Algemeen
Wedstrijdschema najaar 2020

Het wedstrijdprogramma met scheidsrechter- en vervoerschema voor de 1e helft van de veldcompetie is bekend en kun je vinden op onze competitie-pagina of downloaden in handig pdf formaat.

 
Corona regels bij DVS'69

Er is een nieuw overzicht van de regels die bij DVS'69 zijn ingesteld in het kader van de Corona epidemie.

Voor spelers

 • Blijf thuis als je een van de volgende klachten hebt: neusverkouden, hoesten, benauwdheid of koorts(vanaf 38 graden). En blijf thuis als iemand bij jou thuis koorts heeft.
 • Binnen de lijnen van het veld mag je binnen de 1,5meter komen, buiten het veld geldt overal op het complex dat spelers van 18+ (?) 1,5 meter onderlinge afstand moeten bewaren!
 • Tijdens de wedstrijden worden geen handen geschud.
 • Op de reservebank moeten reservespelers en stafleden boven de 18 jaar ook 1,5m afstand van elkaar houden. Hiervoor kunnen extra stoeltjes worden gepakt uit het materiaalhok (ruim ze ook op na de laatste wedstrijd).
 • Kom omgekleed naar het complex en douche thuis.
 • Neem een gevulde bidon van thuis mee, dat scheelt weer drukte bij de kraantjes in de kantine.
 • Volgens de richtlijnen van de overheid mag je met meerdere huishoudens in 1 auto plaats nemen (bij uitwedstrijden). Het advies is om vanaf 13 jaar een mondkapje te dragen.


Voor Ouders/supporters

 • Blijf thuis als je / u een van de volgende klachten hebt: neusverkouden, hoesten, benauwdheid of koorts(vanaf 38 graden). En blijf thuis als iemand bij jou / u thuis koorts heeft.
 • Het is toegestaan om bij trainingen en/of wedstrijden te komen kijken, maar er dient ten alle tijden 1,5 meter onderlinge afstand te worden gehouden.
 • De kantine mag alleen gebruikt worden om iets te bestellen aan de bar en voor het toilet. Bij slecht weer kan men niet uitwijken naar de kantine, omdat er niet voldoende ruimte is om onderling 1,5m te hanteren.
 • Consumpties in de kantine worden bij voorkeur betaald met pin, cash wordt wel geaccepteerd.

 

Of bekijk hier het volledige overzicht in pdf formaat.

 
Popkoor Reflax repeteert bij DVS

Op vrijdagavond 4 september 2020 maakt popkoor Reflax uit Hendrik Ido Ambacht gebruik van de velden 2 en 3 en waarschijnlijk gaat dit de gehele maand september door op de vrijdagavonden. Het koor kan voorlopig niet terecht in Cascade door de corona maatregelen. Ze repeteren momenteel al 6 weken op het hoofdveld van ASWH. Vanaf 4 september kunnen ze daar niet meer terecht, vandaar dat ze DVS’69 hebben benaderd of onze vereniging plek heeft voor een stel repetitie avonden.
Tijdstip van repeteren is vanaf 19.30 tot 21.30 uur.

Momenteel valt het niet mee om een koor van ongeveer 70 personen te laten zingen in een gebouw, sporthal of eventueel een kerk door de corona maatregelen of plaatsgebrek. Vandaar dat de open lucht de enige optie is. Je hoort het koor alleen A-capella zingen, daar iedereen oortjes in heeft met muziek. Het is maar dat iedereen het weet i.v.m. eventuele planningen. Het bestuur is al op de hoogte en heeft zijn goedkeuring gegeven.
Er is bewust gekozen voor de vrijdagavond, daar er in principe geen buitenactiviteiten zijn.
Hopelijk heeft iedereen hier begrip voor.

Oproep!
Stel dat er iemand is binnen onze vereniging, of via een kennis, die het koor voorlopig een overdekte thuisbasis kan geven laat me het dan spoedig weten.
Moet wel voldoende ruimte hebben daar ieder koorlid op 1 ½  meter moet staan.
Het zal zeer op prijs gesteld worden, daar ze voorlopig niet in hun thuishaven Cascade terecht kunnen.

