Algemeen
Teamindeling 2020-2021

Beste jeugdleden, ouders en verzorgers,

Net als voorgaande jaren is de teamindeling weer een flinke puzzel geweest. Dit jaar is de puzzel extra ingewikkeld, omdat we al een poosje geen wedstrijden mogen spelen en we sinds kort pas weer mogen trainen. Met dank aan de trainers én de vrijwilligers, die zich elke week inzetten als coronacoördinator.

Bij het opstellen van de nieuwe indeling is zoveel als mogelijk rekening gehouden met de volgende uitgangspunten:

 • Jongens zoveel mogelijk bij elkaar in een team.
 • Zoveel mogelijk dezelfde teamsamenstelling.
 • Als een team opgesplitst wordt, dan het liefst per tweetal, zodat een jeugdlid niet als enige ineen nieuw team komt.

Op basis van deze uitgangspunten is een eerste concept opgesteld. Dit eerste concept is besproken met de trainers en coaches van elk team. Op basis van deze gesprekken is het concept aangepast en uiteindelijk geworden tot de vandaag gepubliceerde teamindeling.

Door een aantal afzeggingen hebben we dit jaar voor de lastige keuze gestaan om meerdere jeugdleden vervroegd naar een andere leeftijdscategorie door te schuiven. Hierdoor is het niet altijd mogelijk geweest om te voldoen aan onze uitgangspunten.

Aan het eind van dit vreemde seizoen nemen we afscheid van een flink aantal trainers en coaches.We willen hen bedanken voor hun soms jarenlange inzet voor onze jeugdleden. We hopen dat we in de toekomst misschien weer een beroep op hen kunnen doen.

Voor het komende seizoen hebben we voor bijna elk team trainers gevonden. Het is echter wel fijn om met z’n tweeën te kunnen begeleiden. Daarom zijn we voor sommige teams nog op zoek naar ouders/verzorgers die wekelijks een handje kunnen helpen. Als u daar belangstelling voor heeft, kunt u zich aanmelden via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Dit e-mailadres kan ook gebruikt worden als u op de nieuwe teamindeling wilt reageren.

Hierna volgt de teamindeling mét de trainers voor het komende seizoen. Let op! Op basis van nieuwe aanmeldingen/opzeggingen kan de teamindeling nog veranderen!

Namens de technische commissie,
Gertjan van Diggelen

Download hier de volledige teamindeling

 
Update Corona protocol

Er is een update beschikbaar van het Corona protocol bij DVS'69.
Het protocol kan hier bekeken worden.

Bij deze update dienen ook nog enkele opmerkingen geplaatst te worden:

 • alle toevoegingen en wijzigingen zijn blauw gearceerd.
 • donderdag 21 mei zijn er geen trainingen in verband met Hemelvaartsdag
 • maandag 1 juni zijn er geen trainingen in verband met Pinksteren
 
Update mbt hervatting jeugdtrainingen
Beste jeugdleden en ouders,

Het is zover vanaf aanstaande maandag starten we weer met de jeugdtrainingen! De trainingen zullen allemaal op maandag- en donderdagavond zijn en zullen 45 minuten duren en per leeftijdscategorie gegeven worden. Zie ons plan van aanpak voor de exacte tijden.
Belangrijke afspraken:
 • Kom niet als je neusverkouden bent, een loopneus, keelpijn, lichte hoest, verhoging hebt.
 • Kom omgekleed naar de training. Douchen doen we thuis.
 • Te laat of te vroeg komen wordt niet geaccepteerd. Als je vroeg bent, wacht je buiten het hek.
 • Ga nog even thuis naar de wc.
 • Alle kinderen wassen zowel voor als na de training thuis hun handen met zeep.
 • Neem je bidon gevuld mee.
 • Parkeer je fiets buiten het hek.
 • De kantine is dicht! Er geldt een vaste looproute op het DVS-complex.
19+
Van de week is bekend geworden dat spelers in de leeftijd van 19+ ook weer buiten mogen sporten. Op dit moment weten wij nog niet hoe de korfbalbond hier mee om wilt gaan. Hier komen wij op terug, als hier meer over bekend is.
Niet leden
Ben je geen lid van de vereniging, maar wil je toch een keer komen korfballen? Neem dan contact op met: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Voor meer informatie zie de bijlage!
Groeten,

Het Bestuur en de Technische Commissie van DVS'69
 
Hervatting jeugdtrainingen - hulp gevraagd!

Beste leden en ouders/verzorgers,

We zijn inmiddels druk bezig om te kijken hoe we vanaf maandag 11 mei weer de trainingen voor de jeugdleden kunnen hervatten.
Om dit te bewerkstelligen moeten we een plan indienen bij de gemeente / HI5Ambacht. Hier komt het nodige bij kijken, want er moet aan heel veel regels en richtlijnen worden voldaan.

Om aan ons plan te voldoen, zijn we ook opzoek naar een aantal volwassen vrijwilligers (naast de trainers) om het een en ander in goede banen te leiden op ons complex op de trainingsavonden.
Dit zou dan zijn op de maandag- en donderdagavond tussen 17.30-22.00uur.

Als u bereidt bent om de vereniging te helpen op deze avonden (een tijdsblok op deze avond kan uiteraard ook), kunt u een mail sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Het is nog allemaal niet zeker dat we vanaf 11 mei weer kunnen starten, dit hangt er vanaf of ons plan wordt goedgekeurd.
We houden jullie hier uiteraard van op de hoogte.

Mochten jeugdleden in de meivakantie toch al willen sporten, dan zijn ze binnen de gemeente H.I.Ambacht aangewezen op de sportactiviteiten die HI5Ambacht aanbiedt.

Deze zijn te vinden op https://www.hi5ambacht.nl/activiteiten/?location=&page=2

Groeten,
Het Bestuur en de Technische Commissie.

 
KNKV last competitie af tot 1 juni

Vanwege de maatregelen van het kabinet rondom het coronavirus heeft het KNKV besloten om de korfbalcompetitie tot 1 juni af te gelasten.

Lees de laatste updates op de KNKV site.

 
«StartVorige12345678910VolgendeEinde»

Pagina 1 van 33
 

Sponsoring