Kerstparty zaterdag 15 december

Aanvang 21.00 uur
Alle leden vanaf de B-Jeugd, ouders en belangstellenden zijn van harte welkom in het clubhuis van DVS’69

De dansschoenen al uit het vet gehaald? Alsnog doen want het beloofd een gezellig feest te worden en dit geheel in kerstsfeer.
De Dresscode voor deze avond is feestelijke kleding (o.a. Black and White of Red and Black, uiteraard niet verplicht). Wel leuk voor een gezellig fotomomentje
De gehele kantine is weer omgetoverd in een echte kerstballroom met veel kerstbomen en veel sfeerlicht.
Kom in grote getale naar ons clubhuis want deze avond is uitermate geschikt voor de wat oudere leden.  Dus nodig je buur(man-vrouw) ook eens uit en laat ze eens kennismaken met onze vereniging. Tevens de ouders van onze leden zijn welkom, dus zorg eens voor oppas op deze avond. Maak ook reclame als je wat oud-leden tegenkomt !!!

Speciaal voor de jongere leden zullen de Dj’s Rens en Sander vanaf 21.00 tot ongeveer 23.00 uur hun muziek ten gehore brengen.
Maar voor de ouderen hebben ze ook nog genoeg om te draaien dus wees er maar vroeg bij.
Een oude rot in het vak (op verzoek van Eelco) zal vanaf 23.00 uur de knoppen overnemen en we gaan dan veel terug in de tijd toen de muziek nog echte muziek was maar wel zeer dansbaar. Uiteraard ook TOP 40 hits en als rode draad ook wat all-time greatest Christmas songs.
Omstreeks tegen middernacht een Rad van Avontuur met prachtige prijzen, dus neem wat muntgeld mee voor de lootjes.

Tijdens de avond wordt er regelmatig rondgegaan met versnaperingen dus men komt niets tekort. Leuke bijkomstigheid is dat de toegang geheel gratis is. Het korfbalprogramma komt op deze avond zeer gunstig uit, dus iedereen kan op tijd aanwezig zijn.

Bent u al nieuwgierig geworden, kom dan gezellig naar het clubhuis van DVS’69. Onze penningmeester zal dit zeer op prijs stellen en wij (de feestcommissie / aktiviteitencommissie) uiteraard ook.

Namens deze commissies,

Nico Kars

 
 

Sponsoring