Wedstrijdverslagen
Verslag veldseizoen E1

 

Ook hier het door drukte er niet van gekomen om van elke wedstrijd een verslag te schrijven, volgend seizoen beter! Dit seizoen was een seizoen van extremen, slecht spel, goed spel, zware regenbuien, bijna tropische temperaturen, veel spelers, weinig spelers.enz. Toch hebben we er een leuk seizoen van gemaakt. De laatste wedstrijd speelden we thuis tegen Vriendenschaar. Al snel kregen we door dat dit onze beste wedstrijd kon worden. Nikki opende de score en had het de rest van de wedstrijd voortdurend aan de stok met haar tegenstander. Sander B. scoorde er ook nog 2 en ook Marit legde er twee in het mandje. Sander van der W. wilde niet achterblijven en scoorde er ook twee. Helaas werd een daarvan afgekeurd. De eindstand was een mooie 6-2 overwinning! Prima gedaan, dames en heren!


Tijdens dit seizoen hebben we een super invalster gehad, Zoe, bedankt. Dit team valt aan het eind van het seizoen ook uit elkaar, zij worden verspreid over de D1, D2 en D3. Succes allemaal volgend seizoen. En coaches Richard en Christiaan bedankt voor alles!

 
Verslag veldseizoen F1

 

Door drukte is het dit seizoen niet gelukt om een verslag van elke wedstrijd te maken daarom een verslag van het seizoen en een korte samenvatting van de laatste wedstrijd. Na zowel veld- als zaalseizoen als eerste geëindigd te zijn, werden de F’jes dit seizoen een klasse hoger ingedeeld. En dat hebben we geweten ook, ineens was er sprake van tegenstand en tegendoelpunten, kwamen we achter, speelden we gelijk en verloren we opeens. Toch hebben we altijd heel erg ons best gedaan en gevochten voor wat we waard waren, soms verloren we in de laatste minuut……………. De laatste wedstrijd moesten we tegen WION die helemaal onder aan stonden. Maar toch voor we het wisten, stonden we 0-2 achter. Pas toen kwam de doelpuntenmachine op gang. Jose(2x) en Mila (2x) wisten de stand op 4-2 te krijgen. Laura verdedigde geweldig en Martijn rende zijn tegenstander helemaal gek. Eva scoorde er vervolgens nog even 3 zodat we het seizoen konden afsluiten met een 7-2 overwinning!! Goed gedaan!


Dit super team valt nu uit elkaar omdat de meiden doorgaan als team naar de E2 en Martijn bij de F’jes blijft. Jammer want het was niet alleen een goed team maar ook een heel gezellig team. Bedankt super coaches Isabel en Remy voor jullie inzet dit seizoen!!

 
Laatste speelronde DVS

 

In de laatste speelronde haalden de selectieteams van DVS nog punten en konden de eindrangschikkingen met tevredenheid bekeken worden.

(KLASSE 2F) ALO1 – DVS 1                   14-14

Gelijkopgaande wedstrijd in Den Haag “om des keizers baard”, waarbij DVS liet zien dat het het seizoen goed wilde afsluiten. Pas na rust leek de thuisploeg afstand te nemen maar DVS achterhaalde ALO. Tegen het einde van de wedstrijd stonden de Ambachters zelfs nog twee punten voor, en leek de overwinning binnen. ALO toonde veerkracht (13-14), en zag kans DVS vlak voor het einde toch nog een punt af te snoepen.

DVS, dat onverwacht lang meestreed in de poule om de koppositie, eindigt uiteindelijk keurig vierde in deze klasse.

(KLASSE RES.3U) VENTURA SPORT 3 – DVS 2       7-10

De stand in de poule vooraf deed vermoeden dat beide ploegen er wel een leuk duel van zouden maken. Helaas werd het onverwacht ruw duel. Toch gaf de terechte overwinning van DVS meteen een mooi beeld op de ranglijst: na enkele lastige weken eindigt DVS uiteindelijk verdienstelijk (gedeeld) derde!

Kampioenengalarij

DVS B1 won betrekkelijk eenvoudig van het Delftse DKC (6-10) .Het team van DVS-coach Schaap was vorige week al kampioen geworden, maar ging er voor deze gelegenheid nog eens goed voor “staan”!!!

DVS D2 won in Zwijndrecht van buurtgenoot Conventus (1-6) en is nog steeds ongeslagen. Met nog een wedstrijd te gaan is het team van Michelle en Nadine al kampioen!

 

DVSB1 kampioen veld 2013-2014.jpg
DVSD2 kampioen 2e helft veld 2013-2014


 

Overige uitslagen:

Vriendenschaar 4 - DVS '69 3 11 - 8
Kinderdijk 4 - DVS '69 4 11 - 9
DVS '69 5 - KCR 9 16 - 12
DKC B1 - DVS '69 B1 6 - 10
DVS '69 C1 - Albatros C1 3 - 10
DVS '69 C2 - Ventura Sport C3 4 - 2
Conventus D2 - DVS '69 D2 1 - 6
DVS '69 E1 - Vriendenschaar E3 6 - 2
DVS '69 F1 - WION F1 7 - 2
 
Inhaalrace DVS te laat

 

DVS heeft geen punt kunnen pakken tegen Sporting West, dat nog niet vrij van degradatiezorgen was. DVS stond continu achter, maar had ineens zicht op een punt. De tijd bleek tekort: 13-14.
 
