Algemeen
Foto's wedstrijden zaterdag 17 januari

Tijdens de wedstrijden van DVS 1, 2, A1, C1 en de recreanten van afgelopen zaterdag 17 januari zijn er weer mooie foto's gemaakt. Bekijk ze in ons foto-album! (met dank aan Bas en Mariëlle)

update 24 januari: meer foto's toegevoegd!

 
Nieuwe webwinkel voor Sportpoint Ambacht

Sportpoint Ambacht, gevestigd aan de Brederodehof 64 en leverancier van onder andere ons clubtenue, heeft een mooie nieuwe webwinkel in de lucht. Je kunt er op 2 manieren komen, via: www.sportpointambacht.nl of via: www.jouwsportzaak.nl

Vanaf heden zijn er echt hele mooie grote aanbiedingen en kortingen te verkrijgen in de webshop tot wel 50 % !! Ga graag naar de shop en ga naar “AANMELDEN” (rechtsonder in de hoek). Laat hier je gegevens achter en blijf op de hoogte van alle mooie en nieuwe sportartikelen van alle grote merken.

Voor Sportpoint is het een logische uitbreiding van het huidige winkel assortiment en ze kunnen hiermee hun klanten nog beter bedienen !! De leveringen geschieden voorlopig gratis, retour sturen is ook gratis en bestel je voor 17.00 uur, dan wordt er de volgende dag reeds bezorgd !!

Neem een kijkje !!

p.s. : “LIKE” Sportpoint Ambacht ook op FACEBOOK !!

 
Rommelmarkt gepland op zaterdag 14 maart 2015

Een paar weken geleden heb ik reeds doorgegeven dat er een rommelmarkt wordt gehouden.
De vergunning is op 30 december 2014 aangevraagd.

Ik zou nog de inleverdata bekend maken.
Zo te zien komt de dinsdagavond het beste uit de bus, daar er op deze avond niet getraind wordt.
Dus vanaf a.s. dinsdagavond 6 januari 2015 gaan we beginnen met inzamelen.
U kunt terecht in ons clubhuis vanaf 19.30 tot 20.30 uur.
De inleverdata in januari 2015:  6; 13; 20 en 27 januari.
In de maand februari zal er bekeken worden of er frequenter ingeleverd moet worden.
We houden u op de hoogte.

Lees hier het eerdere bericht met o.a. meer details over wat bruikbaar is voor de rommelmarkt.

Namens de rommelmarktcommissie.
Nico Kars.

 
Notulen van de Algemene Ledenvergadering

De notulen van de Algemene Ledenvergadering van 30 oktober 2014 zijn als bijlage bij de laatste Nieuwsbrief gepubliceerd. Indien u de Nieuwsbrief niet heeft ontvangen en de notulen toch graag wilt ontvangen, dan zijn deze bij het secretariaat op te vragen ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ).

Jacqueline van de Ruit
Secretaris DVS'69

 
Stop respectloos gedrag tegen scheidsrechters!

Daar loop je dan op 6 december, 5 minuten voor aanvang van de wedstrijd DVS’69 2 – ACKC 2 en je krijgt te horen dat de bondscheidsrechter niet komt. Met het lood in je schoenen loop je naar de tribune en vraag je of Sander de wedstrijd wilt fluiten. Hij is zo lief om dat te doen, wat zijn we daar blij mee!

Direct bij aanvang wordt het al duidelijk dat ACKC er een ruige wedstrijd van gaat maken en veel loopt te klagen richting de scheidsrechter. Naar mate de wedstrijd vordert, wordt het er niet beter op.

Wat mij echter boos en verdrietig maakt, is dat er ook vanaf de DVS-tribune geroepen wordt richting de scheidsrechter. Dit terwijl hij ons juist zo erg hielp door het op zich te nemen om te fluiten en ons uit de brand te helpen.

Ik merk het de laatste tijd steeds meer dat er vanaf de tribunes wordt geroepen richting de scheidsrechter, zowel bij jeugd, seniorenwedstrijden en wedstrijden die worden gefloten door bondscheidrechters. Laten we hiermee stoppen en de scheidsrechters ook het plezier laten behouden in de sport die ons allemaal veel plezier geeft. Natuurlijk maakt een scheidsrechter soms een fout. Laten we dit met elkaar respecteren, want een scheidsrechter die foutloos fluit, die fluit de wedstrijden in de korfballeague.

Aanvoerder van het 2e,
Jasper Overbeeke

 
«StartVorige2122232425262728VolgendeEinde»

Pagina 21 van 28
 

Sponsoring