Nico Kars
Telefoonnummer  078-6812213
Mobiel:  06-11141843

 
Schoonmaakrooster 1e helft veld

Hopelijk heeft ieder er weer zin om op de vrijdagavond een klein uurtje de kantine en kleedlokalen schoon te maken.
De selectie mag dit uiteraard ook doen na de training op de donderdagavond.
Per volledig seizoen zijn de meeste ploegen slechts 2x aan de beurt (dit moet toch kunnen?)
Begintijd van de schoonmaak is altijd om 19.00 uur op de vrijdagavond en na een beetje doorwerken (bij voldoende opkomst ) kan men soms na een half uurtje al klaar zijn.

Opmerking:
Ruilen in onderling overleg.

Van ieder team verwachten we minimaal 4 spelers / ouders per schoonmaakdienst. Probeer dit met elkaar af te stemmen. Het heeft gen nut om met 16 man te komen daar we elkaar dan in de weg lopen.

Hier volgt het schema tot oktober.

21  augustus     Selectie  1 en 2     ( eventueel na de training op donderdag  20 augustus )
28  augustus     Selectie 1 en 2      ( de rest die niet heeft geholpen  op 21 of 20 augustus, of eventueel schoonmaken na de training op 27 augustus )
4   september    Senioren 3  en ouders van E1
11 september    Recreanten en ouders van D1
18 september    A1                 en ouders van E2
25 september    A2                 en ouders van C1
2    oktober        B1                  en ouders van C2

Nog even een laatste opmerking:

Probeer het zand van je schoenen ( vooral bij nat weer ) zoveel mogelijk te verwijderen voordat je de kantine binnenstapt na afloop van de training (de borstels staan er niet voor niets). Laten we met z’n allen hieraan werken en iedereen is dan tevreden om in een schone kantine te komen.

Tevens zijn we nog steeds op zoek ( al 2 seizoenen!!!!!) naar een vaste persoon die de coördinatie op zich wil nemen betreffende de schoonmaak op de vrijdagavond. (AANMELDEN bij Inge of Nico)
Ondergetekende stopt namelijk per heden (i.v.m. andere verplichtingen) en zal zich niet meer bemoeien hoe h.e.e.a. eraan toe gaat.

Namens de kantinecommissie
Nico Kars

 
Teamindeling 2020-2021

Beste jeugdleden, ouders en verzorgers,

Net als voorgaande jaren is de teamindeling weer een flinke puzzel geweest. Dit jaar is de puzzel extra ingewikkeld, omdat we al een poosje geen wedstrijden mogen spelen en we sinds kort pas weer mogen trainen. Met dank aan de trainers én de vrijwilligers, die zich elke week inzetten als coronacoördinator.

Bij het opstellen van de nieuwe indeling is zoveel als mogelijk rekening gehouden met de volgende uitgangspunten:

 • Jongens zoveel mogelijk bij elkaar in een team.
 • Zoveel mogelijk dezelfde teamsamenstelling.
 • Als een team opgesplitst wordt, dan het liefst per tweetal, zodat een jeugdlid niet als enige ineen nieuw team komt.

Op basis van deze uitgangspunten is een eerste concept opgesteld. Dit eerste concept is besproken met de trainers en coaches van elk team. Op basis van deze gesprekken is het concept aangepast en uiteindelijk geworden tot de vandaag gepubliceerde teamindeling.

Door een aantal afzeggingen hebben we dit jaar voor de lastige keuze gestaan om meerdere jeugdleden vervroegd naar een andere leeftijdscategorie door te schuiven. Hierdoor is het niet altijd mogelijk geweest om te voldoen aan onze uitgangspunten.

Aan het eind van dit vreemde seizoen nemen we afscheid van een flink aantal trainers en coaches.We willen hen bedanken voor hun soms jarenlange inzet voor onze jeugdleden. We hopen dat we in de toekomst misschien weer een beroep op hen kunnen doen.

Voor het komende seizoen hebben we voor bijna elk team trainers gevonden. Het is echter wel fijn om met z’n tweeën te kunnen begeleiden. Daarom zijn we voor sommige teams nog op zoek naar ouders/verzorgers die wekelijks een handje kunnen helpen. Als u daar belangstelling voor heeft, kunt u zich aanmelden via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Dit e-mailadres kan ook gebruikt worden als u op de nieuwe teamindeling wilt reageren.

Hierna volgt de teamindeling mét de trainers voor het komende seizoen. Let op! Op basis van nieuwe aanmeldingen/opzeggingen kan de teamindeling nog veranderen!

Namens de technische commissie,
Gertjan van Diggelen

Download hier de volledige teamindeling

 
«StartVorige12345678910VolgendeEinde»

Pagina 1 van 32
 

Sponsoring