Wedstrijdverslagen
Selecties DVS winnen!

verslag 23-9-2017

Goed nieuws voor “korfbalminnend Ambacht": de DVS teams wonnen en doen weer volop mee in de competities!

DVS-1 startte scherp tegen Seolto  (0-2) maar een mindere periode volgde waardoor na een kwart spel zelfs tegen een 8-4 achterstand aangekeken werd. DVS werkte hard en bereikte moeizaam de 10-10 ruststand. Na de rust was het beeld omgedraaid. Thuisploeg Seolto was onherkenbaar, en net als vorige week tegen WION wist DVS de effectieve combinaties nu wel te vinden. De door coach Van der Linden ingebrachte wissels gaven DVS de gehoopte grotere voorsprong. De wedstrijd was gespeeld en de Ambachters konden zelfs doorrazen naar de verdiende 16-24 overwinning. In de poule klimt DVS naar plek 4. Komend weekend speelt DVS op sportpark Schildman tegen het nog puntloze Erasmus (aanvang 15.30 uur).

DVS-2 deed goede zaken in de poule door winst op Seolto-2. DVS staat zelfs op plek twee,  4 punten volgend op koploper GKV. De onderlinge verschillen met de ploegen eronder zijn echter klein! Komend weekend komt RWA-3 op bezoek in Ambacht.

DVS A1 wilde de ingezette stijgende lijn van vorige week (winst op Togo A1) doorzetten, wat ook lukte. In Etten -Leur werd het lager geklasseerde Focus  A1 schier eenvoudig opzij gezet: 9-16. In de poule doet DVS goed mee voor een plek in de top-3. Komend weekend gaat DVS op bezoek bij Swift (11.00 uur).

 
DVS moet twee helften top zijn

verslag 9-9-2017

Hoewel er de verrassende winst was van DVSA1, gingen de korfbal-selectieteams van DVS onderuit.

DVS A-1 won sinds lange weer eens een competitiewedstrijd en het Zeeuwse TOGO was met name voor rust “kanonnenvoer”. De Ambachtse jeugd  combineerden prima en scoorden er op los. TOGO daarentegen had voor rust de mand nog niet gevonden (8-0). Na rust bleef DVS koel en kon een simpele 15-3 winst geboekt worden. DVS doet nu lekker mee in de competitie en hoopt de komende weken meer “het zoet van de overwinning” te smaken. Dat moet dan gebeuren tegen fusieclub Focus A1 (aanvang Etten Leur, 14 uur)

DVS-2 was voor rust gelijkwaardig aan WION-2 (5-5), maar daarna waren de  bezoekers uit Rotterdam de meerdere (12-16) en konden hun tweede winst bijschrijven. Komend weekend bezoekt DVS het Zeeuwse Seolto, dat net als DVS twee punten heeft behaald (aanvang 13:45)

WION 1 deelde thuisploeg  DVS-1 met name in de laatste fase voor rust een flinke tik uit door binnen mum van tijd veelvuldig te scoren en DVS daarmee op een 4-13 achterstand te zetten . Na rust waren de rollen volledig omgedraaid, maar bleek te tijd net te kort om de Rotterdamse ploeg minimaal een punt af te snoepen: 16-17. Komend weekend gaat DVS op bezoek bij Seolto, dat net als DVS verloor en ook twee punten heeft behaald tot op heden (aanvang 15.30 uur, sportpark Bonedijke, Vlissingen)

 
DVS pakt eerste winst!

verslag 9-9-2017

De DVS selectieteams revancheerden zich na de verliesrondes van het openingsweekend. Alleen de jeugd kon het net niet bolwerken.

