Algemeen
Videobeelden WION 1 - DVS 1

Bij de wedstrijd van WION 1 - DVS 1 van afgelopen zaterdag (10 december jl) zijn opnames gemaakt door WionTV.

Bekijk de beelden van afgelopen zaterdag hier: https://youtu.be/yBFl74U8CEo

Tevens is er een compilatie gemaakt van de 50 doelpunten van DVS tegen WION: https://youtu.be/xT5gk7MVAYA
en een afspeellijst van DVS: https://www.youtube.com/playlist?list=PLqLDHg2n8f--siy-4lLRgeF3ZfOuQLRtf

Met dank aan de mensen van WionTV!

Veel kijkplezier

 
DVS-kledinglijn bij Voorwinden Intersport

voorwinden intersportDe kledinglijn van DVS '69 is vanaf 10 december bij Voorwinden Intersport Zwijndrecht ( winkelcentrum Walburg)  te koop. Passen, bestellen en kopen kan zonder inmenging van de kledingcommissie plaatsvinden. Als DVS-lid ontvang je 20% korting! De kledinglijn blijft hetzelfde als afgelopen jaar. Er is uitgebreid met sokken en regenjacks. Het is mogelijk om de kleding te laten bedrukken, Voorwinden Intersport heeft dit in eigen beheer. De rokjes (Reece) en broekjes (Hummel) willen we echter onbedrukt om enige uniformiteit te behouden. De wedstrijdshirts worden  door de kledingcommissie en/of sponsorcommisssie beheerd. Neem bij vragen daarover contact op met iemand van de kledingcommissie.
Binnenkort zal er een directe link geplaatst worden op de website naar Voorwinden en Hummel zodat de kleding en prijzen alvast thuis bekeken kunnen worden.

 
DVS 3 kampioen!

Na een superspannende wedstrijd tegen naaste concurrent Scheldevogels 2, heeft DVS 3 afgelopen zaterdag het kampioenschap binnengehaald. In deze laatste wedstrijd van het seizoen had de ploeg genoeg aan een gelijkspel om kampioen te worden en dat werd dan ook gedaan: 6-6.

Na afloop was er taart van de TZ en een drankje op rekening van TopFit. Namens alle spelers: bedankt supporters, TZ en TopFit!!

DVS 3 kampioen veld najaar 2016

 
Verslag trainersclinic 13 oktober

Afgelopen donderdagavond was de Clinic van Chris Beuk ten behoeve van onze trainers.
Ondanks de kou was het een grote opkomst.
Team C1 was de groep waar Chris mee aan de gang ging. Hij liet hun de oefeningen doen en stelde vragen aan de trainers waar hij vervolgens op in ging.
Het was voornamelijk gericht op vrijspelen en snel schieten.
Daar hadden sommige trainers vragen over en Chris bracht dit meteen in praktijk.
We hebben weer wat geleerd! De trainers kunnen dit meenemen en er mee aan de gang gaan.
Succes ermee!

Bedankt Chris en C1 plus alle trainers.

namens Meindert ,Dennis, Marc en Annie

 
Vertrouwd gezicht Sportpoint Ambacht verdwijnt uit Brederodehof

uitverkoop_sportpoint.jpg

H.I.Ambacht – Na meer dan dertig jaar te zijn gevestigd in Hendrik-Ido-Ambacht, sluit Sportpoint Ambacht aan het einde van dit jaar definitief haar deuren. Huidige eigenaar Frank Middelhoek kijkt met een goed gevoel terug op de afgelopen vijf jaar dat hij de Ambachtse sportzaak onder zijn hoede had, maar ziet een sluiting van de winkel als een noodzakelijk gevolg van de veranderende markt.

“Sinds de opening in de jaren tachtig staan we elke dag met veel enthousiasme klaar voor onze klanten. Het streven is dat iedere klant met een tevreden gevoel de winkel kan verlaten, of het nu met een artikel-op-maat is of een persoonlijk advies. We hebben zodoende in de loop der jaren een omvangrijk klantenbestand kunnen opbouwen. Particulieren weten de Brederodehof te vinden en sportclubs als ASWH, IFC en Feyenoord hingen regelmatig aan de lijn voor het leveren van clubtenues en andere materialen.”

Lees meer...
 
«StartVorige11121314151617181920VolgendeEinde»

Pagina 12 van 28
 

Sponsoring