Algemeen
Spaaractie Plus supermarkt

De Spaaractie van de Plus is een leuke actie waarbij de jeugd zelf of samen met de ouders tijdelijk over een eigen fanshop beschikken. Je bepaalt zelf wie je toelaat in je fanshop. Leuke artikelen waarop jouw foto en naam staat.

201802_plusspaaractie.png

Informatie voor de ouders en/of verzorgers:
De foto's worden alleen gebruikt voor deze actie. De foto wordt gekoppeld aan een unieke code die alleen de speler (ouder) in handen krijgt. Met deze code kun je je foto ophalen en is het dus niet mogelijk dat een derde met de foto aan de haal gaat. Er worden ook door de organisatie of DVS geen namen genoteerd voor deze actie of ergens vermeld. We zullen wel een vijftal foto's gebruiken voor de promotie in de winkel van de Plus. Voor het gebruik van de foto voor promotie zullen we eerst toestemming vragen aan u, de ouder of verzorger van de speler. Na de actie zullen alle fanshops en gegevens worden verwijderd en vernietigd door de organisatie Clubfund.nl!

 
Schoolkorfbaltoernooi 6 juni 2018

schoolkorfbal_tekening.jpg

Het komt er weer aan ...............
Het schoolkorfbaltoernooi wordt dit jaar gehouden op woensdagmiddag 6 juni vanaf ca. 14.15 uur.
Naast de wedstrijden zijn er weer tal van activiteiten waaraan deelgenomen kan worden; korfschieten, blikwerpen, balgooien, spijkerbroekhangen, ringwerpen, schminken, knutselen, grabbelen in de grabbelton en smullen van poffertjes, snoep, ijs etc.
Om het evenement weer succesvol te laten verlopen, heeft de werkgroep schoolkorfbaltoernooi veel hulp nodig.
Scheidsrechters (vanaf C-leeftijd), hulpjes (standenbriefjes wegbrengen), begeleiding bij de activiteiten, hulp bij op- en afbouw etc.
Mocht jij of u, als (groot-)ouder, willen en kunnen helpen op deze woensdag, dan horen wij dat graag.
Graag een mailtje naar: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of een app-je naar 06-41338208

Werkgroep Schoolkorfbaltoernooi; Monique, Margreet, Miranda, Marlies, Inge en Karin

 
Frisbee actie weer van start!

Aankomende zaterdag 18/11 start het zaalseizoen in de Ridderhal, wat betekent dat zowel het publiek als de frisbees weer in actie komen! Dit zal net zoals vorig jaar in de rust van de wedstrijd van het 1e plaatsvinden. Bij deze actie is een leuke prijs voor de winnaar gegarandeerd, dus raap je losse euro's bij elkaar en zorg allemaal dat je erbij bent. Dit wil je niet missen, tot zaterdag!

Groetjes, de Actiecommissie
 
Teamballen

Graag willen wij iedereen erop wijzen dat de teams goed op de teamballen moet letten.
Steeds vaker zwerven er ballen rond op het veld of in de hal.
Per team zijn er twee teamballen uitgedeeld, deze moeten aan het einde van het seizoen straks worden ingeleverd.
Wanneer een team geen twee teamballen kan inleveren, zullen zij zélf nieuwe moeten kopen met het team.

de TZ

 
Zaalinformatieboekje 2017-2018 beschikbaar

Alle informatie voor de zaalcompetitie is terug te vinden in het nieuwe zaalinformatieboekje. Naast het wedstrijdprogramma bevat dit ook het scheidsrechtersschema, het zaalwachtschema en de instructies voor de zaalwacht.

Update 24-11: er zijn een aantal wijzigingen in het zaalschema doorgevoerd, deze zijn in het boekje in rood aangegeven.

Download het informatieboekje.

 
«StartVorige12345678910VolgendeEinde»

Pagina 2 van 26
 

Sponsoring