In Klundert overklaste DVS-1 in het eerste bedrijf  thuisploeg DSO op veel fronten. Omdat het rendement te laag lag , resulteerde dat in een kleine voorsprong bij rust. Na de thee viel een lichte terugval bij de Ambachters te constateren waardoor  DSO kans zag en op 11-11 kwam. Twee terecht gegeven strafworpen brachten DVS in rustig vaarwater (11-13). De uiteindelijke 11-14 overwinning was zelfs mager: gezien het spelbeeld van de eerste helft had DVS de “dubbele cijfers” kunnen halen . Komend weekend op sportpark Schildman (15.30 uur) : DVS-WION1, dat nog op nul punten staat. DVS zal gewaarschuwd zijn!

DVS-2 had een zwak begin. Goede aanvallen maar slechte afronding (3-1), wat resulteerde in een 5-2. Gaandeweg de eerste helft herstelde DVS qua afronding (5-6). Ondanks de 5-7 na rust had DVS hetzelfde euvel en kon DSO weer langszij komen (7-7). In het laatste kwart had DVS de overhand en liepen de Ambachters uit naar  8-12.  In de slotfase kon de thuisploeg het DVS niet meer moeilijk maken (10-14).
DVS A-1 bood Albatros A2 in de eerste helft goed weerstand (9-7), maar na rust was de Zwijndrechtse thuisploeg duidelijk de meerdere. DVS scoorde nog slechts drie keer: eindstand 20-10. Komend weekend een thuiswedstrijd tegen TOGO A1, dat evenals DVS ook nog puntloos is (aanvang 12:30 Sportpark Schildman) .

 
Moeizame opening DVS

verslag 2-9-2017

De eerste speelronde van korfbalvereniging DVS69 liep niet geheel naar wens. Het was duidelijk dat de alle teams nog moesten wennen ni de veelal rigoureus veranderde team samenstellingen.

DVS-1 leed onder nieuwbakken coach Van der Linden een nipte nederlaag tegen Tilburg. Ondanks het flinke aantal mutaties in de selectie kon DVS het toch prima bolwerken tegen de Brabanders. Het geluk ontbrak bij de thuisploeg en verloor derhalve nipt: 15-17. Komende zaterdag wacht DSO, dat eveneens verloor

DVS-2 was incompleet de openingsronde en gaf daarmee de jeugd een kans. Het team speelde prima tegen de gedoodverfde titelkandidaat Tilburg-2 . DVS stond zelfs geruime tijd voor maar de thuisploeg ontbeerde de ervaring deze vast te houden tot het einde (12-14). Komende zaterdag hoopt DVS weer compleet te zijn als de ploeg op bezoek gaat bij DSO, dat ook de eerste wedstrijd verloor.

DVS A-1 liep continu achter de feiten aan tegen Top A2. De ploeg uit Zeeland bleef het initiatief houden (1-3) en verloor nipt. Komende zaterdag gaat DVS op bezoek bij Albatros A2, die de openingswedstrijd ruim won van TOGO A1

 
Laatste kampioenen DVS

verslag 3-6-2017

Korfbalteam DVS C1 trad aan ”in het hol van de leeuw” en mede-titelkandidaat Merwede. Na een spannende wedstrijd die eindigde in 8-8  kon het kampioenschap gevierd worden. Een knappe prestatie van dit team, want alle drie de competities die gespeeld worden in één seizoen zijn met een kampioenschap afgesloten. Op de foto gaat het team los “van vreugde” samen met coaches Marc en Willem. Trainer Remy van Kooten ontbreekt op de foto. De feestvreugde werd nog groter toen bekend werd dat Baan Woninginrichting de shirtsponsoring blijft verzorgen!  

DVS C1 kampioen voorjaar 2017.jpg

DVS B1 werd eerder geheel onverwacht kampioen dankzij eigen winst op Sporting Delta (13-8) en verlies van concurrent Korbatjo. Daardoor werd het korfbalteam alleenheerser in deze klasse! Het team van coaches Tomas en Christiaan ging er nog eens goed voor staan en juichten er niet minder om!

DVS B1 kampioen voorjaar 2017

 
«StartVorige12345678910VolgendeEinde»

Pagina 3 van 30
 

Sponsoring