Wedstrijdverslagen
Verslagen E1 en F1 dd 16/11 en 23/11

 

Korbatjo F1- DVS’69 F1   16 nov. 2013
Terwijl Sinterklaas in Groningen ons land binnenkwam, moesten wij spelen in Oud- Beijerland. Alle teamleden waren aanwezig, alleen onze coach Remy moest zelf een wedstrijd spelen. Gelukkig had Isabel twee prima assistent-coaches in de vorm van Sander (Martijns grote broer) en de grote zus van Eva. Fijn dat jullie hielpen hoor.
Het was voor ons doen best een moeilijke tegenstander. We moesten flink aan de bak en hadden nog veel meer doelpunten kunnen en moeten maken. Gelukkig scoorden Jose en Laura. Mila en Eva bleven proberen om ook raak te schieten en Martijn rende de longen uit zijn lijfje. Het bleef bij een 0-2 eindstand. Bij Korbatjo hadden ze waarschijnlijk een belangrijke wedstrijd want ze waren spandoeken aan het ophangen en ze zetten hele grote geluidsboxen neer. Wat een geluid kwam daaruit zeg, de papa’s en mama’s konden elkaar op de tribune niet meer verstaan. Maar het was wel gezellig die muziek tijdens de wedstrijd.

DVS’69 F1 – Ventura Sport F1  23 nov. 2013
En ja hoor, daar waren we weer. Dit keer zonder Mila maar Henk kwam weer meespelen. Nadat we ons warmgelopen en – gschoten konden we weer aan de wedstrijd beginnen. De tegenstander was dit keer best groot en goed. Het ging eigenlijk gelijk op. Martijn speelde weer 10 minuten en toen kwam Henk er voor hem in. Eva wist gelukkig te scoren en Henk deed dat ook. Zo eindigde deze wedstrijd net als vorige week in 2-0. Tot nu toe alles nog gewonnen, meisjes en jongens Ga zo door!

DVS’69 E1- KCR E1 23 nov. 2013
Onze tweede wedstrijd van het zaalseizoen,. De eerste wedsrijd hadden we gewonnen, dus vol goede moed traden we aan in de Sophiahal. Helaas nog steeds zonder Maaike maar gelukkig hadden we Zoe als goede vervangster. Al snel merkten we dat de tegenstander erg sterk was, en dan laten wij de kopjes hangen en geven al snel de moed op. Dat is jammer. We stonden al vrij snel met 0-5 achter. Marit scoorde nog 1-5. Na de rust speelden we een stuk beter en lieten we nog maar twee doelpuntjes door. De eindstand was dus 1-7. Niet de moed opgeven, dames en heren!!

 
DVS onderuit in topper


Een verwacht maar toch eervol verlies van DVS in de eerste topper van het seizoen. DVS maakte het VEO ruim 1/3 deel lastig en ging alsnog kopje onder.
Voor DVS-2 en -3 waren er de eerste overwinningen! 

2e klasse E: DVS 1 – VEO 1 14-18 (4-11)
Hoewel VEO vooraf hoog werd ingeschat, bleek DVS toch voldoende kansen te krijgen tegen de ploeg uit Voorburg. In het begin ging het gelijk op (4-4) maar daarna liet VEO zien waarom ze op veld een terechte eersteklasser is. Er werd met scherp geschoten, en DVS was niet in staat het gevaarlijke schot af te blokken. Rust 4-11. Na rust een indrukwekkende inhaalrace van de thuisploeg: DVS kroop dichterbij en kon zelf zich naast VEO spelen (11-11). Het publiek ging er nog eens goed voor zitten want een verrassing leek in de lucht te hangen. Echter VEO scoorde snel twee goals en bleef in het zadel zitten. DVS bleek niet bij machte nog enig verweer te geven want pas bij 11-16 kwam de ploeg pas weer tot score. VEO bleef soeverein meescoren waardoor DVS niet meer serieus dichtbij kwam (14-18)
Ondanks deze nederlaag staat DVS na drie wedstrijden keurig op een tweede plaats, de concurrentie is wel dichtbij nu. Komend weekend gaat DVS op bezoek bij DSO in Klundert. 

Res 3e klasse L: DVS 2 – Dijkvogels 3 19-4 (8-1)
Eenvoudige overwinning van DVS tegen een onthutsend zwak Dijkvogels-3. Omdat dit voor DVS pas de eerste punten zijn zal niemand daar om malen! Door deze overwinning sluit DVS meteen aan in de nog brede middenmoot. Daarin staat ook het Brabantse DSO, waar DVS komend weekend op bezoek gaat.

