Algemeen
Rommelmarkt bij DVS'69 op zaterdag 14 maart 2015

De vergunning is inmiddels verleend door de Gemeente, dus we kunnen met een gerust hart doorgaan met het inzamelen voor de rommelmarkt.
Er zijn al fraaie spullen aangeleverd en de kleedlokalen raken al aardig vol. Tevens staat in het middenstuk van de oude kantine ook al veel spullen.
Uiteraard kunt u nog steeds iedere dinsdagavond langskomen om spulletjes te brengen voor de rommelmarkt.
We zijn open vanaf 19.30 uur tot 20.30 uur.

Wat kunnen wij gebruiken:
In ieder geval geen groot meubilair, daar is de ruimte te klein voor, maar wel o.a. klein meubilair, geluidsdragers ( lp’s, cd’s, Dvd’s etc. ) geluidsapparatuur, computers met toebehoren, boeken, speelgoed, prullaria, kleding, gereedschap, serviesgoed, potten en pannen enfin eigenlijk teveel om op te noemen.
Probeer er wel rekening mee te houden dat we alleen bruikbare spullen kunnen gebruiken. Als apparatuur niet meer functioneert of als er iets kapot is, liever niet inleveren, dit moeten wij na afloop ook allemaal weer afvoeren daar dit toch niet verkocht wordt.
Dus een beetje met een kritisch oog bekijken ( bij voorbaat dank )

Vanaf maandag 9 maart 2015 zijn we iedere avond bezig om de kantine en de kleedlokalen leuk in te richten en uiteraard moeten alle elektrische spullen getest worden of het nog werkt. Dus er is in deze week veel te doen in ons clubhuis en we kunnen dan veel hulp gebruiken.
Als u zich geroepen voelt om dan mee te helpen laat me dit dan weten en tevens zijn we op zoek naar verkopers op de dag zelf. Bij aanmelding gaarne vermelden welke dagen cq. welke uren u kunt assisteren op de dag van de rommelmarkt.

De rommelmarkt wordt gehouden vanaf 10.00 uur tot 14.00 uur.

De opbrengst komt ten goede voor renovatie van de kleedlokalen.
Gelieve met de trainingen en eventuele vriendschappelijke-wedstrijden hier rekening mee te houden dat het totale gebouw in week 11 niet te gebruiken is.
Voor eventuele verder informatie en aanmelden of u wilt helpen, kunt u  bellen of mailen naar Nico Kars. ( tel.nr. 078-6812213 )
Email: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 
Foto's wedstrijden zaterdag 17 januari

Tijdens de wedstrijden van DVS 1, 2, A1, C1 en de recreanten van afgelopen zaterdag 17 januari zijn er weer mooie foto's gemaakt. Bekijk ze in ons foto-album! (met dank aan Bas en Mariëlle)

update 24 januari: meer foto's toegevoegd!

 
Nieuwe webwinkel voor Sportpoint Ambacht

Sportpoint Ambacht, gevestigd aan de Brederodehof 64 en leverancier van onder andere ons clubtenue, heeft een mooie nieuwe webwinkel in de lucht. Je kunt er op 2 manieren komen, via: www.sportpointambacht.nl of via: www.jouwsportzaak.nl

Vanaf heden zijn er echt hele mooie grote aanbiedingen en kortingen te verkrijgen in de webshop tot wel 50 % !! Ga graag naar de shop en ga naar “AANMELDEN” (rechtsonder in de hoek). Laat hier je gegevens achter en blijf op de hoogte van alle mooie en nieuwe sportartikelen van alle grote merken.

Voor Sportpoint is het een logische uitbreiding van het huidige winkel assortiment en ze kunnen hiermee hun klanten nog beter bedienen !! De leveringen geschieden voorlopig gratis, retour sturen is ook gratis en bestel je voor 17.00 uur, dan wordt er de volgende dag reeds bezorgd !!

Neem een kijkje !!

p.s. : “LIKE” Sportpoint Ambacht ook op FACEBOOK !!

 
Rommelmarkt gepland op zaterdag 14 maart 2015

Een paar weken geleden heb ik reeds doorgegeven dat er een rommelmarkt wordt gehouden.
De vergunning is op 30 december 2014 aangevraagd.

Ik zou nog de inleverdata bekend maken.
Zo te zien komt de dinsdagavond het beste uit de bus, daar er op deze avond niet getraind wordt.
Dus vanaf a.s. dinsdagavond 6 januari 2015 gaan we beginnen met inzamelen.
U kunt terecht in ons clubhuis vanaf 19.30 tot 20.30 uur.
De inleverdata in januari 2015:  6; 13; 20 en 27 januari.
In de maand februari zal er bekeken worden of er frequenter ingeleverd moet worden.
We houden u op de hoogte.

Lees hier het eerdere bericht met o.a. meer details over wat bruikbaar is voor de rommelmarkt.

Namens de rommelmarktcommissie.
Nico Kars.

 
Notulen van de Algemene Ledenvergadering

De notulen van de Algemene Ledenvergadering van 30 oktober 2014 zijn als bijlage bij de laatste Nieuwsbrief gepubliceerd. Indien u de Nieuwsbrief niet heeft ontvangen en de notulen toch graag wilt ontvangen, dan zijn deze bij het secretariaat op te vragen ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ).

Jacqueline van de Ruit
Secretaris DVS'69

 
«StartVorige2122232425262728VolgendeEinde»

Pagina 21 van 28
 

Sponsoring