Algemeen
Overgang naar digitale wedstrijdformulieren

De korfbalwereld gaat ook met zijn tijd mee en gaat langzaam maar zeker over op digitale wedstrijdformulieren. Dit houdt in dat de papieren versies langzaam maar zeker verdwijnen en straks gaat alles via de app op de mobiele telefoons.
In het wedstrijdkorfbal (DVS’69 1, 2 & A1) is het inmiddels al verplicht. Voor het breedtekorfbal bij de senioren (DVS’69 3 & 4) was het tot nu toe vrijblijvend om de app te gebruiken, maar vanaf 1 december 2015 wordt het daar ook verplicht.
Vanaf 1 januari 2016 zal het digitale wedstrijdformulier ook worden opengezet voor de B, C en de D-teams. Jullie hebben dan een maand de tijd om dit vrijblijvend te gebruiken, voordat het ook bij jullie teams wordt verplicht.
Hierna zullen de E- & F-teams ook een keer overgaan op het digitale wedstrijdformulier. Wanneer daar de datums van bekend zijn, krijgen de coaches dit te horen.

Lees meer...
 
Schilders bedankt!!

Hierbij een groot compliment vanuit het bestuur. Een aantal van ons heeft het vast al gezien, maar voor degene die het nog niet is opgevallen …. de kantine is geschilderd en ziet er weer tip top uit. Het bestuur bedankt iedereen die hieraan heeft meegewerkt en in het bijzonder Richard van Rijn, Wim van Alphen, Frank van Dijken, Frank van Weijen als vaste kernploeg voor het vele werk dat zij hieraan hebben verricht. Het bestuur wil ook Dik Wendels niet vergeten, want hij heeft ook een mooie bijdrage geleverd. Zoals altijd worden namen vergeten. Excuses daarvoor en nogmaals veel dank aan iedereen die heeft meegeholpen. Natuurlijk ook veel dank voor Den Breejen schilders en Peter Leendertse voor de sponsoring van de verf en het overige materiaal.

Het bestuur.

 
Kerstclinics Korfbalstars

In de laatste maand van het jaar vinden de kerstclinics weer plaats op 5 locaties in Nederland (waaronder Papendrecht)! Dit jaar met het thema: de slimme aanvaller. Het scoren is hierbij heel belangrijk. Hier gaan we mee aan de slag! Een goede aanvaller kijkt naar zijn tegenstander en werkt samen met zijn medespelers. We gaan speciale aandacht besteden aan het slim scoren, in het voorveld maar ook juist rondom de korf. Hierbij hebben we leuke en nieuwe oefeningen bedacht. Er komen veel toppers langs die je daarbij gaan helpen. Ook zullen enkele kersverse internationals op verschillende locaties aanwezig zijn. Samen gaan we 2 uur intensief met korfbal bezig zijn om jou nog beter te maken!

Klik voor meer informatie op http://www.korfbalstars.nl/evenementen/kerstclinics/ en geef je op!

 
Zuinig omgaan met de teamballen!

Beste teams,

Langzaam maar zeker wordt ieder team voorzien van eigen teamballen. Hieronder nog even de spelregels:

Van harte gefeliciteerd met jullie 2 teamballen! Deze ballen zijn van de vereniging, maar krijgen jullie een heel jaar te leen. Deze ballen kunnen jullie gedurende het hele jaar gebruiken:
-    tijdens trainingen
-    met het inschieten voor wedstrijden
-    tijdens het spelen van wedstrijden

Echter zijn deze ballen van jullie team, wees er dus ook heel zuinig op! Mocht je ze een keer uitlenen aan een ander team en/of aan een tegenstander om bijvoorbeeld in te schieten, zorg dan dat je ze ten alle tijden terug krijgt.

Aan het eind van het korfbalseizoen (vlak voor de zomervakantie), zal er een inlevermoment komen voor de ballen. Je bent dan als team verantwoordelijk voor het inleveren van 2 ballen. Mocht dit niet meer kunnen, dan ben je daar als team ook verantwoordelijk voor.

Heel veel korfbalplezier ermee

Groeten,

Commissie Technische Zaken

 
Balsponsoren gezocht

De laatste tijd is gebleken dat er geregeld ballen kwijt raken. Daarom heeft het bestuur in samenwerking met Technische Zaken een plan gemaakt rondom de ballen. Ieder team krijgt twee eigen ballen en is hier heel het seizoen verantwoordelijk voor. Aan het einde van het seizoen levert het team de ballen ook weer netjes in.

Voor dit plan is het noodzakelijk om nu ieder team te voorzien van nieuwe ballen. Daarvoor moeten er nu een flink aantal aangeschaft worden, omdat er momenteel niet zoveel ballen zijn. Daarom zijn we op zoek naar balsponsoren. Voor €43,50 inclusief BTW kan iemand of een bedrijf al balsponsor zijn. Wanneer het om een bedrijf gaat, biedt DVS’69 de mogelijkheid om het bedrijf zich voor te laten stellen in de Nieuwsbrief.

Bent u/jij geïnteresseerd of weet u/jij een balsponsor, neem dan contact op met Ton Mooren via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 
«StartVorige11121314151617181920VolgendeEinde»

Pagina 16 van 28
 

Sponsoring