42e Avond Vierdaagse Hendrik-Ido-Ambacht 28 tm 31 mei

De Avond Vierdaagse is het grootste sportieve evenement met als pluspunt dat wandelen heel goed is voor het wel en wee van de jeugd. De organisatie hoopt dan ook, dat vele jongeren ondanks dat de scholen niet als school meedoen wel aan de Avond Wandel Vierdaagse zullen deelnemen met bijvoorbeeld hun sportclub, als individuele wandelaar of toch onder de naam van de school met bijvoorbeeld de oudercommissie.

Maak er wat leuks van 
Neen ditmaal geen opdrachten. We laten het aan de wandelaars over om er wat leuks van te maken. De ervaring leert dat het Ambachtse creatieve gevoel aan de slag gaat er leuke en bijzondere dingen te zien zijn.  

Defilé
Onze burgemeester Heijkoop zal gevraagd worden en dat zal al de 7e keer zijn dat hij samen met de wethouder van Sport op de laatste avond het defilé wil afnemen. En wellicht zullen de andere wethouders en de leden van de gemeenteraad bij de laatste dag ook een rondje meelopen om heel Ambacht te laten zien: ga ook meer bewegen!

Routes
De routes voor de 5 en 10 km kunt u hier vinden.


Nadere inlichtingen
Nadere informatie over de Avond Wandel Vierdaagse kan worden verkregen bij Alice van Toorn, mobiel 06 – 51 17 03 65 Jaap van Beek nummer 06 – 44 96 84 01. Je kunt ook kijken naar de websites van de Korfbalvereniging DVS’69 en Oostendam.

 
 

Sponsoring