Speculaaspoppenactie 2018

speculaaspoppenactie.pngHallo allemaal,

Afgelopen jaar hebben wij deelgenomen aan de heerlijke speculaaspoppenactie. Na het succes van vorig jaar, doen wij ook dit jaar weer mee. Vorig jaar was de opbrengst van de actie €2161,87. Wij gaan dit jaar natuurlijk voor een nog hogere opbrengst voor de vereniging.

Wat houdt Speculaaspoppenactie precies in?
Speculaas hoort bij de decembermaand. De speculaaspop wordt gegeten rond de tijd van Sinterklaas en is in verschillende figuren verkrijgbaar. En wij weten zeker dat je vast wel iemand kent die speculaas erg lekker vindt.
De speculaaspoppen zijn groot en wegen 500 gram en worden verkocht voor €5,00 per stuk. Voor elke verkochte speculaaspop ontvangt DVS’69 €2,77. Wij hopen dat het iedereen lukt om minimaal 5 speculaaspoppen te verkopen voor de vereniging! Voor het team dat de meeste speculaaspoppen verkoopt hebben we een leuke verrassing.

De speculaaspoppenactie!
o    Vanaf vandaag tot en met donderdag 1 november hebben jullie de tijd om de speculaaspoppen te verkopen.
o    Uiterlijk donderdag 1 november moeten de bestelformulieren ingeleverd zijn bij de trainer/coach. Dit om de speculaaspoppen op tijd te kunnen bezorgen.
o    Wij hopen de speculaaspoppen in de week van 16 november binnen te krijgen. Iedereen krijgt via zijn of haar trainer de speculaaspoppen.
o    Doe je best om de speculaaspoppen voor Sinterklaasavond te bezorgen.

Bestelformulieren
Via jullie trainer/coach ontvang je de bestelformulieren. Wil je direct beginnen of is je lijst vol, het bestelformulier staat ook op de website en in de nieuwsbrief.

Contactpersonen

-    Senioren 1,2 en 3 + recreanten: Manon van de Ree: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
-    A1, B1, B2 en B3: Lisa van der Giesen: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
-    C1,D1 en D2: Sanne van Dijken: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
-    E1,E2,E3: Melanie van Gastel: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
-    F1,F2 en overige F’tjes: Melissa den Boer: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Wij hebben er heel veel zin en trek in. Zet hem op!!
Groetjes de actiecommissie

Download bestelformulier

 
 

Sponsoring