DVS kruipt omhoog

verslag 07-10-2016

De korfbalhoofdmacht van DVS was goed voorbereid op het traditioneel fel en scherp startende GKV. Dat leidde tot de gewenste voorsprong na tien minuten (1-2). Daarna volgde een sterk gedeelte van DVS-zijde, werd de voorsprong uitgebouwd, en wist  thuisploeg GKV nog maar een keer te scoren.  DVS had- weliswaar gehinderd door de weersomstandigheden- meer moeten scoren halverwege (4-7) wel in ons voordeel. Na de thee begin DVS aanvankelijk slordig maar de ploeg herpakte zich en bouwde de voorsprong uit naar vijf goals. DVS sloot de verdediging en gaf, mede door drie gemiste strafworpen van de thuisploeg, GKV niet de de ruimte meer (eindstand 13-16). In poule staat DVS nu op plek drie en kan het volop meedoen om de prijzen als komende zaterdag gewonnen wordt van runner-up ODO. Aanvang op sportpark Schildman 15.30 uur.

DVS-2 had moeite met het fysiek spelende koploper GKV-2. De thuispelende Hagenaars gaven veel pressie op de Ambachters, die desondanks een hoog rendement kende (13-19). Door dit prima resultaat kan DVS defiitieg aansluiten met de top-3. DVS-2 speelt deze week de inhaalwedstrijd tegen RWA 3. Dan volgt zaterdag de thuiswedstrijd tegen ODO (aanvang 14 uur op sportpark Schildman).

DVS A1 speelde een sterke eerste helft tegen het Zeeuwse Luctor. Na rust kwam Luctor sterk uit de start blokken en werd het nog spannend. Twee DVS- wissels brachten de verlossing  (eindstand 14-10). DVS nadert de top-3 en heeft Tjoba in het vizier. Komend weekend gaat DVS daar op bezoek.

 
 

Sponsoring