Algemeen
DVS 1 kampioen!

Na winst op WION en na verlies van ODO en Korbis is DVS 1 geheel onverwachts al 2 wedstrijden voor het einde kampioen geworden in de 2e klasse en promoveert daardoor naar de 1e klasse! Van harte gefeliciteerd allemaal met deze topprestatie!

DVS 1 kampioen

Kijk hier voor meer foto's (met dank aan Elly van Kooten).

 
Welpentoernooi zaterdag 25 maart bij PKC

Als gevolg van de aanwas van nieuwe, jonge leden, zal er vanaf de 2e helft veldcompetitie een 2e F-team van DVS op de velden te bewonderen zijn.
Het zou leuk zijn als al deze meiden gezelschap krijgen van een aantal jongens! Nieuwe leden - ook meisjes en natuurlijk van alle leeftijden - zijn van harte welkom.
Na wat trainingen - en sommigen zelfs al na wat wedstrijden bij F1 - kunnen de "nieuwelingen" van F2, samen met F1, aan de slag tijdens het PKC-welpentoernooi op zaterdag 25 maart in de PKC-hal te Papendrecht.
Heel veel plezier allemaal!

 
Gezocht: Enthousiaste Korbalpromoter!

Binnen de Technische Zaken verandert zo nu en dan wel is wat. Zo ook voor het onderdeel Jeugd Zaken. Deze deelcommissie willen we per 1 januari in een nieuw jasje steken, namelijk Korfbalpromotie. Een nieuw jasje vraagt ook nieuwe inzichten en nieuwe vrijwilligers.

Daarom is Technische Zaken opzoek naar iemand die de Korfbalpromotie op zich wilt nemen. Dit houdt in dat je verantwoordelijk wordt voor de bemensing van diverse activiteiten waar DVS’69 voor wordt gevraagd om de korfbalsport te promoten. Denk hierbij aan de volgende activiteiten:
-    De schoolsportdagvrijwilligersgezocht.png
-    Kaboutersportmiddagen
-    Andere sportevenementen vanuit HI5Ambacht
-    Korfbalchallenge
-    Etc.

Je hoeft dus niet zelf (altijd) aanwezig te zijn bij de evenementen, het gaat meer om het regelen van vrijwilligers binnen de vereniging om de activiteiten aanwezig te zijn.

We vinden het als Technische Zaken belangrijk om bij dit soort activiteiten de korfbalsport te promoten binnen Hendrik-Ido-Ambacht, omdat dit nieuwe (jeugd)leden oplevert voor de vereniging.

Heb je interesse neem dan contact op met Annemieke Baan Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of Jasper Overbeeke Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 
Videobeelden WION 1 - DVS 1

Bij de wedstrijd van WION 1 - DVS 1 van afgelopen zaterdag (10 december jl) zijn opnames gemaakt door WionTV.

Bekijk de beelden van afgelopen zaterdag hier: https://youtu.be/yBFl74U8CEo

Tevens is er een compilatie gemaakt van de 50 doelpunten van DVS tegen WION: https://youtu.be/xT5gk7MVAYA
en een afspeellijst van DVS: https://www.youtube.com/playlist?list=PLqLDHg2n8f--siy-4lLRgeF3ZfOuQLRtf

Met dank aan de mensen van WionTV!

Veel kijkplezier

 
DVS-kledinglijn bij Voorwinden Intersport

voorwinden intersportDe kledinglijn van DVS '69 is vanaf 10 december bij Voorwinden Intersport Zwijndrecht ( winkelcentrum Walburg)  te koop. Passen, bestellen en kopen kan zonder inmenging van de kledingcommissie plaatsvinden. Als DVS-lid ontvang je 20% korting! De kledinglijn blijft hetzelfde als afgelopen jaar. Er is uitgebreid met sokken en regenjacks. Het is mogelijk om de kleding te laten bedrukken, Voorwinden Intersport heeft dit in eigen beheer. De rokjes (Reece) en broekjes (Hummel) willen we echter onbedrukt om enige uniformiteit te behouden. De wedstrijdshirts worden  door de kledingcommissie en/of sponsorcommisssie beheerd. Neem bij vragen daarover contact op met iemand van de kledingcommissie.
Binnenkort zal er een directe link geplaatst worden op de website naar Voorwinden en Hummel zodat de kleding en prijzen alvast thuis bekeken kunnen worden.

 
«StartVorige12345678910VolgendeEinde»

Pagina 8 van 25
 

Sponsoring