Algemeen
Videobeelden WION 1 - DVS 1

Bij de wedstrijd van WION 1 - DVS 1 van afgelopen zaterdag zijn opnames gemaakt door WionTV.

Bekijk de beelden hier: https://youtu.be/9rkPOZB0Wqc
en een afspeellijst van DVS: https://www.youtube.com/playlist?list=PLqLDHg2n8f--siy-4lLRgeF3ZfOuQLRtf

Met dank aan de mensen van WionTV!

Veel kijkplezier

 
Een oud-lid vertelt

Een paar weken geleden ontvingen wij een e-mail van een oud-lid van het eerste uur: Jaap Werner.

Hij was één van de grondleggers van korfbalclub ASA, waaruit DVS'69 is voortgekomen, en bood aan om de documentatie en foto's uit deze tijd naar ons te sturen aangevuld met zijn herinneringen. Uiteraard hebben wij van dit aanbod gebruik gemaakt met als resultaat een zeer compleet historisch overzicht van de ASA-periode. Daarnaast heeft Jaap nog een aantal persoonlijk herinneringen met ons gedeeld.

Vooral voor de oudere (oud-)leden zullen er nog veel bekende herinneringen en namen langskomen. Maar ook als je het allemaal niks zegt, is het zeker de moeite om te lezen hoe korfbal in HIA is ontstaan en hoe anders het vroeger was.

Uiteraard zijn we Jaap Werner dankbaar voor deze zeer gedetailleerde bijdrage over de historie van onze club.

Lees het vernieuwde historisch overzicht hier en Jaap's herinneringen hier.

 
Wist je dat….

...er wat onduidelijkheid blijkt te zijn over het reserve staan bij andere teams?

DVS  is een kleine vereniging waardoor we soms erg afhankelijk zijn van invallers en/of mensen die reserve willen staan bij andere teams.
En de grote bereidwilligheid hiertoe, onder onze leden, waarderen wij ten zeerste!!! Mocht je als reserve gevraagd worden voor een team en het betreft een uitwedstrijd, dan is er in principe altijd een plekje voor je gereserveerd wat vervoer betreft.
Er is echter geen garantie dat je ook daadwerkelijk wordt ingezet tijdens de wedstrijd. Dat bepaalt ten allen tijden de coach. Dus houdt daar alsjeblieft rekening mee om teleurstellingen te voorkomen! 
Bovenstaande is ook terug te lezen in ons informatieboekje (wat o.a. op de site te vinden is) onder punt 9.

De TC

 
Trekking loterij van 12 maart 2016

Op zaterdag 12 maart was het gezellig druk in de sporthal. Menig team kon nog kampioen worden en veel ouders kwamen hun kroost aanmoedigen.
DJ Robin had ook zijn muziek weer klaar staan dus het was gezelligheid ten top.
Op deze dag werden ook lootjes verkocht met als hoofdprijs een fotoshoot
(gesponsord door Michelle Klootwijk )
Heeft u ook belangstelling voor een fotoshoot met de familie, ga dan naar de site: www.michelleklootwijk.com
Een beetje reclame maken mag toch wel?

Weer even terug te komen op de lotenverkoop.
Speciaal voor deze dag was Jordy Donker gevraagd om de lootjes aan de man/vrouw te brengen. En hij deed dit zo goed dat de lotenverkoop boven verwachting was. Hij wist voor € 518 aan lootjes te verkopen. Dus Jordy, nogmaals bedankt voor je hulp.

Lees meer...
 
Interesse in Midweek korfbal?

Heb je als (oud)seniorenlid veel plezier in korfbal, maar eigenlijk geen tijd in het weekend om te korfballen? Dan is het wellicht interessant om voor een midweekteam te gaan. Dit houdt in dat de wedstrijden door de weeks worden gespeeld.
Wij van de Technische Zaken willen via deze oproep inventariseren of er binnen DVS interesse is voor een dergelijk team onder de huidige en met name ook de oudleden. Het gaat hierbij om wedstrijden spelen gedurende het veldseizoen.  Gezien het geringe aantal zaaluren wat we ieder jaar krijgen toebedeeld voor trainingsuren, zien wij geen kans dit ook in de zaal door te laten gaan.
Heb je interesse geef dit dan zo spoedig mogelijk (uiterlijk 25 april) door via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Namens de TZ,
Groeten,
Jasper

 
«StartVorige11121314151617181920VolgendeEinde»

Pagina 11 van 25
 

Sponsoring