Algemeen
Kampioenen!


Zaterdag 1 maart was het dubbel feest; zowel F1 en B1 zijn kampioen geworden! Van harte gefeliciteerd!

Al vroeg op de zaterdagmorgen startte de kampioenswedstrijd van F1; spannend! Toch wisten de kinderen goed met de spanning om te gaan en zetten zij een heel goed resultaat neer tegen Korbatjo F1, namelijk 6-4! F1 is (alweer) kampioen en daar zijn wij als vereniging natuurlijk erg trots op! Daarna was het tijd voor een feestje. Er waren medailles, diploma’s, taart en kinderchampagne geregeld. We hopen dat jullie het leuk en lekker vonden! Nu op naar het veld om weer net zo’n mooi resultaat neer te zetten.
DVSF kampioenzaal 2013-2014_1.jpgDVSF kampioenzaal 2013-2014_2.jpg


Later op de dag was tijd voor de wedstrijd van B1. Ook zij hebben een goed resultaat neergezet en zo het kampioenschap binnengehaald. Gefeliciteerd!
Na afloop van de wedstrijd was er ook voor hen het één en ander geregeld. Zo kregen zij een mooie bos bloemen gesponsord door meneer de Sitter, bedankt! Daarnaast was er voor hen een diploma, taart en kinderchampagne geregeld. Ook voor jullie geldt: op naar het veldseizoen en naar het volgende kampioenschap!

DVSB1 kampioenzaal 2013-2014_1.jpgDVSB1 kampioenzaal 2013-2014_2.jpg

 
Geslaagde cursisten en oproep!


Afgelopen veld- en zaalseizoen hebben er een aantal leden succesvol verschillende cursussen afgerond. Gefeliciteerd allemaal met het behalen van je diploma!

Basisopleiding B (Spelregels, wedstrijdreglementen, e.d.)
- Dennis van Kooten
- Sander Alderliesten
- Jaco van de Ree

Korfbaltrainer 2
- Dennis van Kooten
- Marco Schaap
- Erik van Alphen


Tevens hebben Marco en Dennis al aangegeven door te gaan met Korfbaltrainer 3 om een nog betere coach te worden en wil Sander in de toekomst verder gaan met de arbitrage. Als laatste heeft Theo van der Horst zich opgegeven om de beoordelaarscursus te volgen om scheidsrechters in het wedstrijdkorfbal beter te maken en naar hun hoogste niveau te brengen.
Namens de vereniging kan ik zeggen dat we erg blij zijn met mensen die het leuk vinden om zich in te zetten voor de sport en dit ook voor onze vereniging willen doen! 

Lees meer...
 
Jubileum!

dvs_45jaar.jpgOp 8 augustus 2014 bestaat DVS’69 alweer 45 jaar. Wij van de jubileumcommissie willen dit niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom zijn we reeds bij elkaar gekomen om een aantal leuke activiteiten te verzinnen voor het jubileum. Wat voor activiteiten dit allemaal zijn, zal de komende weken in de nieuwsbrief bekend gemaakt gaan worden. In ieder geval willen we jullie alvast de data melden waarop de festiviteiten plaats gaan vinden:


-    Donderdagavond 28 augustus
-    Vrijdagavond 29 augustus
-    Zaterdag (gehele dag) 30 augustus

Zet deze data alvast in jullie agenda, dan volgt er binnenkort meer nieuws van onze kant.

Groeten de Jubileumcommissie
Leo, Hilly, Annemarie, Anouk, Wessel & Jasper

 
15 maanden Bol.com actie

bol_juichend.jpgWe hebben nu al 15 maanden het Bol.com logo op de website staan. Door op dit logo te klikken kom je automatisch op de website van Bol.com. Wanneer men vervolgens artikelen koopt, krijgen wij als vereniging een kleine vergoeding omdat dat via het logo op onze website gegaan is. 

Nu 15 maanden later zitten we al een bedrag van €533,-!!! Dit is geld waar we als vereniging helemaal niets voor hoeven te doen! Dus aan hoe meer opa’s, oma’s, ooms, tantes, vrienden en buren het wordt verteld hoe meer geld we eenvoudig kunnen ophalen. 

We zijn natuurlijk erg blij dat we in iets meer dan een jaar tijd zo’n mooi bedrag bij elkaar hebben gespaard. Iedereen die hierbij aan mee heeft geholpen bedankt! Laten we met z’n allen veelvuldig de link op de website blijven gebruiken dan spekt het de clubkas!

 
Kampioenen zaal 2013-2014


De eerste kampioenen van dit zaalseizoen zijn zaterdag gehuldigd!
Zowel F1 als B1 werden in het zonnetje gezet. Lees hier meer.


DVS B kampioen

DVSB1 kampioen zaal 2013-2014_400px.jpg

DVS F kampioen
DVSF kampioenzaal 2013-2014_400px.png

 
«StartVorige2122232425262728VolgendeEinde»

Pagina 26 van 28
 

Sponsoring