Wedstrijdverslagen
Verslagen E2 dd 5/10 en 28/9


Spirit E1- DVS E2   05 oktober 2013
uitslag 2-1 (rust 0-1)

Helaas zonder Zoë, maar gelukkig dankzij Eva uit de -F konden we afreizen naar Vlaardingen. Ook Sander kon mee omdat zijn wedstrijdje niet doorging. Eenmaal in Vlaardingen, tsjonge, wat was dat veld goed verstopt zeg, het lag gewoon in een woonwijk!
Spirit had vier “stevige”meiden en die wilden graag met hesjes spelen (om te wennen als ze tegen jongens speelden…).
In het eerste kwartje ging het gelijk op: 0-0. In het tweede kwartje probeerden we echt een keer de doorloop te doen en dat lukte: we probeerden het allemaal maar Shenna lukte het te scoren! Oei. Rust. 1-0 voor. We waren best al moe. Gelukkig even zitten in de zon (jaja wij wel) met wat limonade….
Na rust ging het al wat moeizamer. Het lukte wel wat beter niet steeds in de drukte te gooien, maar naar de zijkant. Maar Spirit lukte het meer de bal te vangen-gooien-schieten-vangen-schieten. We kwamen steeds moeizamer vrij maar kregen wel kansjes. In de laatste 10 minuten was de koek op, we werden allemaal moe (wij van het actieve coachen haha) en Spirit kreeg veel meer kansjes. We raakten ook beetje onze tegenstanders kwijt. Het werd eerst 1-1 en helaas vlak voor tijd 2-1. Dat konden we niet meer goed maken helaas. Wel hadden we nog een grote kans, maar we gingen te gehaast schieten. De strafworpen wonnen we wel; 7 voor ons en 3 voor hen en wij allemaal gescoord: dus: goed gedaan Kim, Ilse, Shenna en Eva!

DVS E2 - KOAG E4  28 september 2013
uitslag 5-3 (rust 3-1)

KOAG kwam zomaar met twee boys opdraven dus we dachten dat het een lastige ochtend zou worden! We begonnen toch goed! Shenna en Kim scoorden in het eerste kwartje al!. Na de 1 minuut rust scoorde KOAG ook pardoes, maar Zoë scoorde meteen ook weer een afstandschot. Met een 3-1 voorsprong lieten we ons de limonade halverwege goed smaken. Kim had er nog meer kracht van gekregen want die scoorde snel een mooi afstandschot. Toen werd het weer 4-2, en scoorde Kim opnieuw, knap hoor! In het laatste kwart scoorde KOPAG nog wel keer, maar was het 5-3. We schrokken ons rot, omdat de schedisrechter eerst zei dat het gelijkspel was geworden. Gelukkig had Edwin alles opgeschreven en was de coach van KOAG ook sportief en die zei dat ze gewoon verloren hadden. Het was ook gewoon een leuke wedstrijd! Ilse ,Kim en Zoë scoorden de “strafworpen” (maar dat doen we nog gewoon met een kort afstandschotje!). De strafworpen won KOAG net, want zijn scoorden er 4; nou ja, dat hadden ze ook wel een beetje verdiend :)

 
Verslagen E1 en F1 dd 5/10


Sporting Delta E2- DVS’69 E1  05 oktober 2013

Nadat we vier wedstrijden op rij verloren hadden, begonnen we dit keer uitstekend aan de wedstrijd. Binnen no-time scoorde Sander Baan 0-1.We stonden voor!!! Als snel maakte de tegenstander gelijk, maar dat liet Rens niet op zich zitten en hoppa 1-2. Op uitstekend aangeven van Sander van der Wulp (goede combi die twee!) scoorde Rens weer.1-3 dus. De tegenstander scoorde nog even 2-3. Daarna ging het snel. Maaike, Sander Baan (3x!!!), Nynke en Marit wisten allemaal te scoren en toen stond het 2-9. Dat liet de tegenstander niet op zich zitten en zij scoorden 3-9. Amber, Nikki en Henk stonden verder uitstekend te verdedigen. Rens wilde ook nog een keer scoren en zo werd het 3-10. In de slotfase scoorde Sporting Delta nog 4-10, maar dat maakte ook niks meer uit. WIJ HEBBEN GEWONNEN!!!! GOED GEDAAN ALLEMAAL!!!!

