Algemeen
Nieuwe kledinglijn!

Overzicht DVS-kledinglijnTrots presenteren wij jullie de nieuwe kledinglijn van DVS'69. Onze vorige kledinglijn was ook mooi maar helaas ging die lijn van Jako eruit. De kleding hangt vanaf a.s. zaterdag bij Sportpoint in de rekken. Passen, bestellen en kopen kan nu zonder inmenging van de kledingcommissie plaatsvinden. Stukken handiger dus! De wedstrijdshirts, rokjes en broekjes worden voorlopig nog wel door ons beheerd dus als daar vragen over zijn neem dan contact met ons op.

 

Kijk voor alle details van de nieuwe kledinglijn op de pagina Clubkleding

 
Gezocht klusmaten DVS

We zijn op zoek naar klusmannen en klusvrouwen om onderhoudswerkzaamheden te verrichten in en om de kantine van DVS.
Meld je telefonisch of via mail aan bij Frank van Weijen.
Tel 078-6818297 of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

We willen 1x per twee weken 's avonds diverse klussen aanpakken om de kantine en kleedkamers weer in goede staat te krijgen.

 
Commentaar jegens scheidsrechters

Zoals jullie wel weten, is fluiten voor de meesten van de vereniging niet de leukste bezigheid om te beoefenen. Hier willen we als vereniging iets aan veranderen. Een belangrijke oorzaak van het ‘niet leuk vinden om te fluiten’ is het commentaar van ouders/vrienden/familie langs de kant en van de coaches. Dit is dus het eerste wat de vereniging wil aanpakken om het voor de scheidsrechters leuker te maken om te fluiten. Want een wedstrijd fluiten is leuk! Vergelijk het met een coach die zijn spelers probeert het spelletje zo goed mogelijk te leren. Zo wil een scheidsrechter dat datgene wat ze wel en niet geleerd hebben op de juiste manier gehandhaafd wordt. Voor beiden is het een leuke hobby, waarbij iedereen wel eens een fout mag maken.
Mijn oproep dus aan alle ouders, vrienden, familie etc die langs de kant aan het kijken zijn: Houd het commentaar jegens de scheidsrechter voor je. Je kan het ergens niet mee eens zijn, en dit kan ook terrecht zijn, maar houd het sportief.
Tevens wil ik aan dezelfde toeschouwers vragen of, wanneer bovenstaande zich langs de lijn voordoet, gewoon naar de desbetreffende persoon toe te stappen en hem/haar erop te wijzen dat dit zo niet hoort.
Als we met z’n allen zorgen voor minder commentaar, blijft het spelletje voor iedereen leuk en, wie weet, wordt het ook aantrekkelijker voor onze eigen scheidsrechters om te gaan en blijven fluiten.

Groeten,
Maurits.

klik voor vergrotingklik voor vergroting

 
Raad de Stand 4 oktober

SanneDit buitenseizoen had DVS weinig thuiswedstrijden, dus was deze zaterdag de eerste echte thuis zaterdag. Weer een goeie reden voor Raad de Stand natuurlijk! Ook deed iedereen weer hartstikke enthousiast mee met het kopen van lootjes! DVS ging moeizaam van start maar pakte al snel de leiding! In de rust stond het 7-5 voor! Iedereen was in spanning voor de eindstand want DVS liet de tegenstander toch nog iets terugkomen! Met de eindstand van 16-14 waren er maar liefst 4 mensen die dit goed hadden voorspeld met Raad de Stand! Uiteindelijk ging Sanne van Dijken er vandoor met de Cadeaubon van €10,- omdat zij het dichtst bij de ruststand kwam. Deze zaterdag zijn er maar liefst 90 lootjes verkocht! Nog even een leuk weetje, in totaal met alle keren dat Raad de Stand is gedaan, is er € 324,- opgehaald. Hiervan zijn al nieuwe ballen gekocht voor de jeugd! Ik wil iedereen bedanken voor deze top opbrengst en tot de volgende thuis zaterdag in de zaal!

 
Pupillen van de week Ilse en Jasmijn

Ilse en JasmijnOp zaterdag 4 oktober waren er weer 2 pupillen van de week bij de wedstrijd van DVS 1: Ilse Robijns en Jasmijn Rademaker. 
Lees hier de interviews met Ilse en Jasmijn en de interviews die zij hadden met Iris en Marloes!

 
«StartVorige11121314151617181920VolgendeEinde»

Pagina 19 van 25
 

Sponsoring