4e klasse Q: DVS 3 – ACKC 3 10-9
Eerste winst van DVS waarbij de uitslag vermoed dat het een lastige klip voor de Ambachters was. Dat was het niet. DVS had de buit al ruim voor het einde binnen, maar het liet bij 9-6 de bezoekers te makkelijk toe dichterbij te komen. Het is voor DVS het derde punt en daarmee bevindt de ploeg zich in de middenmoot.

Overige uitslagen:
DVS '69 4- Nikantes 4 11 -   5
DVS '69 5- ZKV 3 8 - 10
DVS '69 B1- PKC / Hagero B3  8 - 7
DVS '69 C2- DeetosSnel C4  1 - 16
DVS '69 D1- Albatros D1  2 - 5
DVS '69 D2- ACKC D3  9 - 1
DVS '69 E1- KCR E1  1 - 7
DVS '69 E2- ZKV E1  3 - 7
DVS '69 F1- Ventura Sport F  12 - 0

 
DUO-verslag van E2!!!!!


Hallo allemaal,
E2 meldt zich weer aan het front en melden een nieuwtje: naast Ilse H, Kim, Shenna en Zoë verwelkomen we liefst VIER nieuwe kids die mee gaan doen in de zaalcompetitie: Ilse R, Tamara, Jasmijn en Arinde. Allen hebben al meegetraind op het veld en gaan nu voor het “echie” meedoen! Met zijn allen hebben we er voor gekozen dat om de wedstrijd twee nieuwe kids (in duo’s voorlopig) de eerste wedstrijdminuutjes gaan maken!
In de zaal gaan we daarom zogenaamd “duo-verslagen” maken: dus TWEE wedstrijden in 1 verslag zodat alle kids aan bod komen in het stuk! Een unicum, denken Sander en Edwin :)

1e wedstrijd 9/11: DVS E2- Reeuwijk E2 uitslag 4-11 (1-6)
Helaas was Shenna geblesseerd aan haar voet, maar konden daarom Ilse R en Tamara meteen hun eerste speelminuten maken en hoefden zie niet te wachten tot de tweede helft. Leuk dat Shenna met haar moeder wel kwam kijken!
Reeuwijk had twee jongens (jammer, want op het veld hadden ze er maar eentje!), dus dan is het altijd wat ruwer voor onze meiden!
Kim was er eerst nog zenuwachtig van maar liet zien dat ze juist wel heel goed een jongen kan verdedigen: goed hoor! We kwamen met 0-2 achter maar Zoë bracht meteen de spanning terug. Tamara deed het hartstikke goed en merkte dat het al best veel lopen was!
Helaas werd het 1-3 en daarna ging Ilse R het proberen (de “R” is van Robijns; Ilse H is de “H” van Huijgen hebben we m nog?). Ilse R rende er op los en merkte ook dat het best lastig is om goed te staan bij het verdedigen. Je zag dat Reeuwijk gewoon al ietsje langer korfbalde. Bij rust stond het 1-6.
Eigenlijk was na rust hetzelfde. Tamara en Ilse raakten steeds meer gewend en krijgen zelfs al kansjes: prima! Reeuwijk had een kleine meid die goed schoot zeg! Gaan we ook doen, en dat deden we ook: Zoë maakte liefst drie goals erbij en zo verloren we wel maar hadden we mooi toch vier doelpunten gemaakt.
Enne… Ilse H hield iedereen voor de gek: ze doet alsof de tegenstander kan schieten maar als Sander en Edwin roepen dan staat ze er best vaak weer net op tijd bij om te verdedigen haha.  
De strafworpjes won Reeuwijk: 1-4.

2e wedstrijd  23/11: DVS E2- ZKV E1 uitslag 3-7 (0-5)
Gelukkig was Shenna er weer en gingen Jasmijn en Arinde hun eerste speelminuutjes maken in tweede helft. Tamara was er ook gewoon bij om aan te moedigen hoewel ze dit keer niet zou spelen: fijn hoor!
Ze keken hun ogen uit in het eerste helftje. Ook hoe ZKV ook met twee jongetjes kwam en wij dus weer de hesjes aan moesten. Het was lastig want de jongetjes maakten zo’n beetje alle doelpunten (0-5 halverwege)
Na rust ging het beter. Jasmijn begon en gooide er een hoop energie tegenaan: daardoor kreeg ze al echt een paar kansjes! Ze heeft er echt zin in en dat is leuk om te zien! Ook maakte Kim een doelpunt en ook Zoë: 2-5!
Arinde, die toch gekomen was ondanks haar moeders verjaardag (super cool!), kon daarna Jasmijn afwisselen en dat ging ook goed: ook zij kreeg kansjes en ving ook goed de ballen! Zoë maakte nog een doelpunt en zo hadden we er toch weer 3. Helaas had SKV er 7, maar wij hadden de tweede helft gewonnen!
De strafworpen wonnen we dit keer: 4-2!

