Algemeen
Raad de Stand 17 mei

Jasper
Alweer een tijdje geleden op 17-05 speelde DVS zijn laatste thuiswedstrijd, en dus ook de laatste raad de stand van dit seizoen. Voor deze gelegendheid was de grote rode peper te winnen: de jalapeno. Het was weer een spannend wedstrijd van DVS tegen Sporting West. Vele mensen hadden voorspeld dat ze zouden gaan verliezen, en in de eerste helft bleek dit ook. Pas in de tweede helft heeft DVS zich teruggeknokt van een achterstand en werd het bijna gelijk. De eindstand 13-14. Helaas had niemand het exact goed voorspeld maar Jasper zat er dit keer zo duidelijk het dichtste bij dat hij een prijs mocht uitkiezen. Hij koos voor de bioscoopbon! En nu is de jalapeno er nog niet uit dus de eerste thuiswedstrijd kan er weer gevochten worden om de rode peper! Tot volgend seizoen!

 
DVS D1 kampioen


Na dit jaar al twee keer tweede te zijn geworden, is het DVS'69 D1 eindelijk gelukt!
Op 24 mei werd de kampioenswedstrijd uit tegen streekgenoot ADO D1 gespeeld met uiteindelijk een mooie 2-4 overwinning!  Ondanks wat foutjes (zenuwen?) stond het bij rust al 1-3. Verdedigend ging het erg goed ! In de tweede helft ging het een stuk beter, er werden lange aanvallen gespeeld en er werden veel kansen gecreëerd, met een vierde, en laatste, doelpunt tot gevolg!
Een mooie afsluiting voor de D1 na een heel leuk seizoen!

DVSD1 kampioen 2e helft veld 2013-2014.jpg

 
Verslag Schoolsportdag vrijdag 23 mei

 

We hadden zowel 's morgens als 's middags veel mensen om er er een leuke dag van te maken.
Praatje vooraf en daarna 3 onderdelen bij 3 korven waar de kinderen uitleg kregen, 5 minuten per korf en daarna wisselen.
Korf nummer 1 elven, korf nummer 2 beginnen met een meter afstand bij eerst keer raak dan stapje achter uit ,3 keer missen is de volgende aan de beurt.
Sommige kwamen daar best ver mee. Derde onderdeel was 2 korven tegenover elkaar en dan schieten, meestal de meisjes tegen de jongens, bij 5 doelpunten werd er gewisseld.

Lees meer...
 
Foto's DVS 1 - Sporting West

 

Afgelopen zaterdag speelde DVS 1 alweer de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen. De wedstrijd werd helaas nipt verloren met 13-14 maar leverde wel een paar mooie foto's op.

Met dank aan Bas van der Ven!

DVS 1

 
Foto's kampioenschap B1

 

DVS B1 behaalde afgelopen zaterdag het kampioenschap in de 2e klasse. Gefeliciteerd allemaal!

Bekijk hier de foto's die tijdens de wedstrijd en het slagroomfeestje erna werden genomen door Elly van Kooten.

B1 kampioen

 
«StartVorige2122232425VolgendeEinde»

Pagina 21 van 25
 

Sponsoring