Stichting TopFit
 
Binnen DVS’69 is een aantal mensen actief met het organiseren en uitbreiden van de activiteiten van de Stichting
topfitlogo
Alle activiteiten worden georganiseerd in overleg met het bestuur van DVS '69. Voorop staan en dat blijft zo: de korfbalactiviteiten. Ook als er geen korfbalcompetitie wordt gespeeld (b.v. tijdens de zomervakantie) is het de bedoeling dat het clubhuis geopend is op de woensdagavonden voor een gezellig samenzijn.

Nieuw! Bij Topfit avondwandelen met programma WandelFit
Bij Topfit by DVS’69 kunt u op maandagavond in beweging komen en daarbij fit worden en blijven met het programma WandelFit. U kunt dit tot hoge leeftijd volhouden en het dan ook gezellig met elkaar hebben. Op een laagdrempelige manier kennis met de wandelsport is ook een pluspunt. U wordt door enthousiaste en gediplomeerde Oostendamse trainers begeleid en u komt in contact met andere (beginnende) wandelaars.

Wat houdt WandelFit in?
Dit wandelprogramma brengt u een aantal weken in beweging, zorgt ervoor dat u op bewuste wijze aan uw gezondheid werkt. De professionele opgeleide Oostendamse wandeltrainers zorgen met een wekelijkse wandeling waarbij u de techniek van wandelen onder de knie krijgt en begeleiden u bij een verantwoorde opbouw van uw conditie.

Het resultaat?
Na afloop voelt u zich energieker, gezonder en sterker. Uw conditie is verbeterd. U heeft genoten van de geleverde inspanningen en van de mooie en gezellige wandelingen. Het programma is geschikt voor iedereen die wil beginnen met wandelen. Een basisconditie is niet vereist, maar wordt door deelname juist verkregen.
Maandagavond is de wandelavond. Verzamelen in de kantine DVS’69 en vertrek om 19.00 uur voor de 5 of 10 km. Kosten: € 1,= per keer, u hoeft geen lid te worden en als u niet komt: geen kosten.
 
Inlichtingen TopFit
Pieter Scheurwater tel.: 078-6820101
Alle activiteiten in de kantine graag eerst melden bij de kantinecommissie.
 
 

Sponsoring