Selecties DVS winnen!

verslag 23-9-2017

Goed nieuws voor “korfbalminnend Ambacht": de DVS teams wonnen en doen weer volop mee in de competities!

DVS-1 startte scherp tegen Seolto  (0-2) maar een mindere periode volgde waardoor na een kwart spel zelfs tegen een 8-4 achterstand aangekeken werd. DVS werkte hard en bereikte moeizaam de 10-10 ruststand. Na de rust was het beeld omgedraaid. Thuisploeg Seolto was onherkenbaar, en net als vorige week tegen WION wist DVS de effectieve combinaties nu wel te vinden. De door coach Van der Linden ingebrachte wissels gaven DVS de gehoopte grotere voorsprong. De wedstrijd was gespeeld en de Ambachters konden zelfs doorrazen naar de verdiende 16-24 overwinning. In de poule klimt DVS naar plek 4. Komend weekend speelt DVS op sportpark Schildman tegen het nog puntloze Erasmus (aanvang 15.30 uur).

DVS-2 deed goede zaken in de poule door winst op Seolto-2. DVS staat zelfs op plek twee,  4 punten volgend op koploper GKV. De onderlinge verschillen met de ploegen eronder zijn echter klein! Komend weekend komt RWA-3 op bezoek in Ambacht.

DVS A1 wilde de ingezette stijgende lijn van vorige week (winst op Togo A1) doorzetten, wat ook lukte. In Etten -Leur werd het lager geklasseerde Focus  A1 schier eenvoudig opzij gezet: 9-16. In de poule doet DVS goed mee voor een plek in de top-3. Komend weekend gaat DVS op bezoek bij Swift (11.00 uur).

 
 

Sponsoring