Algemeen
Pupillen van de week Ilse en Jasmijn

Ilse en JasmijnOp zaterdag 4 oktober waren er weer 2 pupillen van de week bij de wedstrijd van DVS 1: Ilse Robijns en Jasmijn Rademaker. 
Lees hier de interviews met Ilse en Jasmijn en de interviews die zij hadden met Iris en Marloes!

 
Foto's wedstrijden zaterdag 4 oktober

Tijdens de wedstrijden van DVS 1, 2 en A1 van afgelopen zaterdag zijn er weer mooie foto's gemaakt. Bekijk ze in ons foto-album! (met dank aan Elly van Kooten)

 
Foto's jubileum

De feestelijke activiteiten ter ere van het 45-jarig jubileum zijn helaas alweer achter de rug. Maar gelukkig hebben we de foto's nog...

Bekijk ze op onze foto-pagina!

Foto's 45-jarig jubileum

 
Jubileum

Op 8 augustus 1969 werd onze vereniging opgericht. Korfbalvereniging Door Vriendschap Sterk ‘69. Kortweg DVS’69.
Bij de oprichting heeft men er vast niet bij stil gestaan dat alle toekomstige jubilea in de zomervakantie zouden vallen, zo ook dit jaar. Op 8 augustus jongstleden was ik aan het genieten van een welverdiende vakantie aan de Jurassic Coast in Engeland (zuid kust). Ik kan het mij niet anders voorstellen dat een hoop van jullie eveneens met vakantie waren.
Bij het voorbereiden van het 45 jarige jubileum van onze vereniging is daarom besloten om op 30 augustus, in het laatste weekend van de schoolvakantie, bij dit heugelijke feit stil te gaan staan.

Lees meer...
 
Programma 45-jarig jubileum

Jubileum DVSBeste leden van DVS'69,

Op 8 augustus 2014 bestaat onze club 45 jaar. Het is niet altijd makkelijk geweest en daarom willen we het toch niet zomaar voorbij laten gaan. Op 28 en 30 augustus zijn er een aantal activiteiten gepland. Deze staan allemaal in het  programmaboekje.

Gedurende de komende weken zullen we van een aantal dingen steeds weer een update geven. Ik kan nu vast zeggen dat het sowieso  erg gezellig wordt met jullie allemaal. Kijk het programma dus even snel door en geef je nog even op als dat nodig is.

Wij hopen jullie allemaal te zien en nog een fijne vakantie natuurlijk!

Groetjes van de Jubileum Commissie

 
«StartVorige2122232425262728VolgendeEinde»

Pagina 23 van 28
 

Sponsoring