Schoonmaakrooster verlengd tot 16 november 2018

Attentie, Belangrijk, Attentie, Belangrijk, Attentie.

Daar de trainingen op het veld nog doorgaan t/m 15 november moet het schoonmaakrooster nog een paar weken verlengd worden.
Daar op vrijdag 2 november een bierproeverij is gepland, zal de schoonmaak op deze dag om 18.45 uur zijn (gelieve hier rekening mee te houden)

Daar de teams van B2 en de ouders van E2 niet zijn komen opdagen, zijn deze als eerste aan de beurt (hopelijk is dit geen probleem, dus wel de site, weekbrief of Facebook lezen )

Hier volgt het schema tot 16 november 2018:

2 november    18.45 uur     :   B2  en ( ouders ) van E2. ( i.v.m. Bierproeverij )
9 november    19.00  uur    :   Senioren 1  en ( ouders ) van F2
16 november    19.00  uur    :   Senioren 2   ( alleen de kleedlokalen  i.v.m. Bingo )

Bij voldoende personen kan men binnen een uurtje klaar zijn.

Opmerking:
Ruilen in onderling overleg. Van ieder team verwachten we tenminste 4 spelers / ouders per schoonmaakbeurt.

Afgelopen vrijdag was de kantine een grote zandvlakte door het natte weer. Het zand blijft dan extra kleven aan je schoenen. Bij deze vraag ik jullie beleefd om gebruik te maken van de borstels die voor de ingang staan. Menigeen maakt hier geen gebruik van en stamt het liefst zijn schoenen uit op de inloopmat. Hopelijk hebben jullie hier begrip voor. Het scheelt namelijk aardig wat tijd als de kantine wat schoner blijft.

Tevens zijn we nog steeds op zoek naar een vaste persoon die de coördinatie op zich wil nemen betreffende de schoonmaak op de vrijdagavond. (aanmelden bij Inge of Nico)

Namens de kantinecommissie:
Nico Kars

 
 

Sponsoring