Algemeen
SAVE THE DATE 12 MAART 2016 – kampioensfeestdag DVS '69

Afgelopen zaterdag al heeft ons eerste team het kampioenschap in de zaal bereikt. Een geweldige prestatie die wel werd verwacht, maar het moet dan toch ook maar lukken. Het bestuur feliciteert het eerste met dit mooie resultaat. Gisteren al een klein feestje in de sporthal, dat op 12 maart verder wordt gevierd met misschien nog meer kampioenen. Het tweede kan nog kampioen worden (en hoopt op veel ondersteuning tijdens de beslissende wedstrijd op 5 maart tegen en bij RWA). Ook een aantal jeugdteams staan er hartstikke goed voor. Op 12 maart de gehele dag feest in de sporthal en ’s avonds groot feest in de kantine voor iedereen. Alle kampioenen, overige leden, familie, vrienden, sponsors, belangstellenden etc. zijn hiervoor van harte uitgenodigd.

Met sportieve groet,

het bestuur.

 
Foto's wedstrijden DVS 1 en 2

Gisteren zijn er bij de kampioenswedstrijd van DVS 1 en de wedstrijd van DVS 2, beide spelend tegen DSO, weer een hoop mooie foto's gemaakt. Bekijk ze bij onze foto-albums!

Met dank aan Elly van Kooten.

 
Overgang naar digitale wedstrijdformulieren

De korfbalwereld gaat ook met zijn tijd mee en gaat langzaam maar zeker over op digitale wedstrijdformulieren. Dit houdt in dat de papieren versies langzaam maar zeker verdwijnen en straks gaat alles via de app op de mobiele telefoons.
In het wedstrijdkorfbal (DVS’69 1, 2 & A1) is het inmiddels al verplicht. Voor het breedtekorfbal bij de senioren (DVS’69 3 & 4) was het tot nu toe vrijblijvend om de app te gebruiken, maar vanaf 1 december 2015 wordt het daar ook verplicht.
Vanaf 1 januari 2016 zal het digitale wedstrijdformulier ook worden opengezet voor de B, C en de D-teams. Jullie hebben dan een maand de tijd om dit vrijblijvend te gebruiken, voordat het ook bij jullie teams wordt verplicht.
Hierna zullen de E- & F-teams ook een keer overgaan op het digitale wedstrijdformulier. Wanneer daar de datums van bekend zijn, krijgen de coaches dit te horen.

Lees meer...
 
Schilders bedankt!!

Hierbij een groot compliment vanuit het bestuur. Een aantal van ons heeft het vast al gezien, maar voor degene die het nog niet is opgevallen …. de kantine is geschilderd en ziet er weer tip top uit. Het bestuur bedankt iedereen die hieraan heeft meegewerkt en in het bijzonder Richard van Rijn, Wim van Alphen, Frank van Dijken, Frank van Weijen als vaste kernploeg voor het vele werk dat zij hieraan hebben verricht. Het bestuur wil ook Dik Wendels niet vergeten, want hij heeft ook een mooie bijdrage geleverd. Zoals altijd worden namen vergeten. Excuses daarvoor en nogmaals veel dank aan iedereen die heeft meegeholpen. Natuurlijk ook veel dank voor Den Breejen schilders en Peter Leendertse voor de sponsoring van de verf en het overige materiaal.

Het bestuur.

 
Kerstclinics Korfbalstars

In de laatste maand van het jaar vinden de kerstclinics weer plaats op 5 locaties in Nederland (waaronder Papendrecht)! Dit jaar met het thema: de slimme aanvaller. Het scoren is hierbij heel belangrijk. Hier gaan we mee aan de slag! Een goede aanvaller kijkt naar zijn tegenstander en werkt samen met zijn medespelers. We gaan speciale aandacht besteden aan het slim scoren, in het voorveld maar ook juist rondom de korf. Hierbij hebben we leuke en nieuwe oefeningen bedacht. Er komen veel toppers langs die je daarbij gaan helpen. Ook zullen enkele kersverse internationals op verschillende locaties aanwezig zijn. Samen gaan we 2 uur intensief met korfbal bezig zijn om jou nog beter te maken!

Klik voor meer informatie op http://www.korfbalstars.nl/evenementen/kerstclinics/ en geef je op!

 
«StartVorige11121314151617181920VolgendeEinde»

Pagina 16 van 29
 

Sponsoring