 

(KLASSE 2F) DVS 1 – Sporting West                13-14 (7-10)

Op papier was het duel louter nog interessant voor DVS in de strijd om plek drie. Sporting West kon zich met hierna nog een duel te gaan, definitief veilig spelen. In het begin ging het duel nog gelijk op, maar de gemotiveerde ploeg uit Amsterdam liep vervolgens uit naar 2-6. Het was een rommelige fase: arbitrale beslissingen vielen keer op keer in DVS-nadeel uit. Door “geel te tonen” aan een speelster van de thuisploeg hoopte de arbiter de rust te houden. Wonderbaarlijk herstelde DVS zich (6-8), maar liet het Sporting West voor rust weer verder weglopen (7-10).

Na rust drong DVS direct aan (8-10), maar bleef Sporting West ongemene scherp (9-13). De Amsterdammers waanden zicht letterlijk als figuurlijk veilig, maar DVS gaf nog niet op. Het werd nog zelfs ongemeen spannend in de slotfase toen DVS al in de nek hijgde van de bezoekende ploeg (13-14). Enkele kansen volgden nog maar het geluk bleef uit voor DVS, dat met een nederlaag de laatste thuiswedstrijd afsloot. Komende week gaat de ploeg nog eenmaal erop uit, tegen ALO. Deze ploeg uit Den Haag zag het onderlinge duel met Danaiden (koploper) afgelopen zaterdag verloren gaan (16-15) zodat Danaiden niet meer te achterhalen is. Het duel met DVS is dus voor “des keizers baard”.

Aanstaande kampioenen

DVS B1 en DVS D1 kunnen niet meer achterhaald worden in de stand na de overwinningen afgelopen weekend

DVS '69 B1 - Vitesse B2    14 -   5

ADO D1 - DVS '69 D1           2 -    4

DVS D2 speelde niet en is na afgelopen weekend ook niet meer te achterhalen. Wel volgen nog twee wedstrijden dus volgende week dus meer nieuws over deze aanstaande kampioenen!

Overige uitslagen:

DVS '69 3 - KCR 6                           16 - 7

DVS '69 4 - GKV 4                              8 - 9

DVS '69 5 - Good Luck 3                12 - 9

Vitesse 7 - DVS '69 5                         9 - 4

Albatros E2 - DVS '69 E1                  9 - 0

DeetosSnel E2 - DVS '69 E2           4 - 0

Nikantes F1 - DVS '69 F1                 3 - 2

 
DVS haakt af om prijzen

 

DVS-1 ging onderuit tegen koploper Danaiden en kan die niet meer achterhalen. DVS-2 boekte een belangrijke winst op hekkensluiter Rust Roest en gaf daarmee de concurrent het bekende “duwtje”.
 

(KLASSE 2F) DVS 1 – Danaiden-1      7-12

Koploper Danaiden kwam sterk voor de dag op het Ambachtse sportpark “Schildman” en speelde DVS naar een 7-1 achterstand. Die klap kwamen de Ambachters niet meer te boven. DVS-coach Beuk zag het heilloze van de zaak in en gunde nog enkele jeugdspelers speelminuten.

DVS staat nu op zeven punten achterstand met nog twee duels te gaan. Een derde plek lijkt de best haalbare plek.

(KLASSE R3U)       DVS 2 - Rust Roest 4    9-7

Gelijkopgaande wedstrijd in dit belangrijke duel voor beide teams, waarin DVS in de eerste helft goed georganiseerd speelde. De marge was bij rust was klein maar wel in Ambachts voordeel (4-3). Bij 6-6 bracht DVS coach Hartendorp enkele wissels, en die waren succesvol. De 9-6 voorsprong werd gepakt en kwam ook verder niet meer in gevaar.

Door dit resultaat is DVS-2 definitief veilig gespeeld!
 

De komende weken zijn voor DVS4 , DVS B1 en DVS D1 en D2 nog van belang: al deze teams zijn nog in de race om het kampioenschap!
 

Overige uitslagen:

Nikantes 3 - DVS '69 3                                      6 -   8

DVS '69 4 - Albatros 5                                       6 -   6

Tjoba B1 - DVS '69 B1                                      7 -   9

Blauw-wit C1 - DVS '69 C1                              2 -   4

Good Luck C1 - DVS '69 C2                            3 -   0

DVS '69 D1 - Vriendenschaar D2                   4 -   4

DVS '69 D2 - Oranje Wit D5                             3 -   0

PKC / Hagero E2 - DVS '69 E1                       7 -   1

DVS '69 E2 - ADO E4                                        0 -   1

DVS '69 F1 - OZC F1                                         2 -   3

 
«StartVorige21222324252627282930VolgendeEinde»

Pagina 22 van 32
 

Sponsoring