Algemeen
Raad de Stand 4 oktober

SanneDit buitenseizoen had DVS weinig thuiswedstrijden, dus was deze zaterdag de eerste echte thuis zaterdag. Weer een goeie reden voor Raad de Stand natuurlijk! Ook deed iedereen weer hartstikke enthousiast mee met het kopen van lootjes! DVS ging moeizaam van start maar pakte al snel de leiding! In de rust stond het 7-5 voor! Iedereen was in spanning voor de eindstand want DVS liet de tegenstander toch nog iets terugkomen! Met de eindstand van 16-14 waren er maar liefst 4 mensen die dit goed hadden voorspeld met Raad de Stand! Uiteindelijk ging Sanne van Dijken er vandoor met de Cadeaubon van €10,- omdat zij het dichtst bij de ruststand kwam. Deze zaterdag zijn er maar liefst 90 lootjes verkocht! Nog even een leuk weetje, in totaal met alle keren dat Raad de Stand is gedaan, is er € 324,- opgehaald. Hiervan zijn al nieuwe ballen gekocht voor de jeugd! Ik wil iedereen bedanken voor deze top opbrengst en tot de volgende thuis zaterdag in de zaal!

 
Pupillen van de week Ilse en Jasmijn

Ilse en JasmijnOp zaterdag 4 oktober waren er weer 2 pupillen van de week bij de wedstrijd van DVS 1: Ilse Robijns en Jasmijn Rademaker. 
Lees hier de interviews met Ilse en Jasmijn en de interviews die zij hadden met Iris en Marloes!

 
Foto's wedstrijden zaterdag 4 oktober

Tijdens de wedstrijden van DVS 1, 2 en A1 van afgelopen zaterdag zijn er weer mooie foto's gemaakt. Bekijk ze in ons foto-album! (met dank aan Elly van Kooten)

 
Foto's jubileum

De feestelijke activiteiten ter ere van het 45-jarig jubileum zijn helaas alweer achter de rug. Maar gelukkig hebben we de foto's nog...

Bekijk ze op onze foto-pagina!

Foto's 45-jarig jubileum

 
Jubileum

Op 8 augustus 1969 werd onze vereniging opgericht. Korfbalvereniging Door Vriendschap Sterk ‘69. Kortweg DVS’69.
Bij de oprichting heeft men er vast niet bij stil gestaan dat alle toekomstige jubilea in de zomervakantie zouden vallen, zo ook dit jaar. Op 8 augustus jongstleden was ik aan het genieten van een welverdiende vakantie aan de Jurassic Coast in Engeland (zuid kust). Ik kan het mij niet anders voorstellen dat een hoop van jullie eveneens met vakantie waren.
Bij het voorbereiden van het 45 jarige jubileum van onze vereniging is daarom besloten om op 30 augustus, in het laatste weekend van de schoolvakantie, bij dit heugelijke feit stil te gaan staan.

Lees meer...
 
«StartVorige2122232425262728VolgendeEinde»

Pagina 23 van 28
 

Sponsoring