DVS’69 F1 – Oranje Wit F4 05 oktober 2013
Een belangrijke wedstrijd voor ons. We kunnen kampioen worden, dus we deden allemaal super ons best. De eerste tien minuten lukte het niet om te scoren. Maar daarna wist Mila de korf te vinden met een mooi schot.1-0. Vervolgens deed Jose hetzelfde. Met 2-0 gingen we de rust in.Na de rust was Martijn er in, hij gaat steeds beter spelen. Helaas scoorde de tegenstander 2-1. Laura probeerde ook te scoren, maar het lukte haar jammer genoeg niet. Mila wel, zij scoorde 3-1. Als laatste scoorde Eva, de eindstand werd 4-1. Super. Ook met de strafworpen wonnen we dik en het leuke was dat iedereen scoorde!!!

OPROEP!!!
AS. Zaterdag speelt de F1 de kampioenswedstrijd. Het is wel vroeg opstaan, want de wedstrijd begint om 09.00 uur. Wij zouden het heel leuk vinden als er veel publiek is voor ons jongste spelertjes. Dus kom allen kijken!!!!!

 
Verslagen E1 en F1 dd 21/9 en 28/9


Sporting Delta F2 – DVS ’69 F1  21 september 2013
Het was een koude zonnige ochtend en we hadden er zin in. Eva kon er vandaag niet bij zijn, maar gelukkig was Henk bereid om zijn oude team te komen versterken. Heel veel is er over de wedstrijd niet te vertellen, we speelden gewoon heel erg goed. Het samenspelen ging goed en het verdedigen geweldig.
Okay, eerlijk gezegd hebben we nauwelijks verdedigd want eigenlijk waren we continu in de aanval. Na de rust zette de tegenstander hun superspeler in, maar helaas voor hen, dat hielp lekker niets!Mila heeft 5x gescoord en Jose scoorde er 4! Toen stond het 0-9 voor ons. Een jongetje van Sporting Delta scoorde er toen ook 1, maar dat was in de verkeerde korf. Eigenlijk dus 0-10 voor ons maar dat vonden we zo zielig dat we hun dat ene doelpuntje maar hebben gegeven. De eindstand was dus 1-9. Goed hè!
Trouwens Martijn heeft voor het eerst 2 x 10 minuten kunnen spelen. Knap hoor, ventje!
En Henk bedankt voor het meedoen, dat was weer ouderwets gezellig!

Korbatjo F1- DVS’69 F1  28 september 2013
Een kort verslag want doordat Martijn er door zijn benauwdheid niet bij kon zijn, heb ik niks van de wedstrijd gezien. Ik weet wel dat ze weer gewonnen hebben en wel met 0-5. Goed gedaan hoor en nu gewoon goed doorgaan dan worden we vast Kampioen!!!!

ADO E1- DVS’69 E1  21 september 2013
Vandaag mochten we eens wat later spelen, zodat sommigen van ons konden uitslapen. Om half 11 gingen we pas richting ’s Gravendeel. De vorige wedstrijd hadden we verloren van hun en dat was een vrij pittige wedstrijd geweest. Tot de tanden toe gewapend begonnen we aan onze wedstrijd. Helaas zijn zij gewoon erg goed en wij gewoon ietsje minder. We werkten wel redelijk hard, maar konden toch niet voorkomen dat we met 7-0 verloren. Helaas, dit veldseizoen gaat het gewoon niet zo geweldig, maar we blijven doorzetten, hè jongens en meiden!

DVS ’69 E1 – Movado E1  28 september 2013
Op deze koude zaterdagochtend mochten we onze krachten meten met de jongens en meisjes van Movado. We hebben heel goed gespeeld, sommige kids zie je groeien dit seizoen. De goede trainingen van Richard beginnen zo onderhand hun vruchten af te werpen. We stonden 0-2 achter toen Sander Baan scoorde en dat deed hij weer toen we 1-5 achter stonden. Bij een 2-6 achterstand scoorde Nikki ook nog even. Helaas scoorde Movado ook nog en zo verloren we met 3-7. Jammer hoor, volgende zaterdag beter!!

 
Wisselend succes bij DVS


De hoofdmacht  van DVS liep een onverwachte zeperd op tegen Danaiden. DVS-2 pakte eindelijk de verdiende eerste winst en DVS-3 hield twee punten over aan twee gespeelde duels afgelopen week.

