Wedstrijdverslagen
DVS pakt eerste winst!

verslag 9-9-2017

De DVS selectieteams revancheerden zich na de verliesrondes van het openingsweekend. Alleen de jeugd kon het net niet bolwerken.

In Klundert overklaste DVS-1 in het eerste bedrijf  thuisploeg DSO op veel fronten. Omdat het rendement te laag lag , resulteerde dat in een kleine voorsprong bij rust. Na de thee viel een lichte terugval bij de Ambachters te constateren waardoor  DSO kans zag en op 11-11 kwam. Twee terecht gegeven strafworpen brachten DVS in rustig vaarwater (11-13). De uiteindelijke 11-14 overwinning was zelfs mager: gezien het spelbeeld van de eerste helft had DVS de “dubbele cijfers” kunnen halen . Komend weekend op sportpark Schildman (15.30 uur) : DVS-WION1, dat nog op nul punten staat. DVS zal gewaarschuwd zijn!

DVS-2 had een zwak begin. Goede aanvallen maar slechte afronding (3-1), wat resulteerde in een 5-2. Gaandeweg de eerste helft herstelde DVS qua afronding (5-6). Ondanks de 5-7 na rust had DVS hetzelfde euvel en kon DSO weer langszij komen (7-7). In het laatste kwart had DVS de overhand en liepen de Ambachters uit naar  8-12.  In de slotfase kon de thuisploeg het DVS niet meer moeilijk maken (10-14).
DVS A-1 bood Albatros A2 in de eerste helft goed weerstand (9-7), maar na rust was de Zwijndrechtse thuisploeg duidelijk de meerdere. DVS scoorde nog slechts drie keer: eindstand 20-10. Komend weekend een thuiswedstrijd tegen TOGO A1, dat evenals DVS ook nog puntloos is (aanvang 12:30 Sportpark Schildman) .

 
Moeizame opening DVS

verslag 2-9-2017

De eerste speelronde van korfbalvereniging DVS69 liep niet geheel naar wens. Het was duidelijk dat de alle teams nog moesten wennen ni de veelal rigoureus veranderde team samenstellingen.

DVS-1 leed onder nieuwbakken coach Van der Linden een nipte nederlaag tegen Tilburg. Ondanks het flinke aantal mutaties in de selectie kon DVS het toch prima bolwerken tegen de Brabanders. Het geluk ontbrak bij de thuisploeg en verloor derhalve nipt: 15-17. Komende zaterdag wacht DSO, dat eveneens verloor

DVS-2 was incompleet de openingsronde en gaf daarmee de jeugd een kans. Het team speelde prima tegen de gedoodverfde titelkandidaat Tilburg-2 . DVS stond zelfs geruime tijd voor maar de thuisploeg ontbeerde de ervaring deze vast te houden tot het einde (12-14). Komende zaterdag hoopt DVS weer compleet te zijn als de ploeg op bezoek gaat bij DSO, dat ook de eerste wedstrijd verloor.

DVS A-1 liep continu achter de feiten aan tegen Top A2. De ploeg uit Zeeland bleef het initiatief houden (1-3) en verloor nipt. Komende zaterdag gaat DVS op bezoek bij Albatros A2, die de openingswedstrijd ruim won van TOGO A1

 
Laatste kampioenen DVS

verslag 3-6-2017

Korfbalteam DVS C1 trad aan ”in het hol van de leeuw” en mede-titelkandidaat Merwede. Na een spannende wedstrijd die eindigde in 8-8  kon het kampioenschap gevierd worden. Een knappe prestatie van dit team, want alle drie de competities die gespeeld worden in één seizoen zijn met een kampioenschap afgesloten. Op de foto gaat het team los “van vreugde” samen met coaches Marc en Willem. Trainer Remy van Kooten ontbreekt op de foto. De feestvreugde werd nog groter toen bekend werd dat Baan Woninginrichting de shirtsponsoring blijft verzorgen!  

DVS C1 kampioen voorjaar 2017.jpg

DVS B1 werd eerder geheel onverwacht kampioen dankzij eigen winst op Sporting Delta (13-8) en verlies van concurrent Korbatjo. Daardoor werd het korfbalteam alleenheerser in deze klasse! Het team van coaches Tomas en Christiaan ging er nog eens goed voor staan en juichten er niet minder om!

