Schoolkorfbaltoernooi 6 juni 2018

De basisscholen van H.I.Ambacht hebben onderstaande uitnodiging ontvangen.


Beste (contactpersoon basisschool),
Ook dit jaar organiseert DVS'69 haar jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi. Het toernooi vindt dit jaar plaats op woensdag 6 juni. In deze mail leest u hierover meer.

Voor wie en wanneer?
DVS’69 heet de leerlingen van de groepen 3, 4 en 5 van harte welkom op woensdag 6 juni 2018  voor ons toernooi.

Monokorfbal
Alle groepen spelen monokorfbal. Dat wil zeggen dat er wordt gespeeld met drie jongens en drie meisjes per team in het veld. Extra jongens zijn niet toegestaan, meisjes wel. 

Hoe meldt u zich aan?
We willen er samen met u een sportieve en leuke middag van maken en hopen op evenveel enthousiasme voor deelname aan ons toernooi als voorgaande jaren. Om alles in goede banen te leiden, vragen wij u de teams vóór 25 april aan te melden. Zo voorkomen we teleurgestelde gezichten en kunnen wij een goede poule-indeling maken. U mag het aantal teams per groep onderaan deze mail invullen en versturen naar mijn mailadres Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .


Training voorafgaande het toernooi
Om de leerlingen, die aan het toernooi deelnemen, het korfbalspel meer eigen te maken, nodigen wij de groepen 4 en 5 uit. Zij zijn welkom op woensdag 4 juni van 18.00 uur tot 19.00 uur om een training te volgen o.l.v. korfbaltrainers en Hi5Ambacht. Om de jongste groep extra ondersteuning te bieden, nodigen wij groep 3 uit op woensdag 23 mei voor een training op ons sportpark tussen 18.00 en 19.00 uur.

Melden aantal kinderen training
Geeft u naast de aanmeldingen voor het toernooi ook het aantal aanmeldingen per groep door voor de trainingen? Zorgen wij voor voldoende trainers en begeleiders ter ondersteuning.

Informeren ouders
Mag ik u vragen de uitnodiging voor ons toernooi met alle ouders te delen? Wij horen van ouders dat zij hier niet altijd over geïnformeerd zijn en dit voorkomen wij graag.

Doorgaan toernooi
We houden onze vingers gekruist voor mooi weer maar bij twijfel, kunt u vanaf 11.00 uur naar ons clubgebouw bellen via telefoonnummer (078) 681 67 49. 

Tot slot
Heeft u vragen? Mailt u mij gerust via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .
Wij vinden het leuk deze sportieve middag te organiseren en zijn uw leerlingen enthousiast om mee te doen. Ik hoor graag van u.

Monique van Rijn
namens Jeugdzaken DVS’69

 
 

Sponsoring