Volgende wedstrijden: 30/11 Ten Donck- DVS E2 (Ridderkerk) en 7/12 DVS E2 – Thor E1 (H.I.Ambacht-Sophia)

 
Tweede slag DVS


DVS pakte de tweede winst alweer in deze nog prille zaalcompetitie. Weidevogels was het slachtoffer. DVS-2 had uitzicht op een punt, maar de tijd bleek tekort. DVS-3 pakte het eerste puntje.

2e klasse E: Weidevogels 1- DVS 1 14-16
Weidevogels zat goed in hun vel en DVS beleefde een minder dag. Toch had DVS het initiatief, maar verder dan een voorsprong van vier goals reikten de Ambachters niet. In bepaalde fasen van de wedstrijd waren de DVS-aanvallers niet bij machte het verschil te maken. Daardoor achtte de ploeg uit Bleiswijk zichtzelf kansrijk en bleef het DVS volgen op twee punten. Dat verschil stond al bij rust op d e borden, en ook in het tweede bedrijf bleef dat verschil steeds terugkomen. DVS leek definitief haar slag te hebben geslagen tien minuten voor tijd, maar kwam de thuisploeg toch weer terug, en naderde het DVS tot op een punt. Tot tevredenheid van DVS-coach Beuk maakte nu wel een vak het verscil en kon toch de winst binnen gehaald worden.In de competitie staat DVS nu verrassend aan kop, samen met het Voorburgse VEO. Komend weekend dus een heuse topper in de Sophiahal, als VEO op bezoek komt!

Res 3e klasse L: Weidevogels 2- DVS 2 10-8 (8-4)
DVS liet de achterstand te ver oplopen de eerste helft en kon dat, na een prima tweede helft, niet meer goedmaken. DVS-coach Hartendorp, dat twee spelers met blessures zag uitvallen, beseft dat dit een gemiste kans op de eerste punten was!

4e klasse Q: Oranje Wit 6- DVS 3 9-9 (5-4)
Een hoop gepuzzel bij de Ambachters om een representatief op de been te brengen. Twee B-jeugdspelers deden het prima en waren mede verantwoordelijk voor het eerste broodnodige punt van DVS.

Overige uitslagen:
Oranje Zwart /De Hoekse 3 - DVS '69 5 17- 7
Vitesse B2 - DVS '69 B1 5-13
Vitesse C2 - DVS '69 C1 6- 7
Korbatjo F1 - DVS '69 F1 0- 2

 
Verslagen E1 en F1 dd 9 november


DVS’69 F1 – Sporting Delta F2 09 november 2013
Nadat we op het veld ongeslagen kampioen zijn geworden, waren we tot op het bot gemotiveerd om zo door te gaan.  De tegenstanders waren we op het veld al twee keer tegengekomen dus we hadden er wel vertrouwen in. Helaas was Eva afwezig. Voor Martijn was het de eerste keer dat hij in de zaal speelde, dus best wel even spannend. Henk kwam ons versterken. Al vrij snel scoorde Jose en daarna Mila, toen Jose weer, daarna Henk en toen Milaweer. De tegenstander scoorde ook en het was 5-1. We gingen gewoon verder dus Henk scoorde weer en daarna Mila twee keer.  Ook de tegenstander wist de korf te vinden en zo werd het 8-2. Jose wilde ook nog een keer scoren en maakte er een mooie 9-2 overwinning van!
Goed gedaan, meiden en jongens. Ga zo door. En Henk, bedankt voor het invallen(hij is meteen vastgelegd voor nog twee wedstrijden!).

DVS’69 E1- Nieuwerkerk E2 09 november 2013
De eerste wedstrijd van het zaalseizoen, altijd weer even wennen! Helaas moeten wij het voorlopig zonder Maaike doen, we missen haar!! Sterkte meid  we vonden het heel leuk dat je even kwam kijken! Marit was ook nog afwezig, maar gelukkig wilde Zoë graag invallen en ook Manon zat als invaller op de bank. 
Na een gedegen warming-up in de vorm van plaatjes ruilen en donderjagen, gingen we aan de bak. Het was een hele goede wedstrijd, we waren in vorm, speelden goed samen en gingen voor elke bal. Nikki had een superdag, die legde er vandaag 6 in het mandje. Goed he?! Sander Baan wilde niet achterblijven en scoorde er ook 1. De tegenstander scoorde drie keer. Dus dat resulteerde in een 7-3 overwinning voor ons! Geweldig gespeeld, dames en heren!
Een complimentje voor jullie allemaal! En een bedankje voor Zoë die echt supergoed ingevallen is en voor Manon die op de bank zat!

 
«StartVorige21222324252627282930VolgendeEinde»

Pagina 26 van 30
 

Sponsoring