DVS B1 kampioen voorjaar 2017

 
DVS heeft dubbele gevoelens

(verslag 29-5-2017)

Het korfbal- vlaggenschip van DVS won plichtmatig de wedstrijd tegen het al eerder gedegradeerde OZC. De thuisploeg wilde er nog wel wat van maken op het snikhete sportpark Schildman, maar OZC zat al met de gedachten een klasse lager. DVS kon het permitteren de verdedigende teugels wat te laten vieren, waardoor het alsnog een doelpuntrijke wedstrijd werd (21-17). Echter al gauw drong het nieuws door dat koploper Fiducia verloor op de slotdag, en tegen Kinderdijk de kampioensstrijd aangaat. DVS wordt derde met slechts twee punten achterstand: een hard gelag na de nipt verloren strijd met Fiducia een week eerder.

Na afloop nam DVS  ingetogen afscheid van liefst zeven selectiespelers en succes-coach Beuk: vijf promoties in zeven jaar! Een geweldige korfbal-generatie, die zich van “eeuwige derdeklasser” heeft opgewerkt tot eersteklasser! De technische commissie van DVS doet er met nieuwbakken coach Tony Van der Linden alles aan om een nieuwe weg met korfbalsucces in te slaan!

Korfbalkampioenen deel-2!
DVS E1 kon al niet meer achterhaald worden, maar in de laatste thuiswedstrijd tegen RWA E4 liet deze leuke jeugdploeg nog maar eens blijken wie er de sterkste was in de poule: 15-2! Op bijgaande foto de juichende kids met coaches Arno en Melissa!
DVS B1 werd onverwacht kampioen dankzij eigen winst op Sporting Delta (13-8) en verlies van concurrent Korbatjo. Volgende week meer; dan weten we ook of DVS C1 kampioen wordt in de midweekse beslissende wedstrijd tegen naaste concurrent Merwede C2.

DVS E1 kampioen voorjaar 2017

 
DVS haakt af in titelstrijd en begroet eerste kampioenen

(verslag 20-5-2017)

De “korfbal-kraker” Fiducia1-DVS1 eindigde in mineur voor de Ambachters. DVS nam na een gelijk opgaande opening (4-4)  het initiatief en behield dat zeker 30 minuten vol (12-14). De thuisploeg was bijzonder effectief in de vrije ballen en mede daardoor achterhaalde het DVS (16-14).  De spannende slotfase (19-19) doelpuntte de thuisploeg weer raak uit vrije ballen. Komend weekend de laatste competitieklus voor vertrekkend DVS-coach Chris Beuk : DVS-OZC (aanvang: 15.30 uur Sportpark Schildman)

Het al veilig gespeelde DVS-2 had het tegen Fiducia-2 alleen vlak voor rust lastig toen de thuisploeg DVS naderde tot twee punten.  Verder liet DVS het niet komen (10-12).

De eerste kampioenen!
DVS begroette twee kampioenen van de club: DVS D1 en DVS C3. Komend weekend kan DVS B1 en zal DVS E1 zich als kampioen presenteren bij het gezellige clubhuis van DVS . We kijken er als vereniging naar uit!
DVS D1 werd kampioen dankzij winst op naaste concurrent PKC D3:  7-3. DVS kan niet meer ingehaald worden door de concurrentie. Op bijgaande foto straalt het gezellige meidenteam zichtbaar tezamen met de coaches Gertjan en Sander!

DVSD1 kampioen 2e helft veld 2016-2017.JPG

Foto van DVS D1

Ook het meisjesteam van DVS C3 werd kampioen na de winst op Sporting Delta C3 (5-3). Hard werken wordt beloond: sinds de zaal heeft het team van coaches Lisa en Pieter een enorme progressie gemaakt: toen derde en nu eerste! Een mooie prestatie van het hard-werkende meidenteam!
DVS C3 kampioen 2e helft veld 2016-2017

Foto: DVS C3

 
«StartVorige12345678910VolgendeEinde»

Pagina 5 van 31
 

Sponsoring