Algemeen
De 500e bestelling!

bol_feest.jpg
DVS’69 heeft een mooie mijlpaal bereikt met het partnerprogramma van Bol.com! Sinds november 2012 hebben we op de DVS-website een pictogram van Bol.com staan. Door via dit pictogram naar de Bol.com site te gaan en dan je bestelling te doen bij Bol.com krijgt DVS’69 een kleine vergoeding. Vorige maand is de 500e bestelling op deze manier geplaatst! Dit leverde een mooie bonus vanuit Bol.com op.
In totaal hebben we, sinds november 2012, al zo’n €1700,- opgehaald! Geld waar we weinig tot niets voor hoeven te doen als vereniging. O ja wel, twee keer extra klikken voordat u uw bestelling kunt plaatsen bij Bol.com Wink.

 
C1 en B1 eerste kampioenen van DVS

Vijf wedstrijden hadden beide teams nodig om kampioen te worden. Met beide nog één wedstrijd op het programma kunnen de C1 en B1 niet meer in worden gehaald door de concurrentie.

DVS’69 C1 had op papier een makkelijke wedstrijd tegen Merwede C3 die thans nog geen punten had weten te scoren. Daar was in de eerste helft nog maar weinig van te zien. Bij rust stond het 2-1, het verschil was nog te klein om er zeker van te zijn dat er gewonnen zou worden. Na de rust werd er goed gestart en door twee doelpunten stond het al gauw 4-1. Uiteindelijk werd het verschil in kwaliteiten duidelijk, de tien spelers onder leiding van Remy van Kooten en Marc Verwoert wonnen uiteindelijk met 7-1. Door de overwinning mocht de C1 zich de eerste kampioen noemen van DVS’69 in het nog prille seizoen 2016/2017. De C1 speelt nog een wedstrijd tegen PKC C3, hier zal de ongeslagen status behouden moeten worden om alléén kampioen te worden.

Na het goede voorbeeld van de C1 mocht de B1 aantreden voor de kampioenswedstrijd tegen PKC B3. De nummer twee uit de poule was reeds al twee keer verslagen dit seizoen. In de oefenwedstrijd was het nog nipte overwinning maar in de eerste competitiewedstrijd was er al met 4-9 gewonnen. De grote uitslagen tegen Thor B1 en Merwede B2 zorgde voor veel vertrouwen bij de B1. De wedstrijd begon in de wetenschap dat een gelijkspel volstond om kampioen te worden. Al vanaf de start van de wedstrijd werd duidelijk dat het nooit tot een gelijkspel zou komen. Zo’n 5 minuten voor het einde van de eerste helft stond de B1 riant met 7-1 voor. Toch kwam PKC B3 voor rust nog tot 7-3 waardoor een overwinning nog niet veilig was gesteld. De start van de tweede helft was dusdanig goed dat al na 5 minuten het scorebord 10-3 aangaf. Hierdoor konden coaches Tomas van Rijn en Christiaan van Alphen met een gerust hart Jeroen Kooijman wisselen die bij de A1 moest spelen. Uiteindelijk werd de wedstrijd afgefloten bij een 11-5 stand en mocht de B1 zich ook kampioen noemen.

 

C1 en B1, gefeliciteerd met jullie kampioenschap!

 
Met spoed gezocht: wedstrijdsecretariaat pupillen

De TZ is met spoed opzoek naar een nieuw wedstrijdsecretariaat pupillen. important.jpg
Wat doet het wedstrijdsecretariaat pupillen?
-    Het bijhouden van de afmeldingen voor wedstrijden.
-    Het regelen van reserves/invallers als er te weinig spelers zijn van het eigen team.
-    Regelen van oefenwedstrijden.
-    De pupillen houdt in: D-, E- & F-teams.
-    Korfbal inhoudelijke kennis is hiervoor niet noodzakelijk.

Mocht u interesse hebben, wilt u dan contact opnemen met Jasper Overbeeke ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. / 06-24670286) of Annemieke Baan ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. )

 
Activiteitenkalender

dvsactiviteitenkalender201610.pngKlik op de kalender voor een grotere versie.

 
Piraten vinden schat op korfbalveld van DVS

piratentraining2016.jpg
Tijdens de zomermaanden stonden de deuren van DVS’69 op woensdagavond open voor kinderen tot 9 jaar om via speelse trainingen te ervaren of korfballen bij DVS’69 iets voor hen is. Deze reeks trainingen werd woensdagavond (31 augustus) afgerond met een “piratenfeestje”.
Verkleed en/of geschminkt als piraat gingen de kinderen op zoek naar de schat die ergens op het “eiland” verstopt was. Natuurlijk moesten er eerst opdrachten worden uitgevoerd en werden de DVS-piraten lastig gevallen door de gevaarlijke piraat Jordi. Gelukkig is het gelukt om de schat te vinden. Na het ontvangen van drinken met wat lekkers, een kleurplaat (die ingekleurd opgehangen mag worden in de kantine) en een piratendiploma, gingen de kinderen - een “piratenervaring” rijker - tevreden naar huis.

Lees meer...
 
«StartVorige11121314151617181920VolgendeEinde»

Pagina 13 van 28
 

Sponsoring