Algemeen
Geslaagde cursisten en oproep!


Afgelopen veld- en zaalseizoen hebben er een aantal leden succesvol verschillende cursussen afgerond. Gefeliciteerd allemaal met het behalen van je diploma!

Basisopleiding B (Spelregels, wedstrijdreglementen, e.d.)
- Dennis van Kooten
- Sander Alderliesten
- Jaco van de Ree

Korfbaltrainer 2
- Dennis van Kooten
- Marco Schaap
- Erik van Alphen


Tevens hebben Marco en Dennis al aangegeven door te gaan met Korfbaltrainer 3 om een nog betere coach te worden en wil Sander in de toekomst verder gaan met de arbitrage. Als laatste heeft Theo van der Horst zich opgegeven om de beoordelaarscursus te volgen om scheidsrechters in het wedstrijdkorfbal beter te maken en naar hun hoogste niveau te brengen.
Namens de vereniging kan ik zeggen dat we erg blij zijn met mensen die het leuk vinden om zich in te zetten voor de sport en dit ook voor onze vereniging willen doen! 

Lees meer...
 
Jubileum!

dvs_45jaar.jpgOp 8 augustus 2014 bestaat DVS’69 alweer 45 jaar. Wij van de jubileumcommissie willen dit niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom zijn we reeds bij elkaar gekomen om een aantal leuke activiteiten te verzinnen voor het jubileum. Wat voor activiteiten dit allemaal zijn, zal de komende weken in de nieuwsbrief bekend gemaakt gaan worden. In ieder geval willen we jullie alvast de data melden waarop de festiviteiten plaats gaan vinden:


-    Donderdagavond 28 augustus
-    Vrijdagavond 29 augustus
-    Zaterdag (gehele dag) 30 augustus

Zet deze data alvast in jullie agenda, dan volgt er binnenkort meer nieuws van onze kant.

Groeten de Jubileumcommissie
Leo, Hilly, Annemarie, Anouk, Wessel & Jasper

 
15 maanden Bol.com actie

bol_juichend.jpgWe hebben nu al 15 maanden het Bol.com logo op de website staan. Door op dit logo te klikken kom je automatisch op de website van Bol.com. Wanneer men vervolgens artikelen koopt, krijgen wij als vereniging een kleine vergoeding omdat dat via het logo op onze website gegaan is. 

Nu 15 maanden later zitten we al een bedrag van €533,-!!! Dit is geld waar we als vereniging helemaal niets voor hoeven te doen! Dus aan hoe meer opa’s, oma’s, ooms, tantes, vrienden en buren het wordt verteld hoe meer geld we eenvoudig kunnen ophalen. 

We zijn natuurlijk erg blij dat we in iets meer dan een jaar tijd zo’n mooi bedrag bij elkaar hebben gespaard. Iedereen die hierbij aan mee heeft geholpen bedankt! Laten we met z’n allen veelvuldig de link op de website blijven gebruiken dan spekt het de clubkas!

 
Kampioenen zaal 2013-2014


De eerste kampioenen van dit zaalseizoen zijn zaterdag gehuldigd!
Zowel F1 als B1 werden in het zonnetje gezet. Lees hier meer.


DVS B kampioen

DVSB1 kampioen zaal 2013-2014_400px.jpg

DVS F kampioen
DVSF kampioenzaal 2013-2014_400px.png

 
Verslag schoonmaakactie


Zaterdag 11 januari 2014 was de dag die Manon van Alphen had uitgezocht om de DVS’69 kantine van een grote schoonmaak beurt te voorzien. De afgelopen periode was hiervoor op verschillende manieren aandacht voor gevraagd, middels een bericht op de DVS Site, via facebook en ook nog gewoon op de ouderwetse manier door het simpelweg te vertellen binnen de groep.
Zo werden er een stuk of tien tot vijftien mensen geteld bij een duidelijke uitleg van Manon om 09:00 uur. De emmers, dweilen en ander schoonmaak spullen stonden inmiddels klaar. Overigens mag er zeker een bedankje uitgaan naar Bas van der Heiden supermarkten. Zij hebben deze schoonmaak spullen gesponsord. Geweldig bedankt, want er is  goed gebruik van gemaakt. De taken werden verdeeld en een ieder ging aan de slag.

Lees meer...
 
«StartVorige2122232425262728VolgendeEinde»

Pagina 26 van 28
 

Sponsoring