Sponsors
Sponsornieuws! DVS verwelkomt Ambacht Optiek als nieuwe sponsor

Ambacht OptiekAmbacht Optiek is één van de nieuwe sponsors van DVS'69! Niet alleen de vereniging zal baat hebben bij de sponsoring, ook DVS-leden zullen korting krijgen bij Ambacht Optiek. Bij aankoop van (zonne-)brillen en lenzen zullen leden van DVS'69 profiteren van verschillende kortingsconstructies (zie afbeelding). Daarnaast krijgt de vereniging een percentage of vast bedrag per aankoop. Ga dus snel naar Ambacht Optiek als je een nieuwe (zonne-)bril wil/moet kopen of als je nieuwe lenzen nodig hebt.

Binnenkort komt er tevens meer nieuws m.b.t. sponsoring. Tomas en Erik zijn al enige tijd bezig om nieuw leven te blazen in de Sponsorcommissie. Dit heeft al tot meerdere successen geleid, waarover later meer.

 

Ambacht Optiek advertentie

 
Sponsornieuws september 2013


Wij, als sponsorcommissie, willen van de gelegenheid gebruik maken jullie een update te geven betreffende onze vernieuwde sponsorcommissie. Onze commissie bestaat uit een enthousiast team, Dennis Ruinard, Robbin Molenaar, Avinash Ramautar en ikzelf Fred Smits.
Wij zijn sinds enkele maanden aan de slag gegaan en zijn blij te kunnen melden, dat naast verlenging van bijna afgelopen contracten, we inmiddels enkele nieuwe sponsoren voor onze vereniging hebben kunnen binnenhalen. 

Ons hoogtepunt tot nu toe is onze nieuwe hoofdsponsor, Dhr. Henri van Dommelen van de firma Compass uit Rotterdam. Jaqueline de Ruit, bestuurslid, heeft deze firma bij onze commissie aangedragen. Wij danken haar hartelijk voor deze enorm belangrijke bijdrage.
Compass zal onze eerste team gaan sponsoren en in de eerste zaalwedstrijd thuis van dit seizoen zal dit feestelijk worden gevierd als ons eerste team in de kleding van de sponsor zal aantreden. Meer informatie hierover in de komende nieuwsbrieven.Voor ons tweede team zijn wij inmiddels in gesprek met sponsoren om ook dit team van een sponsor te voorzien.

Tot slot wil ik iedereen oproepen in zijn of haar omgeving aan te geven, dat wij op zoek zijn naar bedrijven die ons als DVS willen sponsoren. Indien er interesse is graag contact opnemen met de sponsorcommissie. Diegene die een sponsor aandraagt, krijgt van onze commissie, afhankelijk van de hoogte van het sponsorbedrag, een beloning. Sportieve groet, namens de sponsorcommissie Fred Smits

 
Nieuwe shirts selectie

 

DVS 1 EN 2 IN NIEUWE SHIRTS
Sinds kort heeft de selectie van DVS’69 ook de nieuwe shirts en daar zijn we natuurlijk heel blij mee dat we weer een mooi clubtenue hebben om in te spelen. De kosten voor de aanschaf van de shirts zijn gesponsord en via deze weg willen we de sponsor hiervoor hartelijk bedanken!

DVS 1

DVS 2
Maar zoals u kan zien zijn de shirts nog blanco (omdat alleen de aanschaf is gesponsord), daarom zijn we als vereniging nog dringend opzoek naar een sponsor voor de selectie. Heeft u een bedrijf of weet u een bedrijf die graag op de shirts van de voltallige selectie vermeldt wil worden, laat het dan zo snel mogelijk weten aan iemand van het bestuur of de TZ.

 
Sponsorgeld

 

Het bedrijf Meerman Vlaardingen B.V., werkgever van Ruud Hartendorp, heeft 100 euro gedoneerd aan DVS'69 ten behoeve van de aanschaf van nieuwe ballen! Namens DVS'69, hartelijk bedankt hiervoor!

Meer informatie over Meerman is te vinden op www.meerman.nl

 
VriendenLoterij

Wilt u DVS ’69 een steuntje in de rug geven én kans maken op leuke prijzen? Dat kan bij de VriendenLoterij, dé loterij voor clubs, verenigingen en stichtingen! Om DVS ’69 in stand te houden, is geld nodig. Daarom is DVS'69 ongelooflijk blij met de steun van de VriendenLoterij.

Ook ú kunt DVS'69 direct steunen door mee te spelen in de VriendenLoterij. En u kunt er ook nog eens elke maand € 100.000,- mee winnen, of één van de tienduizenden andere prachtige prijzen!

 

VriendenLoterij: loterij voor gezondheid en welzijn

De VriendenLoterij geeft elk jaar miljoenen euro’s aan Nederlandse organisaties op het gebied van gezondheid en welzijn. Zoals bijvoorbeeld de Johan Cruyff Foundation, KWF Kankerbestrijding en Jantje Beton. En aan ruim 2.200 clubs en verenigingen, zoals DVS ‘69! Met steun van de

VriendenLoterij kan DVS ’69 leuke activiteiten organiseren en de materialen up-to-date houden.

 

Elke maand kans op € 100.000,- en elke week op € 25.000,-!

Een lot in de Sponsor Bingo Loterij kost slechts € 11 per trekking (14 trekkingen/jaar). Als u dat wilt, gaat de helft hiervan (€ 5,50) rechtstreeks naar DVS ’69, iedere maand opnieuw!

 

Speel mee, steun DVS ’69 en maak ook nog eens elke week kans op € 25.000,- of één van de tienduizenden andere prachtige prijzen!

 

Lees meer...
 
Meer artikelen...
«StartVorige12VolgendeEinde»

Pagina 1 van 2
 

Sponsoring