 5 en 6 jaar een training volgen op het DVS-veld.
De kinderen, uitgenodigd via de Zomerparkdag, De Brug, De Kombinatie en social media, werden op zaterdag 20 september verwelkomd met een Piratentraining.
Onder begeleiding van hoofdpiraat Jasper, compleet met Papegaai en bijgestaan door enkele DVS-trainers, A1-spelers en JZ, speelden de kids een piratenspel.
Op 27 september werden de kids getraind door Marijke, Isabel en Karin.
De trainingen zullen doorgaan tot het einde van het veldseizoen, de laatste training zal zijn op zaterdag 18 oktober. Na de zaalperiode zullen de trainingen weer worden opgepakt.
Kids van bovengenoemde leeftijd zijn van harte welkom.

 

kaboutertraining bij DVS

klik hier voor meer foto's

 
4Korfball

4Korfball 

Voor het seizoen 2014 - 2015 is er vanuit de korfbalbond (KNKV) een aantal regels aangepast voor de F- en E-jeugd. De reden hiervoor is om de jeugd voldoende speelplezier en succesbeleving te kunnen blijven bieden en daarom het aanbod voortdurend te ontwikkelen.

Het resultaat van de sportontwikkeling waar het KNKV op basis van de input van verenigingen aan heeft gewerkt, is 4Korfball: jeugdkorfbal in tegenwoordige tijd.  4Korfball is een innovatief spel met meer acties. Vanaf augustus 2014 zullen de nieuwe regels worden toegepast.
 

Wat is 4Korfball?

Lees meer...
 
Aanbod tweedehands artikelen stopt


Het afgelopen jaar heeft Jeugd Zaken tweedehands sportschoenen en -kleding aangeboden. Door gebrek aan belangstelling is besloten, om hier niet langer mee door te gaan. Heb je iets voor de tweedehands artikelen ingeleverd en je wilt het terug hebben ? Dat kan. Stuur dan even een E-mail met je naam + de omschrijving van het artikel, dat je terug wilt hebben naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Tot eind maart 2014 kunnen spullen terug worden gevraagd. Voor datgene, wat na die tijd niet is opgehaald, zal een goede bestemming worden gezocht. Er zal dus niets worden weggegooid.

 
«StartVorige123VolgendeEinde»

Pagina 1 van 3
 

Sponsoring