Algemeen
DVS 3 kampioen!

Na een superspannende wedstrijd tegen naaste concurrent Scheldevogels 2, heeft DVS 3 afgelopen zaterdag het kampioenschap binnengehaald. In deze laatste wedstrijd van het seizoen had de ploeg genoeg aan een gelijkspel om kampioen te worden en dat werd dan ook gedaan: 6-6.

Na afloop was er taart van de TZ en een drankje op rekening van TopFit. Namens alle spelers: bedankt supporters, TZ en TopFit!!

DVS 3 kampioen veld najaar 2016

 
Verslag trainersclinic 13 oktober

Afgelopen donderdagavond was de Clinic van Chris Beuk ten behoeve van onze trainers.
Ondanks de kou was het een grote opkomst.
Team C1 was de groep waar Chris mee aan de gang ging. Hij liet hun de oefeningen doen en stelde vragen aan de trainers waar hij vervolgens op in ging.
Het was voornamelijk gericht op vrijspelen en snel schieten.
Daar hadden sommige trainers vragen over en Chris bracht dit meteen in praktijk.
We hebben weer wat geleerd! De trainers kunnen dit meenemen en er mee aan de gang gaan.
Succes ermee!

Bedankt Chris en C1 plus alle trainers.

namens Meindert ,Dennis, Marc en Annie

 
Vertrouwd gezicht Sportpoint Ambacht verdwijnt uit Brederodehof

uitverkoop_sportpoint.jpg

H.I.Ambacht – Na meer dan dertig jaar te zijn gevestigd in Hendrik-Ido-Ambacht, sluit Sportpoint Ambacht aan het einde van dit jaar definitief haar deuren. Huidige eigenaar Frank Middelhoek kijkt met een goed gevoel terug op de afgelopen vijf jaar dat hij de Ambachtse sportzaak onder zijn hoede had, maar ziet een sluiting van de winkel als een noodzakelijk gevolg van de veranderende markt.

“Sinds de opening in de jaren tachtig staan we elke dag met veel enthousiasme klaar voor onze klanten. Het streven is dat iedere klant met een tevreden gevoel de winkel kan verlaten, of het nu met een artikel-op-maat is of een persoonlijk advies. We hebben zodoende in de loop der jaren een omvangrijk klantenbestand kunnen opbouwen. Particulieren weten de Brederodehof te vinden en sportclubs als ASWH, IFC en Feyenoord hingen regelmatig aan de lijn voor het leveren van clubtenues en andere materialen.”

Lees meer...
 
Shoeby Fashion Avond groot succes!

Shoeby

Wat een GEWELDIGE shoeby fashion avond hebben we gehad Laughing

We hebben dinsdag €388,40 opgehaald met de Shoeby Fashion VIP Night!

Heel erg bedankt allemaal voor het kopen en Shoeby Fashion voor het organiseren!

 
De 500e bestelling!

bol_feest.jpg
DVS’69 heeft een mooie mijlpaal bereikt met het partnerprogramma van Bol.com! Sinds november 2012 hebben we op de DVS-website een pictogram van Bol.com staan. Door via dit pictogram naar de Bol.com site te gaan en dan je bestelling te doen bij Bol.com krijgt DVS’69 een kleine vergoeding. Vorige maand is de 500e bestelling op deze manier geplaatst! Dit leverde een mooie bonus vanuit Bol.com op.
In totaal hebben we, sinds november 2012, al zo’n €1700,- opgehaald! Geld waar we weinig tot niets voor hoeven te doen als vereniging. O ja wel, twee keer extra klikken voordat u uw bestelling kunt plaatsen bij Bol.com Wink.

 
«StartVorige11121314151617181920VolgendeEinde»

Pagina 12 van 28
 

Sponsoring