Sponsorcommissie

Sponsorcommissieleden: Erik van Alphen en Tomas van Rijn

 

Het e-mailadres van de groep is Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Dus heeft u ideeën wat betreft een leuke actie, nieuwe sponsor of iets anders, u kunt altijd mailen. Daarnaast heeft een sponsorcommissie nooit genoeg leden, lijkt het u leuk om DVS’69 te helpen, vraag ernaar bij de voorzitter.

Wij hechten zeer veel waarde aan de bijdrage van onze sponsors om de missie, visie en ambities van de vereniging waar te kunnen maken. Ook hier geldt dat Door Vriendschap Sterk centraal staat in de relatie met de sponsors van DVS en één ding staat echter bij ons voorop: voor wat hoort wat……!
Wij bespreken graag wat u voor ons kunt betekenen maar zeker ook wat DVS en onze leden voor u kunnen betekenen. Wij streven, net als onze korfballers, naar een ‘perfecte match’ !
Waarom sponsoring bij korfbalvereniging DVS ?
· Sponsoring: een groter bereik dan u denkt.
· Communicatie met de leden en hun ‘aanhang‘;
· Sponsorschap: een enorme goodwill in uw doelgroep.
· Een kostenefficiënte wijze van sponsoren.
· Geen commerciële doelstelling (vrijwilligersorganisatie).
· Liefde voor de (korfbal)sport.
· Professionele belangen invullen door een goed doel te verwezenlijken.
DVS sponsoren en ondersteunen kan op vele manieren. In deze folder kunt u lezen wat voor mogelijkheden er allemaal zijn.
Wij hopen dat u, na het lezen van deze folder, sterk geïnteresseerd bent om een actieve sponsor te worden van onze vereniging.
Heeft u nog vragen dan kunt u zich wenden tot een van de leden van de Sponsorcommissie.
Klik hier voor de volledige informatie over de sponsormogelijkheden.

 

Filter op titel     Toon # 
# Artikeltitel
 
 

Sponsoring