Wedstrijdverslagen
Matig slotweekend DVS


Het voor de prijzen uitgespeelde DVS-1 verloor een punt bij middenmotor Velocitas. DVS-2 bracht kampioenskandidaat Velocitas-2 in verlegenheid maar verloor alsnog. DVS-4 miste op een haar na het kampioenschap in het rechtstreekse duel met koploper GKV.

Res 3e klasse L: Velocitas 1- DVS 1 12-12 (6-6)
In een gelegenheidsformatie probeerde DVS het veilig gespeelde Velocitas te bestrijden. Echter door die onwennigheid kon DVS niet boven zichtzelf uitstijgen. Na de 6-6 ruststand was de scoringsdrift niet meer in het gehele team aanwezig, maar kon toch nog een punt veilig gesteld worden.DVS eindigt, zoals al verwacht sinds enkele weken, op de tweede plaats. In deze klasse geeft die plek geen recht op promotieplaatsen.

Res.2e klasse E: Velocitas 2- DVS 2 13-11
Goede wedstrijden van de Ambachters, dat bij 12-11 de uitgelezen mogelijkheid had om thuisploeg Velocitas van een beslissingswedstrijd af te houden. De op dat moment verkregen strafworp werd gemist, waardoor Velocitas alsnog de wedstrijd besliste en dus nog een keer mag opdraven. DVS eindigt op een verdienstelijke vierde plaats.

DVS-4 speelde een spannende uitwedstrijd tegen GKV-4. Beide ploegen konden kampioen worden en de laatste zaalwedstrijd moest de beslissing brengen. DVS had wel het initiatief en mede door de spanning waren er weinig doelpunten (1-3 ruststand) . Na rust drukte thuisploeg GKV door en pakte de (bijna) verlossende 4-5 voorsprong. Vlak voor tijd maakte DVS nog gelijk, maar de tijd was tekort om GKV definitief van de troon te stoten. DVS eindigt dus definitief tweede.

Overige uitslagen en eindklasseringen:

HKC 4 - DVS '69 3                             8 -   5      DVS eindigt zesde van de acht ploegen

DVS 5                                                    vrij          DVS eindigt zesde van de zes ploegen

Merwede B2 - DVS '69 B1                11 - 11   DVS kampioen

Albatros C1 - DVS '69 C1                 10 -   2   DVS eindigt zesde van de zeven ploegen

Sporting Delta C4 - DVS '69 C2      1 -   1      DVS eindigt zesde van de zeven ploegen

DVS D1                                                 vrij          DVS eindigt gedeelde tweede van de zes ploegen

DVS D2                                                 vrij          DVS eindigt  derde van de zes ploegen

NIO E1 - DVS '69 E1                          10 -   1   DVS eindigt vijfde van de zeven ploegen

Spirit E1 - DVS '69 E2                       4 -   1      DVS eindigt laatste

ADO F2 - DVS '69 F1                         1 -   9      DVS kampioen

 
Verslagen E1 en F1 dd 1-3

 

DVS’69 F1- Korbatjo F1 01 maart ’14

De laatste thuiswedstrijd in de zaal was meteen het decor van de kampioenswedstrijd van de F1. Met de 4 dames in het veld en Martijn aan de kant omdat hij ziek was ( maar wel kwam kijken) gingen we van start. DVSF1_20140301_1.jpg

Het was een super spannende wedstrijd waarin de stand gelijk opging, maar aan het eind konden we gelukkig net wat meer scoren zodat we met 6-4(3x Eva, 2x Mila en 1x Jose) wonnen.

KAMPIOEN!!!!!!

Geweldig gedaan dames en heertje! Jullie hebben dit seizoen super gespeeld en wat belangrijker is , jullie zijn een heel leuk en gezellig team. Iedereen heeft iets bijzonders, Mila die topscoorder is, Laura die echt ontzettend goed kan verdedigen, Eva die de mooiste afstandsschoten laat zien, Jose die gewoon elke wedstrijd scoort en waar geen aanvaller langs komt en Martijn die zo ontzettend zijn best doet. En niet te vergeten coach Remy, die altijd rustig blijft en coach Isabel die de kinderen tot hun tweede kampioenschap brengt.