(KLASSE 2F) Danaiden – DVS 1 18-14 (5-5) 
Moeizame wedstrijd van de Ambachters, die veel te verduren had van de aanvallers van de thuisploeg. Omdat het slechts 5-5 stond bij rust, zou de tweede helft nog alle mogelijkheden kunnen bieden. Na rust vielen de ballen er nu wel in voor de thuisploeg en keek DVS tegen een flinke achterstand aan (10-5). DVS rechtte de drug en soorde in ieder geval wel mee, maar het was te weinig om Danaiden echt in verlegenheid te brengen.
Het zou wel eens een knotsgekke competitie kunnen worden want koploper ALO verloor eveneens. Ready, eerder de mindere van DVS, won van de ploeg uit Den Haag. Met drie ploegen deelt DVS nu de derde plaats, slechts twee punten volgend op koploper ALO.
Komend weekend (5 okt) gaat DVS, dat de komende week eindelijk de selectie nagenoeg compleet ziet worden, op bezoek bij Sporting West dat met DVS plek drie deelt. Het duel is in Amsterdam- Westerpark.

(KLASSE R3U) Rust Roest - DVS 2 8-10  (4-7)
DVS was op voorhand niet zeker toen het afreisde naar Eindhoven. Het behoudende gevoel bleek echter onterecht. De eerste helft speelde DVS zeer dominant, dreigde zelfs de thuisploeg te overlopen en scoorde een goed aantal goal. Het was eigenlijk nog te weinig, want DVS miste zelfs nog twee strafworpen en andere opgelegde kansen. Dit mankement had DVS fataal kunnen worden, omdat Rust Roest na rust angstvallig dichtbij kwam. Vlak voor tijd was het 8-9 en puntverlies dreigde zelfs nog, maar de verlossing was daar toen DVS het nu wel afmaakte.
Volgende week speelt DVS niet, wel spelen de Ambachters de derby tegen KCR op 8 okt in Ridderkerk; daarna volgt nog het thuisduel tegen Ventura Sport op 12 okt. Beide ploegen hebben ook de nodige moeite punten te vergaren dus dat worden interessante duels. De middenmoot is in zicht als DVS minimaal drie punten aan die ontmoetingen overhoudt!

(KLASSE R4R) DVS 3 – Nikantes 6-4 (3-1)
IJsselvogels 4 – DVS 3 8-6 (ruststand onbekend)
Drukke week voor DVS dat eerder onnodig verloor van het hoger geplaatse Ijsselvogels. Afgelopen zaterdag was er wel een degelijke wedstrijd van DVS dat in ieder geval op eigen kracht won en niet afhankelijk was van de makke van Nikantes. DVS staat in de middenmoot en zal meerdere goede resultaten moeten neerzetten om zich te nestelen in de top -3.

 
verslag E2 dd 24/9/13: Thor E1 - DVS E2 uitslag 8-1 (7-0)


We moesten naar Rotterdam , maar gelukkig was het niet zo ver. Leuk was dat trainer Sander ook keertje mee kon. Het team van Thor had 3 jongetjes en 1 meisje. Maar die boys konden rennen zeg! Al snel in het eerste kwartje raakte Kim geblesseerd aan haar arm na een botsing met... een jongetje.Helaas hadden we geen reserve. We gingen nog wel met goede moed verder. We verdedigden best goed ,maar die ene jongen he.... die draafde maar door en maakte veel goals.... veel te veel.... Ook die aardige mevrouw van een scheidrechter floot helemaal niet voor ons goede verdedigen.wij werden moeier en moeier (is dat correct gespeld?) en gooiden de ballen ook niet meer goed. Ilse kreeg enorme hoofdpijn: ook dat nog!Gelukkig was het rust, 7-0 achter, en het werd al donkerder en donkerder. Coaches Sander en Edwin pepten de boel op en we gingen echt proberen de ballen nu goed "naar buiten" te plaatsen in plaats van in de drukte. Dat hielp! Het ging zelfs beter! Alweer een kilometer van mijn schoe... oh nee we dwalen af...We scoorden een doelpunt omdat Shenna echt een harde aanloop nam voor een :   DOORLOOPBAL, EN DIE GING ERIN! 7-1. Thor maakte er nog wel eentje maar dat maakte niet meer uit, want we speelden het laatste kwart maar 5 minuten en was het dus afgelopen.
De strafworpen erna gingen waanzinnig goed! En die wonnen we dan weer met 3-1! Shenna, Ilse en Zoë scoorden. Kim deed nog even mee maar had echt te veel last van haar arm. Hopelijk is ze er zaterdag weer bij!

 
«StartVorige21222324252627282930VolgendeEinde»

Pagina 28 van 30
 

Sponsoring