Van de bestuurstafel

 Aan het einde van het seizoen willen we, vanuit het bestuur, nog een aantal zaken met jullie als leden en u, als ouders van jeugdleden, met jullie delen.
We kijken weer terug op een seizoen met veel sportiviteit en gezelligheid. Mooie competitie wedstrijden, waarbij kampioenschappen te vieren vielen, maar ook verliezen moesten worden geïncasseerd, én er waren leuke activiteiten naast het korfballen. Een geslaagd nieuwjaarsfeest, een geslaagd kamp, een geslaagd schoolkorfbaltoernooi en een geslaagde sponsorloop. Kortom, veel zaken om trots op te zijn.

We hebben afscheid genomen van Chris Beuk, na 7 jaar hoofdtrainer geweest te zijn bij DVS en de nieuwe trainer, Tony van de Linden, welkom geheten.
Het jaar sluiten we, zoals gebruikelijk, af met de familiedag aanstaande zaterdag, waarna alleen de Algemene Leden Vergadering van 13 september, ons nog laat terugblikken op seizoen 2016- 2017.

Als bestuur (en commissies) zijn we uiteraard al weer druk bezig met het seizoen dat komen gaat en wordt er door vele vrijwilligers hard gewerkt om de vereniging draaiende te houden.
We zijn in onderhandeling met de gemeente over de aanleg van een nieuw kunstgrasveld volgend seizoen en zijn we bezig om alle teams in de nieuwe clubkleding te krijgen, bij aanvang van het nieuwe seizoen.
Hetgeen ons op dit moment echter zorgen baart, en waar wij als bestuur niets aan kunnen veranderen, is dat het aantal senioren leden afneemt en daarmee ook het aantal vrijwilligers om de vereniging draaiende te houden. We realiseren ons dat dit iets is wat we niet zelf in de hand hebben, maar proberen wel naar een oplossing te zoeken.
Op dit moment zijn er óf komen er binnenkort “vacatures”, die absoluut ingevuld zullen moeten worden om de vereniging draaiende te houden. We hopen dan ook dat (oud) – leden en of ouders van jeugdleden bereid gevonden worden om deze vacatures in te vullen.
Onze ervaringen vanuit het verleden, geven ons het vertrouwen, dat dit ook zeker zal gaan lukken, we heten niet voor niets “Door Vriendschap Sterk”. Dus bij deze de oproep voor jullie allemaal: kijk eens om je heen of er nog mensen in je omgeving zijn die op zoek zijn naar een leuke, gezellige vereniging om hun vrije tijd bij door te brengen. Het mag zijn om te komen korfballen, maar mag ook zijn om iets anders binnen de vereniging te doen.
We rekenen op jullie!

Rest ons nog iedereen een fijne vakantie te wensen, zodat jullie weer met frisse moed van start kunnen gaan in augustus.

Namens het bestuur,
Ellen van Alphen, voorzitter.

 
 

Sponsoring