Activiteiten
BBQ 8 juni

 

BARBECUE BIJ DVS
Zaterdag 8 juni is het weer zover onze jaarlijkse barbecue vindt dan weer plaats.
We beginnen om 18.00 met de barbecue aan te steken. Het lijkt ons gezellig om met zoveel mogelijk leden,ouders en niet leden het fantastische seizoen af te sluiten met een lekker barbecue. Er zit alleen wel een kleine bijdrage aan vast. Voor volwassene kost het 10,00 en voor de kinderen tot 12 jaar 5,00. Als je wilt opgeven kan dat achter de bar of via de e-mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Gelieve bij het aanmelden wel gelijk te betalen.
Dus twijfel niet en geef je gewoon op voor de gezellige barbecue. Laten we er met z`n allen nog een gezellig feestje van maken.

Groetjes de Activiteitencommissie
PS: Je kan natuurlijk ook gezellig heel de dag bij DVS komen kijken, want de recreanten hebben een leuk toernooi bij DVS

 

 
Versterking gezocht voor de AK!

 

Beste leden, ouders van DVS wij als Ak-commissie zijn hard op zoek naar leden of enthousiaste ouders die ons willen helpen met het organiseren van activiteiten voor onze jeugd maar ook voor de wat oudere leden.het kost niet heel veel tijd het is eens in de 4 weken op maandag avond vergaderen om 19.00 uur bent u/jij enthousiast meld u dan aan bij Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

.

 
«StartVorige123VolgendeEinde»

Pagina 3 van 3
 

Sponsoring