Schoolkorfbaltoernooi weer groot succes

Wat een prachtige dag hebben alle vrijwilligers van DVS weer georganiseerd op woensdagmiddag 6 juni;  het schoolkorfbaltoernooi. Het was gezellig druk op de velden op deze warme dag. We hadden dit jaar een record aantal deelnemers. Van groep 3 waren er 11 teams, groep 4 had 8 teams en groep 5 zelfs 19 teams. Ook een nieuwe school mochten we verwelkomen; de Stadhouder Willem 3 school.
Er zijn ruim 80 wedstrijden gespeeld en dat betekende voor alle scheidsrechters flink doorwerken. Ieder kwartier stonden er weer 2 andere teams voor hun neus. Maar het is gelukt! Mede ook dankzij de hulpjes die keurig de standenbriefjes naar de wedstrijdleiding brachten.

Een aantal hulpjes heeft een gelegenheidsteam DVS gevormd omdat 1 team op het laatste moment afzegde. Wat heeft dit gelegenheidsteam er leuke wedstrijden van gemaakt. Het was een feest om naar te kijken, ook zij waren goede promotie voor onze leuke club.

Er waren ook diverse leuke andere activiteiten zoals schminken, naambordjes maken, het spijkerbroekhangen, en spellen als ringwerpen, korf schieten, balgooien en blik gooien. Eten en drinken was er genoeg met ook weer een lekker stukje fruit. Op nummer 1 stond echter het ijs, ondanks flinke voorraden is er tussentijds nog snel bijgehaald. Gelukkig stond er ook een grote tank met water om te drinken of af te koelen. En natuurlijk de gezellige muziek niet te vergeten en onze omroeper die ervoor zorgde dat iedere wedstrijd op tijd begon, een topprestatie.

Wij kijken terug op een mooie warme gezellige middag waarin veel kinderen hun korfbaltalenten hebben mogen laten zien.

Wij zijn enorm trots op alle vrijwilligers die zich enorm hebben ingezet deze warme middag om het schoolkorfbaltoernooi te laten slagen. Het was hard doorwerken, af en toe improviseren en iedereen was enorm verantwoordelijk bezig met zijn/haar taak. Een groot applaus en dankjewel voor jullie allemaal.
En natuurlijk ook dank aan alle deelnemende kinderen, hun coaches/begeleiders en ouders.
Daarnaast zijn we ook enorm blij met onze sponsoren Palm Party House, TopFit by DVS’69 en Hillfresh International. Het was Top!

De uitslagen van de poules zijn als volgt:

Groep 3

Groep 4

Groep 5

1e plaats

Wijngaard team 3

Meander team 4

Waterlelie team 1

2e plaats

Wijngaard team 4

Waterlelie team 6

sol admiraal/krommeweg team 1

3e plaats

sol admiraal/krommeweg team 8

Waterlelie team 5

sol admiraal/krommeweg team 2

 
 

Sponsoring