DVS moet twee helften top zijn

verslag 9-9-2017

Hoewel er de verrassende winst was van DVSA1, gingen de korfbal-selectieteams van DVS onderuit.

DVS A-1 won sinds lange weer eens een competitiewedstrijd en het Zeeuwse TOGO was met name voor rust “kanonnenvoer”. De Ambachtse jeugd  combineerden prima en scoorden er op los. TOGO daarentegen had voor rust de mand nog niet gevonden (8-0). Na rust bleef DVS koel en kon een simpele 15-3 winst geboekt worden. DVS doet nu lekker mee in de competitie en hoopt de komende weken meer “het zoet van de overwinning” te smaken. Dat moet dan gebeuren tegen fusieclub Focus A1 (aanvang Etten Leur, 14 uur)

DVS-2 was voor rust gelijkwaardig aan WION-2 (5-5), maar daarna waren de  bezoekers uit Rotterdam de meerdere (12-16) en konden hun tweede winst bijschrijven. Komend weekend bezoekt DVS het Zeeuwse Seolto, dat net als DVS twee punten heeft behaald (aanvang 13:45)

WION 1 deelde thuisploeg  DVS-1 met name in de laatste fase voor rust een flinke tik uit door binnen mum van tijd veelvuldig te scoren en DVS daarmee op een 4-13 achterstand te zetten . Na rust waren de rollen volledig omgedraaid, maar bleek te tijd net te kort om de Rotterdamse ploeg minimaal een punt af te snoepen: 16-17. Komend weekend gaat DVS op bezoek bij Seolto, dat net als DVS verloor en ook twee punten heeft behaald tot op heden (aanvang 15.30 uur, sportpark Bonedijke, Vlissingen)

 
 

Sponsoring