GEFELICITEERD F1 met het behalen van het KAMPIOENSCHAP!
DVSF1_20140301_2.jpg

DVS’69 E1- Vriendenschaar E1 01 maart ‘14
Nadat de F1 klaar was met feestvieren (Gefeliciteerd, F1!) konden wij aan de bak. Er was alleen een groot probleem. De scheidsrechter was niet op komen dagen. Na wat geharrewar aan de zijlijn was Sander Hello bereid om te fluiten. Bedankt daar voor, Sander!
De hele wedstrijd ging het eigenlijk gelijk op. We waren gelijkwaardig aan elkaar en dat is ook wel eens leuk. We stonden strak te verdedigen en de aanvallers deden ook goed hun best, alleen die stomme ballen wilden er niet in. In de rust kregen we een flinke peptalk van Richard en Christiaan en dat hielp. In de laatste tien minuten wist Rens de korf twee keer te vinden, de tegenstander deed dat maar een keer. Dus we hebben lekker gewonnen met 2-1!

Goed gedaan, E1!

 
DVS onderuit; eerste kampioenen bekend


Waar DVS-2 nog een punt haalde, daar ging in een nare wedstrijd het vlaggenschip verrassend ten onder tegen de selectie van Fluks.

Res 3e klasse L: DVS 1 - Fluks1 12-15 (5-6)
In de beginfase was DVS sterker dan de bezoekers uit Noordwijk (3-1) , maar Fluks toonde letterlijk de spierballen, wat de sfeer in de wedstrijd veranderde. Fluks kroop dichterbij en stond zelf voor bij rust (5-6). Het bleef een onvriendelijke wedstrijd na rust en DVS-coach Beuk, die al eerder aangaf zijn dienstverband met een jaar te verlengen, hamerde erop uit een ander vaatje te tappen. Dat lukte uiteindelijk een keer niet, de ommekeer kwam niet en DVS bleef achter de feiten aanlopen. Met nog een wedstrijd te gaan zal DVS tweede blijven, VEO werd officieel kampioen.

Res.2e klasse E: DVS 2 - Fluks2 12-12 (8-3)
Hoewel DVS op achterstand kwam (0-2), liep het team van coach Hartendorp rap uit naar de 8-3 ruststand.. Zelfs na rust (9-3) leek er geen vuiltje aan de lucht maar bracht een wissel aan Fluks zijde- en het niet goed uitvoeren van verdedigende taken aan DVS-kant-, de ommekeer. Hoewel DVS leek te pareren (via 9-7 naar 11-7) stond er ineens drie minuten voor tijd 11-12 op het scorebord. Gelukkig werd het ruwe spel van de bezoekers in de slotfase alsnog afgestraft met een strafworp, die DVS keurig afrondde,  en waardoor alsnog een schamel puntje werd vergaard.

DVS-4 heeft nog kans op een kampioenschap, na de winst op mede-concurrent DeestosSnel (8-4). Nu mag DVS in een rechtsreeks duel met de nummer-1 (GKV-4) gaan bepalen wie er met de eer aan de haal gaat!

DVS B kampioen!
Hoewel DVS zich al eerder kampioen mocht noemen, wird het feestje in eigen huis gevierd. KCR was een gewillig slachtoffer en DVS won eenvoudig met 10-2.
DVSB1 kampioen zaal 2013-2014_400px.jpg

DVS F kampioen
Het jongste DVS-team behaalde alweer het tweede kampioenschap in een half jaar tijd. Het werd een erg spannende wedstrijd, hoewel dat meer kwam omdat DVS de kansen miste. Korbatjo bleef bij tot 4-4, toen uiteindelijk DVS het verschil maakte (6-4). Ingekopieerd en BIJLAGE: het team onder leiding van Isabel en Remy ging er eens goed voor staan voor het Ambachtse publiek: Martijn, Mila, Eva, Jose en Laura: van harte gefeliciteerd!!!

DVSF kampioenzaal 2013-2014_400px.png

Overige uitslagen:

DVS '69 3 - KCR 7                              12 - 12

DVS '69 5 - Good Luck 3                   7 - 14

DVS '69 B1 - KCR B2                        10 -   2

DVS '69 C1 - ONDO C1                    4 - 10

DVS '69 C2 - SKV C1                        3 -   6

DVS '69 D1 - Merwede D4               12 -   1

DVS '69 D2 - SKV D1                        1 -   4

DVS '69 E1 - Vriendenschaar E1    2 -   1

DVS '69 E2 - Trekvogels E1             1 -   7

DVS '69 F1 - Korbatjo F1                  6 -   4

 
DUO-verslag van E2 nr. 5


Op 2 februari moesten we weer thuis spelen in de Sophia hal. We moesten tegen Ten Donck, daar hadden we het eerder ook al lastig mee, mede omdat het een E1 team was (met 1 jongetje erbij). Tamara en Ilse R waren weer aan de beurt! Het eerste deeltje was eigenlijk het beste deeltje: we speelden best goed, aleen we kregen een paar doorloopballen tegen. We mogen gerust wat verder op afstand gaan staan als de tegenstander van ver aan komt rennen! Toch maakten we 1-3 door een mooi doelpunt van Tamara. Het tweede deeltje vergeten we maar snel want de tegenstander was gewoon snel en schoten ook nog eens goed.  1-9 ! Na rust ging het snel. Ten Donck maakte toch een hoop doelpunten! Kim liet zien dat ze ook een goed schot heeft en maakte onze tweede goal! Toch gingen we steeds weer wat beter letten op ons verdedigen, maar ja als de tegenstander dan gewoon mooie doelpunten maakt dan is het maar zo. Ten Donck won met 2-23.
De strafworpen gingen weer supergoed en wij maakten er vijf: Ilse H 2x, Tamara, Shenna 2x. Ten Donck ook vijf: dus 5-5!

Op 8 februari mochten Arinde en Jasmijn weer meedoen in de uitwedstrijd tegen Thor E2. In Rotterdam begonnen we echt heel goed, we kwamen zelfs voor door een afstandschot-doelpunt van Ilse. Misschien kwam dat wel omdat een heel snel jongetje van Thor nog even niet meedeed? Nou goed, de scheidsrechter liet de wedstrijd doorspelen en helaas kregen we goals tegen. We moeten echt leren de concentratie vast te houden bij het verdedigen. Na de grote rust werden we al wat vermoeider en scoorde Thor twee maal. We probeerden al paar een doorloper wat bijna een doelpunt opleverde! Het laatste deeltje lieten we er nog slechts eentje door, dus was de eindstand 6-1. Maar het was zeker een leuke wedstrijd: als we sneller bij de korf komen en sneller leren schieten gaan er vast meer goals vallen!! De strafworpsessie ging verrassenderwijs een keer verloren. Normaal winnen we die wel maar 1 keer scoren was te weinig (doelpuntje Ilse!), te meer Thor er twee maakte! Nog twee wedstrijden en dan is de zaalcompetitie al weer voorbij: dat wordt aftellen! Volgende en laatste duoverslag rond 10 maart!

 
Verslagen E1 en F1 dd 1/2 en 8/2


DVS’69 F1 – Vriendenschaar F3  01 februari ’14
In deze nieuwe maand hoeven we maar 1 wedstrijd, de rest hebben we vrij. Na een goede warming-up begonnen we met heel veel zin aan de wedstrijd. Martijn stond er als eerste naast. De meiden speelden al meteen goed en Mila opende de score 1-0. Eva liet al snel haar befaamde afstandschot zien, 2-0. Helaas kwam Vriendenschaar al snel terug tot 2-2. In de tweede helft kwam Martijn steeds meer aan de bal, gaat steeds beter, manneke! Jose scoorde ook en even later maakte Laura 4-2, dit was ook de eindstand. Weer gewonnen, goed gedaan Effies!!De strafworpen verloren we helaas, maar dat mag de pret niet drukken.
Tot 1 maart, dan spelen we onze KAMPIOENSWEDSTRIJD!!!!

DVS’69 E1- Korbis E1 01 februari ’14
De uitwedstrijd in Waddinxveen tegen Korbis hadden we met 8-2 verloren, dus we hadden er een hard hoofd in. Maar vol goede moed begonnen we aan deze wedstrijd. Als snel bleek dat Sander Baan weer in zeer goede doen was, want hij scoorde al snel 1-0 en 2-0. Dat gaat lekker!! Na het wisselen van vak  werd er wederom snel gescoord. Rens zorgde voor 3-0 en 4-0. Wauw! Helaas scoorde Korbis tegen 4-1. Na de tactische bespreking van onze supercoaches Richard en Christiaan, kwamen we weer goed uit de startblokken. Sander Baan deed wat iedereen hoopte. Hij zorgde voor 5-1, Korbis scoorde 5-2, Sander zorgde met zijn 4e doelpunt voor 6-2. Als laatste scoorde Korbis nog en zo kregen we een 6-3 eindstanWe hebben heel goed gespeeld, zeker het verdedigen gaat steeds beter, ga zo door jongens en meisjes!

Vitesse E2- DVS’69 E1 08 februari ’14
Een wedstrijd om snel te vergeten. Het zat ons gewoon niet mee, de scheidsrechter wilde ook niet echt mee werken. Gewoon heel jammer. Sander Baan zorgde al snel weer voor een 0-2 voorsprong. Helaas kwam Vitesse snel terug tot  3-2. Rens wist de stand nog terug te brengen tot 3-3. Daarna werd het heel spannend, alleen wist Vitesse wel te scoren en wij niet. Helaas 4-3……

 
«StartVorige21222324252627282930VolgendeEinde»

Pagina 23 van 31
 

Sponsoring